*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Σεπτεμβρίου

Η Κατερίνα Μανά "ανακρίτρια" της "ατασθαλίας" στο Κέντρο Αλληλεγγύης! Προτομές του Δημόκριτου θέλει παντού ο Γιώργος Παπαδόπουλος

17 Σεπτεμβρίου

Οι διοικήσεις πέφτουνε, αλλά η... Κατερίνα  Μανά «βασιλεύει»! 
Πρώτο υπηρεσιακό «βιολί» επί Δημήτρη Μπένη - Λάκη Στυλιανίδη στις απευθείας 
αναθέσεις και αναπληρώτρια Γενική διευθύντρια επί Τσέπελη - Ιπποκράτη Καμαρίδη! Και τώρα ανακρίτρια στην..."περίφημη" ατασθαλία που κατήγγειλε ο Πάνος Αμβροσιάδης!
.................................................
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
«Αγαπάμε Στελιος Μωραιτης γιατί είναι ο μόνος που ενδιαφέρεται πραγματικά για την Ξάνθη μας. Όλοι οι άλλοι μόνο λόγια Παναγιώτη μου».
(Ο Αναστάσιος Τσορλίδης στο fb απαντώντας σε σχόλιο του Πάνου Παπαδόπουλου για τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης).
-Αγαπάμε Τσορλίδη γιατί μας... αγαπάει όλους!
.................................................
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
«Όπως διαβεβαίωσε τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στυλιανίδη ο αρμόδιος Υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας, τις επόμενες μέρες μετά τη δημοσίευση της σχετικής διάταξης σε ΦΕΚ προχωρά και η έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις της περιοχής να προχωρήσουν στη διαδικασία συμψηφισμών, ώστε να καταστούν όχι μόνο βιώσιμες, αλλά να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες και φθηνές χρηματοδοτήσεις κατά την επικείμενη περίοδο».
(Από το δελτίο τύπου του γραφείου του πρώην Υπουργού και βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλανίδη)
-Βουλευτής Ροδόπης αλλά και... Ξάνθης τελικά ο Ευριπίδης!

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Σε ποιόν ή μάλλον σε ποια υπάλληλο ανέθεσε λέτε ο Δήμαρχος Τσέπελης την «έρευνα»  για τις... «ατασθαλίες» στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Ξάνθης; 
-Ατασθαλίες που αφορούν –προσέξτε το αυτό- και το 8μηνο της διοίκησης Λάκη Στυλιανίδη-Δημήτρη το 2014!;
-Προσέξτε το όνομα...! Γιατί έχει σημασία και θα μας απασχολήσει πολύ από δω και πέρα, αφού είναι και αυτό που στην ουσία  ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ –κατά δήλωσή της –και σήμερα την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης, καλύπτοντας ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ κτίσμα σε χώρο πρασίνου! Που είναι εν γνώσει και του Τμήματος Αδειοδότησης, αλλά και του Ζερενίδη και φυσικά και του Τσέπελη!
-Η αναπληρώτρια γενική διευθύντρια Δήμου Ξάνθης Κατερίνα Μανά. Την οποία εντελώς τυχαία απόλαυσα με τον... αυτόνομο Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη... και γενικά συχνά πυκνά συναντώ και στη «Στροφή» του Μάκη Τοπαλίδη με διάφορους τοπικούς παράγοντες εντός και εκτός Δήμου Ξάνθης!
.......
*Φυσικά ενημερώνω και την... «αγωνιούσα» Φένια Τσαγκάλα αλλά και τον διοργανωτή επετείων μαϊμού γάμων Πανααγιώτη Αμβροσιάδη, που τον τελευταίο καιρό δυστυχώς έχει "καβαλήσει" τόσο πολύ το καλάμι, ώστε μιλάει λίαν απρεπώς στους υπαλλήλους...
Προκειμένου να γνωρίζουν την ...«ανακρίτρια»! Απο την οποία περιμένω βέβαια εναγωνιωδώς να δω και ποιούς θα καλέσει! 
(σ.σ. Για να είμαι πάντως ειλικρινής ο Παπαχρόνης τα πάντα τα χρεώνει στον....Δημαρχόπουλο και για να το λέει τόσο ευθαρσώς θα έχει και τα ανάλογα στοιχεία...)
.......
*Ποιο θα είναι λοιπόν το έργο της «ανακρίτριας» κυρίας Κατερίνας Μανά; Μα να καλέσει σε... ακρόαση όλους υπαλλήλους που εμπλέκονται στις περίφημες «ατασθαλίες», πρώην Προέδρους του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης αλλά και πρώην αντιδημάρχους του επίδικου χρονικού διαστήματος...!
Αφού όπως μαθαίνω, η αρμόδια υπάλληλος στην οποία επιδιώκουν άπαντες να «χρεώσουν» τα πάντα, έχει μιλήσει με ΟΝΟΜΑΤΑ όταν την κάλεσαν...!!! Ξεκαθαρίζοντας οτι δεν πρόκειται βέαια να γίνει αυτή το "απολωλό" πρόβατο...
Και σε αυτά πηγές μου λένε ότι συμπεριλαμβάνεται και το όνομα αυτοδιοικητικού αλλά και υπαλλήλων που ΣΘΕΝΑΡΑ και ΦΑΝΑΤΙΚΑ  στήριξαν τον κύριο Τσέπελη στις δημοτικές εκλογές!
.......
*Μάλιστα θα σας κάνω και μια αποκάλυψη, διότι όπως αντιληφθήκατε οι εγκρίσεις αφορούν τους ισολογισμούς  των ετών 2014-2017, όχι όμως τον ισολογισμό του 2019 όπου μπορεί να αυξηθεί το ποσόν ή να είναι και το ίδιο! Άλλωσε ο Παπαχρόνης όταν μίλησε για 64.651.62 ευρώ αναφέρονταν αν θυμάμαι καλά μόνο στα έτη 2014, 2015, 2016 και 2017.
......
Πρωτοκλασάτος πρώην αυτοδιοικητικός λοιπόν δήλωσε κάπου οτι, «δεν ανησυχεί επειδή το όνομά του ανέμιξε υπάλληλος στην περιβόητη ατασθαλία...», διότι έχει περάσει 5ετία και γι’ αυτόν έχει... παραγραφεί το αδίκημα!
......
*Αλήθεια ή ψέματα... Η όλη υπόθεση πάντως επαναλαμβάνω οτι είναι στα χέρια της κυρίας Αικατερίνης Μανά.
Οπότε αν είστε τυχερός και βγαίνει και μαζί σας για ούζο ή κρασί...μπορείτε να την ρωτήσετε για τυχόν... λεπτομέρειες! Με μένα δεν έχει ούτε καλημέρα....κι αυτό αποτελεί ξεχωριστή τιμή! 
....
*Γνωρίζει ο διοικητής Τροχαίας Ξάνθης οτι ο Τσέπελης τον "έδωσε" ανοιχτά στο δημοτικό συμβούλιο το απόγευμα της Τρίτης για το θέμα του κλεισίματος του δρόμου προς την Παλιά Πόλη; Διότι απο τη μια ο Δήμαρχος είπε οτι με...προφορική εντολή του έκλεισε ο δρόμος κι απο την άλλη οτι....προφορικά συμφώνησε μαζί του και ο Διοικητης της Τροχαίας;  Τίποτα γραπτό κι όλα αυτά μάλιστα ερήμην του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης; 

ΠΡΟΤΑΣΗ «ΒΟΜΒΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Να τοποθετηθεί τεράστια προτομή του Δημόκριτου στο Αυγό!

Πρόταση βόμβα κατέθεσε με την ειλικρίνεια που τον διακρίνει μέσα από το fb ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης (με την παράταξη Σάββα Μελισσόπολου) και μέλος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης επί σειρά ετών Γιώργος Παπαδόπουλος.
Να τοποθετηθεί τεράστια προτομή του αρχαίου Αβδηρίτη Φιλόσοφου στο «Αυγό».
Αναλυτικά η αυθεντική πρόταση του Γιώργου Παπαδόπουλου στο «Στραβά κι Ανάποδα»:
«Γιώργος Παπαδόπουλος: Πολλές φορές έχω κάνει κατάχρηση της σελίδας για να διαμαρτυρηθώ για τα στραβά κι ανάποδα του Δήμου μας.
Σήμερα όμως θα ήθελα να εκφράσω κάτι διαφορετικό.
ΞΑΝΘΗ λοιπόν.
Η αρχόντισσα της Θράκης.
Η πόλη με τα χίλια χρώματα.
Η πόλη του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ.
Η πόλη με σήμα κατατεθέν το ρολόι της πλατείας.
Εκφράζω λοιπόν το θέλω μου και προτείνω μια τεράστια προτομή του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ στην πλαγιά του αυγού, τέτοιας εμβέλειας ώστε να φαίνεται από πολύ μακριά.
Καθώς επίσης και δυο προτομές, μια για κάθε είσοδο της πόλης.
Ένα έργο που πιστεύω (εάν οι απόψεις και τα θέλω μας ταυτίζονται) Περιφέρεια και Δήμος μπορούν να το φέρουν εις πέρας.
Τα χρήματα που θα πρέπει να δαπανηθούν είναι πολλά, αλλά νομίζω ότι προς τιμήν αυτού του ανθρώπου, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, αναδεικνύοντας έτσι και την πόλη μας».
-Ερώτηση κρίσεως... Με απευθείας αναθέσεις του Φανουράκη κύριε  Γιώργο Παπαδόπουλου να γίνουν οι ανεγέρσεις των προτομών του Δημόκριτου; Αυτό δεν μας το ξεκαθάρισες...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »