*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Δεκεμβρίου

24.800 ευρώ από τον Φανουράκη με απευθείας ανάθεση σε ιστοσελίδα (!) για την... ενημέρωση των Ρομά για τον... Covid-19!

01 Δεκεμβρίου


*Για το Δήμο Τσέπελη και το χρήμα πλέον που ξοδεύεται στα φιλικά ΜΜΕ που λιβανίζουν τον Τσέπελη, τον Φανουράκη και βεβαίως τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη, η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον  και είναι... άνευ προηγουμένου!!!

Ο Φανουράκης λοιπόν για μια ακόμη φορά ( και με εντολές βέβαια του  Τσέπελη αλλά αυτός υπογράφει...),  ξεπέρασε τον εαυτό του, αφού εδώ μιλάμε για ένα τεράστιο ποσό που είναι πρωτόγνωρο και προκαλεί και το... ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!!!

(σ.σ. Και που βέβαια είναι προς τιμή του Παπαχρόνη που το έφερε χθες στο δημοτικό συμβούλιο...).

.......

*Ούτε μπορεί να φανταστεί κανείς δηλαδή τι ξοδεύουν από τα λεφτά του Covid-19 για να έχουν ΠΛΗΡΗ ασυλία των παράνομων πράξεών τους και να εξαγοράσουν τους πάντες, πολεμώντας τις ελάχιστες φωνές αντίστασης που έχουν μείνει...προκειμένου να πλουτίσουν ορισμένοι ακόμη περισσότερο!!!!

.......


*Κι έχουμε λοιπόν και λέμε... Ούτε ένα (χιλιάρικο), ούτε δύο... αλλά 24.800 ευρώ με απευθείας ανάθεση, έδωσε ο Φανουράκης σε «ημέτερό» τους του που έκανε εταιρεία ...οπτικοακουστικών Μέσων στο όνομα της γυναίκας του με ΕΔΡΑ το... σπίτι τους! Με αιτιολογικό… την ενημέρωση των κατοίκων του Δροσερού για το... Covid
-19.!!!

(σ.σ. Κάποιοι βέβαια λένε του δώσανε απευθείας ανάθεση 24.800 ευρώ για να τα...μοιραστεί με άλλο «εκλεκτό» τους, αλλά τι την ψάχνεις, αφού δεν μαζεύονται όλοι όσοι αδικούνται να τους πάνε πακέτο στον Εισαγγελέα!).

......

*Τι αναφέρει λοιπόν μεταξύ άλλων η απόφαση Φανουράκη με ημερομηνία 26 Νοεμβρίου 2020 για τον σκοπό για τον οποίο δόθηκε η συγκεκριμένη απευθείας ανάθεση σε συγκεκριμένη ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ!


ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Α. Εγκρίνουμε την παροχή υπηρεσιών για την υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης του κοινού αλλά και λήψη μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορονοϊού (Covid-19) σε καταυλισμούς Ρομά, εκτιμώμενης αξίας 24.800,00 ευρώ, συμπεριλαμβανόμενου Φ.Π.Α., με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Β. Εγκρίνουμε τις τεχνικές προδιαγραφές της παροχής υπηρεσιών για την υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης του κοινού αλλά και λήψη μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορονοϊού (Covid-19) σε καταυλισμούς Ρομά, όπως αυτές περιέχονται στην από 23-11-2020 Τεχνική Έκθεση της συγκεκριμένης παροχής υπηρεσίας, του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ξάνθης.

Γ. Αναθέτουμε απευθείας την εκτέλεση της παροχής υπηρεσιών για την υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης του κοινού αλλά και λήψη μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορονοϊού (Covid-19) σε καταυλισμούς Ρομά.

-Έχουν δηλαδή ξεχαρβαλώσει τα πάντα με σκοπό να στηρίξουν το σύστημα και τις παρανομίες τους.

24.800 ευρώ για...δράση τεσσάρων ημερών του προγράμματος Covid-19!!!

Είπε κανείς τίποτα;

Διότι μιλάμε πλέον για λεφτά με το...τσουβάλι που εμφανώς έχουν έναν μοναδικό στόχο και σκοπό.

Από την μια να ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ τα δικά τους Μέσα που τους λιβανίζουν κι από την άλλη να  ΦΙΜΩΣΟΥΝ αυτούς που αντιστέκονται και δεν καθυποτάσσονται!!!

.......

*Βέβαια έστω αργά κάποιοι άρχισαν να «ξυπνάνε» γιατί μιλάμε για ΧΟΝΤΡΑ ΠΛΕΟΝ ποσά!!! Δηλαδή απευθείας αναθέσεις ΧΙΛΙΑΔΩΝ ευρώ για δουλειά τεσσάρων ημερών σε... ιστοσελίδα!!!

Αλλά όταν εμείς εδώ και 15 μήνες τα γράφαμε και τα γράφουμε, δυστυχώς ΑΥΤΟΙ σιωπούσαν και... προσπαθούσαν «γλύφοντας» κι αυτοί τη σημερινή δημοτική εξουσία να πάρουν κανένα κοκαλάκι!

......

*Κατά τα λοιπά ΖΗΤΩ Ο ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ, ΖΗΤΩ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ και ΖΗΤΩ φυσικά ο... Ιπποκράτης  Καμαρίδης!

(σ.σ. Και φυσικά στο συγκεκριμένο θέμα έχουν ευθύνη και οι παρατάξεις της αντιπολίτευση -πλην Παπαχρόνη, γιατί στο τέλος θα δεν θα μπορούν να περάσουν ούτε μια ανακοίνωση και καταγγελία πλέον στα ΜΜΕ... Και εκτός αυτού, θα τρώνε βέβαια και το βρίσιμο της χρονιάς κάθε φορά που «ενοχλούν» τον Δήμαρχο και τους υπαρχηγούς του!).


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »