*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Δεκεμβρίου

Εκατοντάδες θετικά σχόλια για την συναυλία του Γιώργου Καρυπίδη απο το Next tv-Αι Βασίλης παλι ο Μπάμπης Χατζημεστής

29 Δεκεμβρίου


*Εκατοντάδες θετικά σχόλια και κολακευτικά μηνύματα δέχθηκε στο
facebook ο Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης για την εορταστική μουσική εκπομπή του που προβλήθηκε από το Next TV, την Πέμπτη 24, παραμονή Χριστουγέννων και την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου ανήμερα των Χριστουγέννων και ενθουσίασε εκατοντάδες  τηλεθεατές που την παρακολούθησαν σε ολόκληρη τη Θράκη και τη Μακεδονία!

Μια ανεπανάληπτη συναυλία...!

……


*Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε ο δημοφιλής
DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ, Κώστας Σπυριάδης στον Τάκη Αλεξούδα και την σύζυγό του Βάνα, όταν εμφανίστηκε την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, στο κατάστημά τους «Ελιξήριο» για να τους πεί τα… κάλαντα και να τους συναντήσει ύστερα από πολύ καιρό!!!

-Ιδού και το σχόλιο του Τάκη στο facebook για την ευχάριστη έκπληξη που τους έκανε ο Κώστας, μαζί με την ανάλογη φωτογραφία:

«Ήρθε να με πει τα κάλαντα και δήλωσε έτοιμος για έναρξη στο kyttaro οπότε κι αν είναι. Καλα Χριστούγεννα από όλους μας από ελιξηριο Ξάνθης και kyttaro Ξάνθης!!!».

……

*Εντωμεταξύ, εκατοντάδες μηνύματα με ευχές για την ονομαστική του εορτή έλαβε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τα Χριστούγεννα ο τρομερός Τάκης (Χρήστος) Αλεξούδας, ο οποίος δεν προλάβαινε να ευχαριστεί όλο τον κόσμο που τον θυμήθηκε γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για τις ευχές σας για την ονομαστική μου εορτή. Καλές γιορτές».

-Χρόνια πολλά Τάκη και από όλο το επιτελείο του «ΜΑΧΗΤΗ»!

……


*Την 33η επέτειο γάμου τους, γιόρτασαν το περασμένο Σάββατο 26 Δεκεμβρίου ο αθλητικογράφος και ασφαλιστής Στάθης Παπαδόπουλος και η σύζυγός του Κούλα οι οποίοι όταν το ανακοίνωσαν στο
facebook με τις ανάλογες φωτογραφίες, δέχθηκαν καταιγισμό ευχών:

«26 ΔΕΚ 1987....33 και συνεχίζουμε...!!! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όλους σας...!!!».

……

*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με τον Μπάμπη Χατζημεστή, ο οποίος για μία ακόμη χρονιά και παρά την πανδημία, τήρησε στον Ορφέα Ξάνθης την παράδοση που τον θέλει κάθε χρόνο, παραμονές Χριστουγέννων, να ντύνεται Άγιος Βασίλης και να μοιράζει δώρα.

-Έτσι και φέτος, έστω και αν χρειαζόταν πέρα από σκούφο να φοράει και μάσκα, ο ισχυρός άνδρας και προπονητής του Ορφέα Ξάνθης την παραμονή των Χριστουγέννων μοίρασε δώρα σε όλους τους παίκτες που έχουν φέρει στο κλείσιμο του 2020 την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής…

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »