*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Οκτωβρίου

Τι δεν "πρόσεξε" ο παλιός "μέντορας" το Φανουράκη; Το story της ταινίας Gilda! Μόνο για..50 χρόνια (!) θέλει ο Παπαβραμίδης το ακίνητο!

07 Οκτωβρίου
Με μάσκα, ή... χωρίς μάσκα θα εμφανιστεί σήμερα στο Δροσερού ο Φανουράκης 
για τα σημερινά τεστ στον οικισμό; Μετά τα 5 κρούσματα που εντοπίστηκαν;
…………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
Ποιες ώρες βρίσκεστε στο γραφείο σας, ώστε είτε εγώ ως επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης είτε ως ένας απλός πολίτης που έχει θέματα με την υπηρεσία σας να μπορεί να σας συναντήσει; Θα πρέπει να κλείσει προγραμματισμένο ραντεβού μαζί σας;.... Περιμένω ότι θα αιτιολογήσετε επαρκώς την συνεχή απουσία σας από τη υπηρεσία και να  απαντήσετε με κάθε λεπτομέρεια και χωρίς υπεκφυγές σε όλα  τα παραπάνω ερωτήματα για τα οποία οφείλετε να γνωρίζετε.
(Από την ερώτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλη Λύρατζη για την υπάλληλο Κατερίνα Μανά)
-Κι εμείς περιμένουμε...
…………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
Ας βγάλει μια εγκύκλιο η Ιερά Σύνοδος της Ελλάδος  αλλά και μια ανακοίνωση η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης, ότι ΕΛΕΥΘΕΡΑ οι πολίτες μπορούν να φοράνε ή να...μην φοράνε μάσκα στην εκκλησία! Οπότε και το ζεύγος Τσέπελη... ας μη φοράει μάσκες! Είναι τόσο απλό...! Ή ότι υποχρεούνται να φοράνε μάσκα όλοι οι άλλοι πλην του ζεύγους Τσέπελη και του Περιφερειακού συμβούλου Κώστα Κουρτίδη!
Οπότε οι κύριοι αυτοί να απαλλάσσονται!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στον «Μ»)
-Ή ας βγάλει εγκύκλιο ο… κύριος Χαρδαλιάς...!

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Για να δούμε... Αν τα σημερινά τεστ στο Δροσερό από την ΕΟΔΥ (σ.σ. Σε τρία διαφορετικά σημεία...) βγουν ΑΡΝΗΤΙΚΑ όπως και τα προηγούμενα...!
Θα εμφανιστεί εκ νέου ο Φανουράκης πετώντας τη...μάσκα από τον... ενθουσιασμό του; Περιμένω με αγωνία...
-Όχι τα αποτελέσματα του ΤΕΣΤ, γιατί ήδη τρία συνεχόμενα κρούσματα συν άλλα δυο πυ ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς, σύνολο πέντε δηλαδή, δεν είναι και λίγα....αλλά την «εμφάνιση» του αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης.
.....

*Κι επειδή αναφέρομαι για μια ακόμη φορά στον Φανουράκη, να πω συγχαρητήρια στον "παλιό"....μέντορά του για το χθεσινό επικό του κείμενο...! Αναφέρομαι στον "φιλόσοφο" Θανάση...και απλά προσέξτε, μη μπερδέψετε τους ...Θανάσηδες!
Διαφωνώντας μόνο με την πλοκή της ταινίας Gilda, "Για όλα φταίει η μαμά"...
-Τυχοδιώκτης τζογαδόρος...εραστής, που πιάνει δουλειά σε επιχειρηματία ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ καζίνο εν έτη 1946...!
(σ.σ. Σημερινά δηλαδή... ΠΑΡΑΝΟΜΑ «φρουτάκια»!!!;;;)
-Βρε Μανώλη μου, μήπως πριν βγάλεις την ανάρτησή σου, έπρεπε τουλάχιστον να καθίσεις και να μελετήσεις ολίγον την πλοκή της ταινίας;
Ή έστω αν δεν είχες το χρόνο να το κάνεις, μήπως έπρεπε πρώτα να ρωτήσεις τη... Φένια που σού ‘κανε like, μήπως  τουλάχιστον ΓΝΩΡΙΖΕ αυτή την πλοκή της ...ταινίας;
.....
*Όχι μία, αλλά τρεις φορές πήρα χθες στο κινητό τον George Χατζηθεοδώρου και τον Λύρατζη για το θέμα της Παιδικής χαράς  πίσω από το διοικητήριο...
Τον πρώτο γιατί μου είπαν ότι «τον ξενάγησε» στο έργο... ΤΟΥ ο Δήμαρχος Τσέπελης. Και μάλιστα συνοδευόμενος από την γραμματέα του Σοφία Ψωμά!
Τον δεύτερο για να τον ρωτήσω, γιατί δεν ρώτησε τον...Χατζηθεοδώρου να του πει για το κόστος του έργου, τον ανάδοχο και τα υπόλοιπα!
Ούτε ένας μου απάντησε, ούτε ο άλλος!
Τέτοια....σύμπτωση;!
....
*Βέβαια ο ίδιος ο George διέψευσε ότι ξεναγήθηκε στο συγκεκριμένο έργο, ο εκδότης της «Αδέσμευτης» Σταύρος Μωραϊτης όμως που αποκάλυψε τη σχετική είδηση, επιμένει!
Οπότε μάλλον θα πρέπει να απευθυνθώ και να διαμαρτυρηθώ στους Παπαχαρόνηδες...!
....
*Είναι δυνατόν ο Τσέπελης να ξεναγεί τον Χατζηθεοδώρου στο συγκεκριμένο έργο προφανώς για να «νομιμοποιήσει» τα ...κοψίματα των δέντρων ή τις τυχών αδιαφανείς διαδικασίες και να μην ενημέρωσε τον... Παπαχρόνη; Λέω...Ή μήπως πρέπει να απευθυνώ στη  Σοφία Ψωμά για να μάθω την αλήθεια;
......
*Στο μεταξύ πριν αλέκτωρ λαλήσει ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ για μια ακόμη φορά και με την «επένδυση» του Παπαβραμίδη και του κολλητού του «επενδυτή», αφού όπως μαθαίνω...
Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, άλλαξαν οι όροι και το οικόπεδο των 34 στρεμμάτων δεν θα έχει διάρκεια 99 χρόνια αλλά μόνο... 50!
Ο λόγος; Θα σας τον αποκαλύψω την λίαν συντόμως... και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι φυσικά!
......
*Ερώτημα κρίσεως. Τα 99 χρόνια εγκρίθηκαν από το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης. Τα... 50 χρόνια θα εγκριθούν μόνο από την Οικονομική Επιτροπή; Δεν θα πρέπει εκ νέου το συγκεκριμένο ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ θέμα να συζητηθεί εκ νέου στο δημοτικό συμβούλιο; Ή συνεχίζει και το καλύπτει ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος.
.....

*ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ. Ο στρατιωτικός (καραβανάς αν δεν κάνω λάθος…) Χάρης Εφραιμίδης, φαίνεται ότι θεωρεί την ανοχή και σιωπή μας απέναντί του, ως…αδυναμία! Μέχρι ένα σημείο, έχει δίκαιο βέβαια….διότι το «θράσος» αυτό εκπορεύεται, είτε από το νέο αφεντικό της Ξάνθης και τους εκπροσώπους του στη Ξάνθη, είτε από τον διοικητή του στο Στρατό….και επιχειρεί να ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ και να ΦΙΜΩΣΕΙ οποιαδήποτε αντίθετη άποψη με τη δική του!

*Δεν ξέρω βέβαια αν το site του εκφράζει την…»στρατιωτική» αντίληψη του διοικητή του ή του Σωματάρχη, θα του συνιστούσα όμως ψυχραιμία! Στο ΣΤΡΑΤΟ ίσως να περνάνε αυτά! Όχι όμως σε μας….

Κι όσο για τον Ελληνοαυστραλό Μπίλ Πάππας που ακόμη δεν τον είδαμε..."Μεσία" του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου τον χρίσαμε...! Ο  χρόνος θα δείξει...

Αυτά για σήμερα1

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Καταγράφηκαν 399 νέα κρούσματα σε 24 ώρες! 
5 κρούσματα στη Ξάνθη προφανώς λόγω... Δροσερού!
Συνολικά 399 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας ανακοινώθηκαν την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), εκ των οποίων τα 55 συνδέονται με γνωστές συρροές και 33 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου.
Παράλληλα, 87 συμπολίτες μας βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, ενώ έχουν καταγραφεί 3 νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο.
Από τα 399 κρούσματα τα 5 εντοπίστηκαν στην Ξάνθη προφανώς λόγω... Δροσερού! Μάλιστα για το σκοπό αυτό απο το πρωϊ της Τετάρτης ο ΕΟΔΥ σε τρία διαφορετικά σημεία του Δροσερού θα "ανιχνεύσει" πως ακριβώς έχει η κατάσταση...
Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 78 έτη και το 96.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Εντωμεταξύ, Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς η χώρα θα μοιραστεί σε τέσσερις ζώνες (ετοιμότητας, επιτήρησης, αυξημένης επιτήρησης και αυξημένου κινδύνου) στις οποίες θα εφαρμόζονται στοχευμένα μέτρα με βάση την ομαλή διεξαγωγή της οικονομικής και κοινωνικής ζωής.
Ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας θα προκύπτει από την εξέταση των δεδομένων (αριθμός κρουσμάτων ανά 100.00 κατοίκους, πληρότητα νοσοκομείων κ.ά).
Η εφαρμογή των μέτρων θα γίνεται σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας (εκτός αν υπάρξουν εξαιρέσεις). Ο χάρτης θα επικαιροποιείται κάθε 15 ημέρες ή συχνότερα αν αυτό απαιτηθεί.
Ο χάρτης που θα βρίσκεται στην ιστοσελίδα Covid-19.gov.gr θα παρουσιαστεί την Παρασκευή. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »