*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Σεπτεμβρίου

Κι όμως...Το ΚΥΤΤΑΡΟ ελληνάδικο ανοίγει το Σάββατο 19/9 στις 19.00! Τα γενέθλια του Πούλιου

17 Σεπτεμβρίου


*Ο κύβος ερρίφθη και ο Τάκης Αλεξούδας πήρε επιτέλους την μεγάλη απόφαση!!!
-Αυτό το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 19:00 ανοίγει το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη για τη νέα χειμερινή σαιζόν με πολλές εκπλήξεις!
-Στα decks του ΚΥΤΤΑΡΟ οι δημοφιλείς Ξανθιώτες DJs Τόρης Παπαδήμας και Κώστας Σπυριάδης θα επιλέγουν τα Ελληνικά τραγούδια για την διασκέδασή μας, ενώ ο Πόντιος νταουλιστής Σάββας Χατζησταυρίδης με το νταούλι και το τουμπερλέκι του θα βάζει… «φωτιά» στο Ελληνάδικο!
-Βέβαια το team του ΚΥΤΤΑΡΟ θα πλαισιωθεί και με νέα πρόσωπα, τόσο στο bar όσο και στο service, που θα είναι επιλογή του Τάκη!
-Καλή αρχή ΚΥΤΤΑΡΟ!
……
*Γενέθλια είχε χθες Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου πρώην δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης και ιδρυτής της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία Δημοτών», Χρίστος Πούλιος και φίλοι και συνεργάτες του, του έκαναν έκπληξη με μια τούρτα γενεθλίων!
-Ιδού και το συγκινητικό μήνυμα του Χρίστου Πούλιου στο facebook για τα 63α γενέθλιά του:
«Με συγκίνησαν πρωινιατικα. Πολλά χρόνια συνεργάτες και φίλοι μου έκαναν ευχάριστη έκπληξη! Γιατί τι απομένει σ’ αυτή τη ζωή; Φιλίες στέρεες πολλών χρόνων και βαθειά αλληλοεκτίμηση κι αγάπη! Σας ευχαριστώ!».
-Από τους πρώτους που του έκαναν Like από την Ξάνθη, ήταν ο Ανέστης Αντωνιάδης και ο Κώστας Ζαγναφέρης!
(σ.σ. Αν θυμάμαι καλά, το έτος 2003, τα γενέθλιά του είχε οργανώσει στο «Kalibar» ο Πάνος Παπαδόπουλος λίγο πριν φύγει από το μαγαζί! Αλήθεια ή ψέματα Χρίστο;)
……
*Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της νεαρής τραγουδίστριας Μαρίας Μαραγκουδάκη, με τίτλο «Μη κάνεις πίσω» στο οποίο την μουσική έγραψε ο ξανθιώτης μαέστρος Ανέστης Μελισσόπουλος και τους στίχους ο Βίκτωρας Τσάμης.
Για την ενορχήστρωση του τραγουδιού συνεργάστηκαν και οι Ξανθιώτες μουσικοί, Μάριος Κιοσσές και Γιάννης Καρακασίδης.
-Καλή επιτυχία στην Μαρία και το νέο της τραγούδι!
……
*Αυτό το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο κεντρικό καφέ Il Posto espresso bar στη Χρυσούπολη, ο Παναγιώτης Μπαϊραμισλής θα κάνει την κλήρωση των λαχνών που έπαιρναν οι πελάτες του, με κάθε ρόφημα είτε delivery είτε take away, από τις 17 Αυγούστου μέχρι και σήμερα 17 Σεπτεμβρίου, για να αναδειχθούν οι τυχεροί που θα κερδίσουν ένα από τα 7 δώρα: Ηλεκτρικό πατίνι, κινητό τηλέφωνο, τηλεόραση 32 ιντσών, smart watch, vodka, δωρεάν καφέ για έναν μήνα και βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου!
-Καλή επιτυχία σε όσους συμμετέχουν στην κλήρωση!
……
*Μη χάσετε σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, στο καφέ – μπάρ DE NOVO στην Ξάνθη, την βραδιά κοκτέιλ με την προσφορά της special τιμής στα 5 ευρώ!
……
*Ο ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Καριπίδης, με story του στο facebook, ενημερώνει τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του ότι πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο του «erotic medley» με τα αγαπημένα του ερωτικά τραγούδια!
-Σε αναμονή λοιπόν!
Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »