*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Σεπτεμβρίου

Με Τόρη Παπαδήμα το 3ήμερο το ΚΥΤΤΑΡΟ Ελληνάδικο-Στη Πάτρα σήμερα ο Μάκης Αρίφογλου

26 Σεπτεμβρίου
*«Πονοκέφαλος» για τον Τάκη Αλεξούδα του ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Ο επί χρόνια συνεργάτης και κολλητός του φίλος, DJ Κώστας Σπυριάδης του ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί πλέον να παίζει μουσική το… τριήμερο στο Ελληνάδικο επειδή ταυτόχρονα εργάζεται και στο «Orange»!!!
-Και ήδη ο Τάκης αναζητά τον αντικαταστάτη του τόσο σε πρώην DJs του ΚΥΤΤΑΡΟ όσο και για νέο πρόσωπο!!!
-Μια καλή λύση θα ήταν να αναλάβει DJ ο Σπύρος Αναφορίδης που πέρυσι ξεκίνησε δειλά – δειλά να παίζει μουσική και άρεσε στον κόσμο!
……
*Προς το παρόν όλο το βάρος στο ΚΥΤΤΑΡΟ καλείται να… «σηκώσει» ο Τόρης Παπαδήμας που προς το παρόν αποσύρεται από το «IL POSTO» της Χρυσούπολης για να καλύψει το κενό του Κώστα Σπυριάδη τα τριήμερα Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο Ελληνάδικο της Ξάνθης!
……
*Κι ενώ συμβαίνουν όλα τα παραπάνω στο ΚΥΤΤΑΡΟ, ως δια μαγείας επιστρέφει στην Ξάνθη ο εκ Χρυσούπολης πρώην DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ, Ιορδάνης καγιάς ο οποίος σήμερα Σάββατο από τις 20:00 το βράδυ θα παίξει μουσική στο καφέ «ARROW» στην οδό Μιχ. Βόγδου!
-Λέτε να τον ξαναδούμε πάλι στο ΚΥΤΤΑΡΟ τώρα που «αποσύρθηκε» ο Κώστας Σπυριάδης με τον οποίο δεν τα… «πήγαινε» και τόσο καλά;;;
-Λέω μήπως;;;
……
*Άπαιχτος ο δημοφιλής Ξανθιώτης Αθλητικογράφος του Next TV και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων Xanthifans, Δημήτρης Αντωνιάδης ο οποίος εμφανίστηκε χθες με ανάρτησή του στο facebook να φοράει μπλουζάκι με το όνομα του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθη Α.Ο. «Bill Papas» και το έμβλημα της ομάδας!!!
-Σίγουρα θα ζήλεψαν πολύ Δέσποινα Ουζγούρογλου και Αναστάσιος Τσορλίδης!...
……
*Συνεχίζει και σήμερα Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στο club της Πάτρας «VOLCANO» ο Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου με το μουσικό σχήμα του Θοδωρή Φέρρη και της Josephine!
-Δημότης Πάτρας κοντεύει να γίνει ο Μάκης!!!
……
*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με το Nostos bar στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης το οποίο αύριο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα διοργανώνει ακόμη ένα live με τον Bskar!
-Πρόκειται για ένα acoustic live με διασκευές και νέες προσωπικές δημιουργίες! Μια κιθάρα, μια φωνή και ίσως και μια φυσαρμόνικα! Ενα ιδιαιτερο είδος μουσικης folk indie rock με classic rock indie folk και pop διασκευες.

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »