*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Ιουλίου

Στη Ξάνθη πάλι ο "Βασιλιάς"! Χαμός στο Gouernica, Mad Clip στο My club

13 Ιουλίου
 *Το πρώτο Live του καλοκαιριού στο υπέροχο My Club στην Ξάνθη είναι πλέον γεγονός!!!
-Το ερχόμενο Σάββατο 18 Ιουλίου έρχεται 1o LIVE του καλοκαιριού με τον μοναδικό MAD CLIP!
Κάθε του κομμάτι να γίνεται #1 μέσα σε λίγες ώρες στο YouTube
Είναι No #1 σε Monthly Listeners στο Spotify
Είναι ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες LIVE Sold Out εμφανίσεις
Λόγω των συνθηκών θα τηρηθούν όλα τα μέτρα υγιεινής, πρόληψης και αποστάσεων
Kρατήσεις: 25410-73536
Είσοδος Συναυλίας: 7€ (Χωρίς Ποτό)
Είσοδος από τις: 23:00.
…….
*Ελληνική «καψούρικη» μουσική έπαιξε το περασμένο Σάββατο 11 Ιουλίου στο Ελληνάδικο IL POSTO της Χρυσούπολης, ο Ξανθιώτης DJ Τόρης Παπαδήμας!
-Ιδού και η θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν ο επιχειρηματίας του Ελληνάδικου Παναγιώτης Μπαϊραμισλής με την αγαπημένη του Αγγέλα και την barwoman την εκρηκτική Βάσω!!!
-Τελικά τον Τόρη τον «κέρδισε» το IL POSTO και όχι το ΚΥΤΤΑΡΟ της Ξάνθης απ’ όπου και έκανε τα πρώτα του «βήματα» και τον ανέδειξε ως DJ επί εποχής… «ΑΜΑΝ» bar!!!
……
*Πρεμιέρα με το πρώτο live τους στο «Πύλη real live stage» στην Ξάνθη, έκαναν το περασμένο Σάββατο 11 Ιουλίου οι Ξανθιώτες καλλιτέχνες, ο τραγουδιστής Γιώργος Κουμουλίδης με τον μαέστρο του Μάριο Κιοσσέ!
-Κι όπως ενημέρωσαν οι ίδιοι στο facebook, το Live θα το επαναλάβουν και το ερχόμενο Σάββατο 18 Ιουλίου, γράφοντας χαρακτηριστικά:
-««Πύλη real live stage»
Η επιστροφή στη γενέτειρα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία γι αυτό λοιπόν το επαναλαμβάνουμε το επόμενο Σάββατο 18/7».
……
 *Κι όσον αφορά τον επίσης Ξανθιώτη showman, τον δημοφιλή τραγουδιστή, στιχουργό και μουσικοσυνθέτη, Νίκο Στογιαννίδη, αυτός «δεν το έβαλε κάτω» που έγιναν «σκιά» του Γιώργος και Μάριος και κατάφερε να εξασφαλίσει και αυτός live εμφανίσεις κάθε Κυριακή στο «Πύλη real live stage» στην Ξάνθη, αρχής γενομένης από την προηγούμενη Κυριακή 12 Ιουλίου!
……
*Για μια ακόμη φορά, ο δημοφιλής ΠΕΙΡΑΤΗΣ της Θεσσαλονίκης και Βασιλιάς του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, Παναγιώτης Γεωργίου, βρίσκεται από χθες το πρωί στην Ξάνθη και μάλιστα έκανε test covid-19 στο drive through κλιμάκιο που βρίσκεται σε γνωστό πρατήριο υγρών καυσίμων της πόλης μας!
-Ιδού τι έγραψε ο ίδιος στο facebook:
-«Παναγιώτης Γεωργίου: «Εννοείτε ότι θα έκανα drive τεστ covid-19 (4η φορά) πριν συναντήσω τους φίλους μου.. περάστε όλοι από το σημείο, για το καλό μας!!! 3ο χιλ. ξάνθης-Καβάλας.»
……
*Ξημερώματα Σαββάτου (11/7) βρήκαν τον βετεράνο ροκά DJ Λάκη Κοτόρνο και την παρέα του στην Pub GUERNICA στην παλιά πόλη στην Ξάνθη, όπου όπως έμαθα έγινε… χαμός!
-Απολαύστε την αποκλειστική φωτογραφία από τη στήλη!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »