*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Σεπτεμβρίου

Στη Βουλγαρία με...καβουράκι ο Ιπποκράτης Γαλάτης, η Στέλα Καναργιέλη σήμερα στο Nostos

24 Σεπτεμβρίου
*Οι Ξανθιώτες τραγουδιστές, Γεωργία Ταστσόγλου, Γιώργος Κουμουλίδης και ο μαέστρος τους Μάριος Κιοσσές, συνεχίζουν κανονικά και αυτό το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου τα live τους στο Ελληνάδικο «Πύλη The real live stage» στην οδό Μιχ. Βόγδου 18 στην Ξάνθη!!!
-Το πρόγραμμά τους ξεκινάει στις 21:00 και λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα!
……
*Επειδή πολλοί αναγνώστες της στήλης με ρώτησαν ποιες μέρες είναι ανοιχτό το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη, να διευκρινήσω ότι θα λειτουργεί κανονικά από τις 19:00 το απόγευμα μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή!
-DJs εναλλάξ θα είναι οι γνωστοί Τόρης Παπαδήμας και Κώστας Σπυριάδης!
……
*Στην Καρδίτσα βρίσκεται από την περασμένη Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου η Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου!
-Ο λόγος της επίσκεψή της δεν είναι άλλος από το να δεί τον ξάδερφό της θανάση που ζεί εκεί και τον πεθύμησε!
-Πάντως Μάνια και Θανάσης μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, περισσότερο σαν αδέρφια παρά σαν ξαδέρφια, και απορώ πως κάποιοι που είδαν τη φωτογραφία τους στο facebook νόμιζαν πως πρόκειται για… ζευγάρι!
……
*Κι ενώ τον τελευταίο καιρό όλοι οι γνωστοί και… φίλοι έψαχναν τον Ιπποκράτη Γαλάτη είτε στην Ξάνθη είτε στη Θεσσαλονίκη, αυτός εμφανίστηκε χθες σε styry του στο facebook να ψωνίζει σε super market της Βουλγαρίας, και μάλιστα με νέο look φορώντας καπέλο «καβουράκι» θυμίζοντας καουμπόι, προφανώς  για να μην τον γνωρίσουνε(;!)
-Πάντως ο Ιπποκράτης, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, σύγκρινε τις τιμές των προϊόντων με μεγάλη προσοχή!!!
……
*Κυκλοφόρησε στο YOU TUBE το νέο του medley του Ξανθιώτη τραγουδιστή, στιχουργού και μουσικοσυνθέτη, Αντώνη Χειμωνίδη, με ερμηνείες αγαπημένων του ερωτικών τραγουδιών!
*Εντωμεταξύ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, σύντομα θα κυκλοφορήσει και η νέα του συνεργασία με τον τραγουδιστή Στάθη Σκουφά στην οποία ο Αντώνης έκανε την ενορχήστρωση!
……
*H Στέλα Καναργιέλη, επιστρέφει σήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30, στο Nostos bar της Ξάνθης για να μας χαρίσει ακόμα μια όμορφη μουσική βραδιά, με περιπλανήσεις ανάμεσα από ξένες ροκ αγαπημένες επιλογές, ελληνικές ροκ και έντεχνες ερμηνείες και φτάνοντας μέχρι και σε διασκευασμένα από την ίδια παραδοσιακά ακούσματα.
Την κιθάρα και την φωνή της θα συνοδεύουν ασφαλώς υπέροχα cocktails και παγωμένες μπίρες!
-Έναρξη 21.30, λήξη 23.59.
-Έίσοδος ελεύθερη.
Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »