*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Σεπτεμβρίου

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Τα «ασθενοφόρα» του Τσέπελη, τα χιλιάδες ευρώ που «ξοδεύτηκαν και η «σιωπή» Λύρατζη-αντιπολίτευσης!

24 Σεπτεμβρίου
*Δεν μου απάντησε ακόμη ο «φίλος» μου -κατά τους Διαφωνίδηδες Γιάννη και Χάρη και τον Παπαχρόνη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης για «σκάνδαλο» των περιβόητων ασθενοφόρων...
Και ο οποίος ως υπάλληλος του γραφείου Συγκοινωνιών και δημοτικός σύμβουλος, θα γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, πως ξόδεψε χιλιάδες ευρώ ο Δήμος Τσέπελη να... «ανακαινίσει» εν μέσω πανδημίας  και "καραντίνας" (τον Απρίλιο 2020) 2-3 παλιά ασθενοφόρα, χωρίς αυτά να είναι στην ιδιοκτησία του; Τουλάχιστον την εποχή που... ανακαινίστηκαν...!!
Καθότι όπως μαθαίνω, μέχρι και τον Χαρίλαο Λώτη, διευθυντή της 6ης και 9ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ επιχειρούν κάποιοι να «εμπλέξουν» και προσωπικά αδυνατώ να πιστέψω αυτά που μου λένε...
Why; Κύριε Λύρατζη; Κύριε Παπαχρόνη; Κύριε Μελισσόπουλε
.......
 
*Ξαναρωτάω λοιπόν τον λαλίστατο –και ειδικά στο fb- επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ».
-Πως κύριε Λύρατζη ο Δήμαρχος κ.Τσέπελης και από ποιόν πήρε τελικά αυτά τα ασθενοφόρα; Και στη συνέχεια με ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ εντολές, ενώ ήταν για ΠΕΤΑΜΑ... ξόδεψε χιλιάδες ευρώ να τα «ανακαινίσει» και τώρα με τον προϊστάμενό σου και τον Μπάμπη Ευστρατίου, ψάχνετε να βρείτε... λύσεις για να τα νομιμοποιήσετε και να βγάλουν πινακίδες;
Καθότι για να μετακινηθούν τα συγκεκριμένα «σαράβαλα» φαντάζομαι από το χώρο του «νεκροταφείου αυτοκινήτων» στο Νοσοκομείο Ξάνθης, όλο και κινητοποιήθηκαν γερανοί, μηχανήματα και άνθρωποι για την μεταφορά τους! Κι ήταν ΕΝΗΜΕΡΟ και το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Ξάνθης φαντάζομαι! Δηλαδή η διοικήτρια και κολλητή του Τσέπελη Έλενα Ροφαέλα, ο αντιπρόεδρος και πολιτευτής της Ν.Δ. Κώστας Τριανταφυλλίδης, ο κουμπάρος του Σπύρου Τσιλιγγίρη και μέλος του Δ.Σ. Δημήτρης Φελεκίδης, η Τεχνική υπηρεσία του Νοσοκομείου Ξάνθης, η διευθύντρια κλπ.
.......
*Τι λέει λοιπόν η δική μου δημοσιογραφική μου έρευνα για τα....»προπολεμικά» αυτά αυτοκίνητα...! Που ήταν κυριολεκτικά «πεταμένα», αφού ο στόλος των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ εκσυγχρονίζεται συνεχώς με νέα σύγχρονα ασθενοφόρα που είναι οργανωμένα και με τον ανάλογο φυσικά εξοπλισμό! Διότι δεν αρκεί φυσικά κύριοι Εισαγγελείς να γράφει ένα αυτοκίνητο ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ, Δήμου Ξάνθης, αλλά πρέπει να έχει και τον ανάλογο και σύγχρονο μηχανισμό.
Τα αυτοκίνητα λοιπόν αυτά ήταν «πεταμένα» στη κυριολεξία στην χώρο του Νοσοκομείου Ξάνθης, διότι μετά την ίδρυση και δημιουργία του ΕΚΑΒ το 2014, επειδή ακριβώς ήταν ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ αφέθηκαν ως... παλιοσίδερα και δεν περιήλθαν ποτέ στη κατοχή του!!!
Σε κάποια λοιπόν επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Ξάνθης, τα είδε ο Τσέπελης και είπε στην φίλη του Διοικήτρια, «θα τα πάρω εγώ αυτά και θα τα.... ανακαινίσω για να τα κάνω ασθενοφόρα του Δήμου Ξάνθης»! Και τα πήρε....! Πως και με τι αλληλογραφία κλπ; Αυτά είναι ερωτήματα στα οποία θα μας απαντήσει η διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης! Δηλαδή η κυρία Έλενα Ροφαέλα, ο κύριος Κώστας Τριανταφυλίδης, ο κύριος Δημήτρης Φελεκίδης και οι υπηρεσιακοί παράγοντες!
Και κάπως έτσι, πήγαν τα «σαράβαλα» στα συνεργεία κι ενώ ΔΕΝ ΑΝΗΚΑΝΕ στην περιουσία του Δήμου Ξάνθης, ανακατασκευάστηκαν και εμφανίστηκαν....ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ασφαλιστήρια στους δρόμους της Ξάνθης, με τους φάρους τους και τους οδηγούς τους. Και κανείς δεν γνωρίζει τελικά απο ποιόν "φορέα" και με ποιά διαδικασία αποκτήθηκαν!
.....
*Τουλάχιστον εσείς λοιπόν κύριε Λύρατζη, Δημαρχόπουλε, Μελισσόπουλε, Παπαχρόνη και Γιώργο Χατζηθεοδώρου.
-Θα μας πείτε τελικώς πόσο ΚΟΣΤΙΣΕ αυτή η δουλειά και χωρίς τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα τελικά να μπορούν να βγάλουν πινακίδες, λόγω του «μπερδέματος» που υπάρχει με το παλιό ιδιοκτησιακό καθεστώς που ανήκανε στο Νοσοκομείο αλλά στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο... ΕΚΑΒ;

(Σ.Σ. Κι ένα μικρό ακόμη ερώτημα κύριε Λύρατζη. Τέλη κυκλοφορίας τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα από το 2014 μέχρι σήμερα πλήρωσαν ποτέ; Ασφαλιστήρια ακόμη και ΣΗΜΕΡΑ πέντε μήνες μετά την....ανακαίνισή τους έχουν; Πέρασαν ποτέ ΚΤΕΟ κι αν πέρασαν ποιός είναι ο...φορέας τους; Γιατί όπως βλέπεις, ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι και γι’ αυτήν την υπόθεση... που ΚΑΛΥΠΤΕΙ σύσσωμη η αντιπολίτευση!!!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »