*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Δεκεμβρίου

Νέα φωτογραφία ντοκουμέντο με το Υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου για τους Εισαγγελείς, στο σπίτι του Δήμαρχου Τσέπελη!

01 Δεκεμβρίου


«Τους έχω γραμμένους όλους εγώ...» είπε ο  Δήμαρχος Τσέπελης μετά το πρωτοσέλιδο του «Μ» της 28/11/2020 και τη Κυριακή πάρκαρε το υπηρεσιακό στην είσοδο του σπιτιού του!!!! Όόόλους!

(Κάθε φωτογραφία κι ένα ντοκουμέντο...Κυριακή 28/11/2020 ώρα 20.50 στη Χρύσα)

.......................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Αληθεύει κύριε Λύρατζη ότι κάποιοι "όψιμοι" χορηγοί του Δήμαρχου Τσέπελη και πρώην κολλητοί σου, ετοιμάζουν..."δωρεά" μπουκάλες... οξυγόνο; Και τελικά τα περιβόητα "μαϊμού" ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ που κόστισαν χιλιάδες Ευρώ στο Δήμο και επί μήνες κυκλοφορούσαν ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ αλλά με...φάρους, που βρίσκονται;;; Γιατί ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ την συγκεκριμένη ιστορία;

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο «Πολιτικό Καφενείο» του «Μ»)

-Που βρίσκεται «κρυμμένο» το ΠΑΡΑΝΟΜΟ ασθενοφόρο; Εκεί σας... θέλω! Κι όποιος το βρει... «κερδίζει»... μπουκάλα!

.......................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


Κύριε Δήμαρχε, οι 660.000 χιλιάδες ευρώ είναι ένα μεγάλο ποσό που θα μπορούσε, εάν είχε εξοικονομηθεί από τον συγκεκριμένο διαγωνισμό, να χρησιμοποιηθεί επ΄ ωφελεία και προσθετικά περισσότερων κοινωνικά δοκιμαζόμενων ομάδων δημοτών μας.

Θεωρούμε υποχρέωσή σας να κάνετε το αυτονόητο και να ενεργήσετε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και το συμφέρον των Δημοτών μας.

(Από την ανακοίνωση των τριών παρατάξεων Μελισσόπουλου, Χατζηθεοδώρου, Λύρατζη)

 -Μήπως έπρεπε να κάνετε την ερώτησή σας και  για την Πρόεδρο της Επιτροπής Προμηθειών Δήμου Ξάνθης Κατερίνα Μαυρομάτη; Την...εξ απορρήτων  του Φανουράκη;)

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ

  μεγάλη είδηση.  Αφού λοιπόν τα κάνανε μπάχαλο και με τις άδειες από την Πολεοδομία, τι έκανε λέτε το «δίδυμο» Γιάννης Ζερενίδης και Δήμαρχος Τσέπελης!!!

Φέρνουν στην Πολεοδομία τον Νίκο Νικολόπουλο!!! Κι ο νοών νοείτω φυσικά!!!

Οπότε άδειες που εδώ και 1.5 χρόνο βρίσκονται στο «ψυγείο» και ο Ζερενίδης «χρέωνε» τα πάντα στην Κατερίνα Μανά, θεωρούν άπαντες σίγουρο ότι...

Με την επιστροφή του Νικολόπουλου θα δίνονται πλέον από δω και πέρα σε χρόνο ρεκόρ!!!! Σταθερή αξία ο Νίκος...!  Στάμο υποκλίνομαι...

...... .

*Μείνετε σπίτι λέει η ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης με αφορμή τα μέτρα για το lock down που πήραν παράταση για τις 7 Δεκεμβρίου και κατά πάσα πιθανότητα θα παραταθούν κι άλλο...

-Μείνετε σπίτι, όχι όμως με το... υπηρεσιακό αυτοκίνητο Δήμου Ξάνθης παρκαρισμένο κανονικά στο πάρκινγκ του Τσέπελη!!! Και μάλιστα ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!

.......

*Κι επειδή στη προκειμένη περίπτωση μιλάει και ο δόλος αλλά και η πρόθεση του ανθρώπου, θα σημειώσω έτσι απλά ότι ο Δήμαρχος Τσέπελης με αφορμή το πρωτοσέλιδο του «Μ» το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, δήλωσε όπως μαθαίνω κομπορρημονώντας στους «κολλητούς» του, «Τους έχω γραμμένους όλους...»!

Και την Κυριακή έβαλε το αυτοκίνητό του, ακριβώς στην...είσοδο του πολυτελούς  σπιτιού του στη Χρύσα!!!

(σ.σ. Προσέξτε την ώρα. 20.50 της Κυριακής 29 Νοεμβρίου 2020!!! Γιατί οι... ημερομηνίες μετράνε!).

.......

*Το συγκεκριμένο θέμα βέβαια έχει κι άλλες παραμέτρους πριν της οικονομικής ζημίας για τους δημότες αλλά και το πολιτικό και ηθικό πρόβλημα μιας τέτοιας ενέργειας για έναν Δήμαρχο που αποδεικνύεται ότι ...έχει τσίπα!

Πλην του αντ’ αυτού αντιδημάρχου ποιοι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ υπογράφουν για τις μετακινήσεις του Δημάρχου Τσέπελη και τον ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ στις παράνομες ενέργειές του;

.......

*Κι όσο για τον Υπουργό Εσωτερικών κ.Θεοδωρικάκο, σας έχω ...εκπλήξεις για τη στάση του Υπουργού για το συγκεκριμένο ειδικά θέμα...!

......

*Ο πιο ωραίος απ’ όλους βέβαια είναι ο Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης Τόλης Ελευθεριάδης που κάποτε εμφανίζονταν ο... έντιμος και ηθικός που θα «χτυπούσε» το σύστημα  Τσεγγελίδη στη Σταυρούπολη και δεν έχει απλά μετατρέψει το υπηρεσιακό αυτοκίνητο σε ΙΧ, αλλά και το... κρύβει από δω κι από κει!

-Ο κόσμος τόχει τούμπανο κι ο Τόλης... κρυφό καμάρι!

Σύντομα λοιπόν η συνέχεια!

 

Αμβρόσιος: Ξεπέρασε τον κορωνοϊό ο πρώην μητροπολίτης Αιγιαλείας


Ξεπέρασε τον κορωνοϊό ο πρώην Μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος.

Τα νεότερα για την υγεία του γνωστοποίησε ο ίδιος στην προσωπική του ιστοσελίδα.

«Ναί, αγαπητοί μου Πατέρες και Αδελφοί. Με την μεσιτεία της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αγίου Νεκταρίου, του Οποίου το Παρεκκλήσιον είναι ακριβώς δίπλα μας, έλαβε τέλος η μικρή περιπέτεια της υγείας μου. Είχα προσβληθή από τον Κορωνοϊό! Ο Κύριος με ελέησε! Με εθεράπευσε χωρίς την περιπέτεια της εισαγωγής μου στο Νοσοκομείο!» αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Ο Αμβρόσιος είχε διακομιστεί αρχικά στο νοσοκομείο του Ρίου και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι του, παρά τις εκκλήσεις των γιατρών που του ζητούσαν να παραμείνει για νοσηλεία.

Μάλιστα, είχε υπογράψει χαρτί οικειοθελούς αποχώρησης και έφυγε από το νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως ο μητροπολίτης αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας.

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »