*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Σεπτεμβρίου

Μέχρι 31/10/2021 ανανεώθηκε η θητεία και των 6 αντιδημάρχων του Τσέπελη! Στις 20/10/2020 η πρώτη δίκη για το υπόγειο πάρκινγκ!

30 Σεπτεμβρίου
*Άλλον έναν χρόνο θητείας πήραν και οι 6 αντιδήμαρχοι του Τσέπελη με απόφαση του Δημάρχου Ξάνθης. Πρώτος και καλύτερος φυσικά ο Αντιδήμαρχος Απευθείας Αναθέσεων, Οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών  Μανώλης Φανουράκης, η θητεία του οποίου ανανεώθηκε μέχρι και 30/10/2021.
-Εύχομαι το ρεκόρ των Απευθείας αναθέσεων εκτός από Πανελλήνιο να ξεπεράσει τα σύνορα της πατρίδας μας!
……
*Απτόητος ο... «αυτόνομος» Πρόεδρος της  ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης, δεν τον αγγίζει τίποτα και συνεχίζει τις δια... περιφοράς συνεδριάσεις του.
Με την πλήρη κάλυψη βέβαια όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, που απλά τον παρακολουθούν να χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη δημοτική εταιρεία ως... ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και κάνει ότι θέλει!!!
......
*Το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης δηλαδή με 41 δημοτικούς συμβούλους, συν τους υπαλλήλους, συν το Δημοτικό ραδιόφωνο κάνει κανονικά δια ζώσεις συνεδριάσεις, ο γιατρός και Πρόεδρος όμως της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης συνεχίζει δια... περιφοράς!!!
Μπράβο στον κύριο Θεοδωρικάκο!!! Τον Υπουργό της... αδιαφάνειας, των απευθείας αναθέσεων, των δημοσκοπήσεων και του... Δήμαρχοι ξοδέψετε όσο χρήματα θέλετε!
-Ούτως ή άλλως δημόσιο είναι...
.......
*Τελικά η πανδημία στην Ελλάδα θα δημιουργήσει χιλιάδες φτωχούς που δεν θα έχουν να πληρώσουν ούτε το ρεύμα... δεκάδες αυτοδιοικητικούς που χωρίς να κάνουν τίποτα, θα ΖΟΥΝ ζωή... χαρισάμενοι!
......
*Κοινή ομολογία. Ο γιατρός περνάει την καλύτερη εποχή της ζωής του. Δόξα, 1.710 ευρώ το μήνα, κινητά τηλέφωνα και... απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ στη γνωστή εταιρεία με τους δεκάδες κωδικούς!
Χρυσούς «αιώνας» Ιπποκράτη Καμαρίδη στη ΔΕΥΑΞ! Είμαι σίγουρος γιατρέ ότι θα ξεπεράσεις και τον... Τσέπελη με τους ρυθμούς που προχωράς!
......
*Επειδή τον βλέπω ναι μεν κάθε βράδυ να έρχεται για καφέ στο Fratelli, αλλά δεν παρακολουθώ τις επιδόσεις του, ούτε στο fb, ούτε στον Στάθη Παπαδόπουλο...
-Ο πρώην Δήμαρχος Μπάμπης τι κάνει και σε ποιόν «κόσμο» βρίσκεται; Μήπως τον «κρατάει» πουθενά ο Φανουράκης και γι’ αυτό είναι σαν να... μην υπάρχει; Λέω...
.......
*Κουιζ, Αληθεύει ότι δικάζονται για παράβαση καθήκοντος για το υπόγειο πάγκινγκ ο προϊστάμενος των κυρίων Λύρατζη και Μπάμπη Ευστρατίου αλλά και ο πρώην αντ’ αυτού αντιδήμαρχος για ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ για το υπόγειο πάρκινγκ; Και  για την ακρίβεια την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020!;
......

*(σ.σ. Πάλι τη «γλίτωσε» ο Τσέπελης, μολονότι παραμένει ΚΛΕΙΣΤΗ η έξοδος κινδύνου που ΠΑΡΑΝΟΜΑ ο ίδιος είχε κλείσει... Πως γίνεται αυτό; Τι να σας πω... οι Εισαγγελείς γνωρίζουν. Εγώ ξέρω ότι σύμφωνα με την Πυροσβεστική και την υποτιθέμενη άδεια λειτουργίας η συγκεκριμένη έξοδος φέρεται ΑΝΟΙΧΤΗ την οποία έχει κλείσει ο Τσέπελης με... ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ!!! Βλέπετε όμως ότι επί εποχής Δημαρχόπουλου - Κυριάκου είχε ΑΣΥΛΙΑ και για τις... ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ απευθείας αναθέσεις που έδινε, παρά την δικαστική απόφαση... Για περισσότερα ρωτήστε τον Καρά Αχμέτ. Ξέρει κι αυτός καλά την συγκεκριμένη απόφαση, διότι την ΨΗΦΙΣΕ και ο ίδιος την Οικονομική Επιτροπή εν γνώσει του βέβαια ότι έτσι παρανομεί... Όπως και τα άλλα μέλη!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »