*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Οκτωβρίου

Ανοιχτό Παρασκευή-Σαββατοκύριακο το ΚΥΤΤΑΡΟ Ελληνάδικο! Με μάσκα ΠΑΣΟΚ ο Ανέστης Αντωνιάδης! Στη Ναταλία η Μπάση!

22 Οκτωβρίου

*Συνεχίζει να τον προβληματίζει τον Τάκη Αλεξούδα η λειτουργία του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, όσον αφορά τις μέρες που θα είναι ανοιχτό την εβδομάδα!

-Έτσι λοιπόν επέστρεψε στο αρχικό πρόγραμμα και το ΚΥΤΤΑΡΟ θα ανοίγει πλέον μόνο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, αφού το «πείραμα» με τη λειτουργία του Ελληνάδικου τις Δευτέρες και Πέμπτες δεν… «πέτυχε».

-«Πονοκέφαλος» για τον Τάκη είναι και το ωράριο, αφού αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στις 19:00, 19:30 ή 20:00.

-Ευχόμαστε τα πράγματα με τον κορονοϊό να πάνε προς το καλύτερο διότι πολλά κέντρα διασκέδασης και εστίασης της πόλης μας περνάνε δύσκολες ώρες εξ’ αιτίας της πανδημίας…

……

*Τελικά ο DJ Κώστας Σπυριάδης ξανα-αποσύρθηκε από το ΚΥΤΤΑΡΟ, αφού το ωράριο εργασίας του στο Orange δεν του επιτρέπει να παίζει μουσική και στο Ελληνάδικο της Ξάνθης.

-Έτσι λοιπόν, η εμφάνισή του την προηγούμενη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου ήταν μία και μοναδική και «τζάμπα» χάρηκαν οι θαυμαστές του αλλά και οι συνάδελφοί του στο ΚΥΤΤΑΡΟ, και έλπιζαν ότι θα τον βλέπουν κάθε βράδυ να τους διασκεδάζει με τις μουσικές του!!!

……

*Όλες οι παραπάνω εξελίξεις στο ΚΥΤΤΑΡΟ, ανάγκασαν τον άλλο Ξανθιώτη DJ Τόρη Παπαδήμα να «αποσυρθεί» προς το παρόν από το Ελληνάδικο της Χρυσούπολης το «IL POSTO» αφού αναλαμβάνει να παίζει μουσική στο Ελληνάδικο της Ξάνθης κάθε βράδυ Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, αφού «εγκατέλειψε» ο Κώστας Σπυριάδης!

……

*Με νέα μάσκα προστασίας με το σήμα του ΠΑΣΟΚ και τη φράση «ΠΑΣΟΚ σώσε μας» εμφανίστηκε χθες ο πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης, Ανέστης Αντωνιάδης, στο κατάστημά του «NOVA» στην Ξάνθη!

-Τη μάσκα του την έκανε δώρο ο φίλος του Μαραγκός Ανδρέας και ο Ανέστης την… «λάνσαρε» στο facebook γράφοντας μάλιστα και το σχόλιο: «Ξεκίνησαν τα δώρα! Maragos Andreas είσαι θεούλης!».

……

*Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει η δήλωση της Έλενας Μπάση πως ήταν συμμαθήτριες με τη Ναταλία Γερμανού.

Το τι εννοούσε όμως η 38χρονη πρώην παίκτρια του «Bachelor» θα εξηγηθεί το Σαββατοκύριακο.

Η Έλενα Μπάση θα βρεθεί στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και έτσι το μυστήριο θα διαλευκανθεί.

«Είμαι φανατική σχολιάστρια του Bachelor. Το βλέπω για να μπορώ να το σχολιάζω» ανέφερε αρχικά η Ναταλία Γερμανού κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 το πρωί της Τετάρτης.

«Το Σαββατοκύριακο θα έρθει η Έλενα Μπάση στην εκπομπή να κάνουμε reunion. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να έρθουν και άλλοι από την τάξη, αλλά νομίζω θα είναι το Σαββατοκύριακο για να το λύσουμε αυτό το μυστήριο. Έχω την αίσθηση ότι είμαι μεγαλύτερη από την Έλενα. Αν η Έλενα είναι 38, όλοι ξέρουν πόσο είμαι εγώ, εκτός αν εκείνη υπονοεί ότι εγώ είμαι 38 και τόσα χρόνια προσθέτω χρόνια στον εαυτό μου, αυτό με κάνει μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση παρουσιάστριας» ανέφερε χιουμοριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »