*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Δεκεμβρίου

Με μπάλες...ΑΟΞ το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Τσορλίδη! Γενέθλια γιόρτασε στη Γερμανία ο Μίμης Μουρτζόπουλος..

02 Δεκεμβρίου


*Με Χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμένο με μπάλες της… ΠΑΕ Ξάνθη, ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα στο
facebook ο γνωστός Ξανθιώτης συγγραφέας από τη Θεσσαλονίκη, Αναστάσιος Τσορλίδης για να πάρει το πρώτο Like από την Δέσποινα Ουζγούρογλου, αφού και οι δυο τους είναι φανατικοί οπαδοί της Ξανθιώτικης ομάδας αλλά και το… Μπιλ Πάπας!!

……

*Με μια έκκληση να στηρίξουν όλοι οι Ξανθιώτες τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας, ευχήθηκε χθες με ανάρτησή της στο facebook καλό μήνα η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων Ξάνθης, Μαίρη Τσιακίρογλου, γράφοντας τα εξής:

«Καλημέρα και καλό μήνα! Ένας Δεκέμβρης διαφορετικός για όλους μας, με απαράβατη συνθήκη να διαφυλάξουμε την υγεία το μέγιστο αγαθό! Μείνετε ασφαλείς! Η μαγεία και η λάμψη των Χριστουγέννων θα είναι η ίδια ακόμα και με περιορισμούς! Στηρίξτε τα τοπικά καταστήματα, προτιμήστε τον Ξανθιώτη επαγγελματία για τις αγορές σας... Η αγορά μας καλύπτει όλες τις ανάγκες! Προτιμήστε ελληνικά, προτιμήστε ξανθιώτικα!!!».

-Συμφωνώ κι εγώ με την Μαίρη!  Αρκεί ν' ανοίξουν τα εμπορικά τοπικά καταστήματα..!

……

*Στα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» στα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 στα Σπάτα στην Αθήνα, βρέθηκε χθες ο δημοφιλής Πειρατής της Θεσσαλονίκης και βασιλιάς του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, Παναγιώτης Γεωργίου, όπου φωτογραφήθηκε με τον ηθοποιό Κωστή Σαββιδάκη που κάνει τον… τηλεοπτικό παπά στο σίριαλ!

-Ποιο ήταν το σχόλιό του;;;

-«Η καλύτερη μέρα για εξομολόγηση είναι σήμερα.... 1η Δεκέμβρη!!!».

-Λέτε να δούμε σύντομα τον Πειρατή σε κάποιο ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες»;;;

……

*Γενέθλια είχε χθες Τρίτη 1 Δεκεμβρίου ο γνωστός πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός, κάμεραμαν και ηθοποιός της Θρακικής Θεατρικής Σκηνής Ξάνθης, Μίμης Μουρζόπουλος και τα γιόρτασε στην Γερμανία όπου μένει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια!

-Ο Μίμης δέχθηκε τις ευχές από φίλους και γνωστούς του στο facebook με μια φωτογραφία αγκαλιά με τον… Μινόταυρο αλλά φορώντας και προστατευτική μάσκα για τον κορονοϊό!

-Χρόνια πολλά και από τη στήλη στον Μίμη!

.....


*Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και τον… εαυτό του, στόλισε την περασμένη Δευτέρα στο σπίτι του ο δημοφιλής Ξανθιώτης
DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός Τόρης Παπαδήμας!

-Ο Τόρης, δεν αρκέστηκε μόνο στο να τοποθετήσει τα λαμπάκια στο δέντρο, αλλά έβαλε μερικά και στο… κεφάλι του μαζί με το αστέρι, προκαλώντας ποικίλα σχόλια στο facebook με τις φωτογραφίες που… «ανέβασε»! Και του χρόνου...

 

Ο Ιούδας!

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »