*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Ιουλίου

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

08 Ιουλίου
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ 
ΕΠΊ 4.5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΗΡΕ Ο ΙΔΙΟΣ;
Την χολή του Γιάννη Σιδηρόπουλου μπορώ να την κατανοήσω, γιατί ο άνθρωπος επί 4. χρόνια Άρη Γιαννακίδη - Φώτη Καραλίδη και στη συνέχεια άλλα 4.5 χρόνια με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, «αλώνιζε» στην ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ και όχι μόνο! Και ιδίως επί Υφυπουργίας Στάθη Γιαννακίδη φυσικά… και μοναδικός του καημός ήταν να «κλείσουμε» εμείς…! Κατανοητός λοιπόν ο «πόνος»  του, ιδίως όταν επί Καραλίδη μπαινόβγαιναν στο Τμήμα Εμπορίου…
Γιατί ωστόσο αντί της χολής που βγάζει, δεν κάνει το πιο απλό πράγμα του κόσμου; Να μας πει ο ίδιος τόσο όσο ήταν στο XanthiPress όσο και τώρα με το νέο site που έχει, τι ΚΡΑΤΙΚΗ διαφήμιση έχει πάρει!;;;
(σ.σ. Και βέβαια δεν αναφέρομαι στη κρατική διαφήμιση κλπ που πήρε το Κανάλι τους στα μεγαλεία του!! Ιδού η Ρόδος… Αλήθεια ο συγκεκριμένος κύριος έχει κάποια σχέση με τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κύριο Κούλογλου; Άλλο ευνοούμενο της ΠΑΣΟΚικής εξουσίας στην ΕΡΤ;).

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΑΠΑΝΤΕΣ 
ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
Και φυσικά, άπαντες εδώ στη Ξάνθη, μούγκα στη στρούγκα για τα Περιφερειακά κανάλια της δικής μας ζώνης (Digea) για τα τριπλάσια και τετραπλάσια χρήματα που πήγανε από το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.
Κουβέντα άπαντες που το NEXT tv μεταξύ 50 περίπου Περιφερειακών καναλιών ήρθε… «πάτος» με 3.000 ευρώ για μια καμπάνια που πρόβαλε 10 φορές την ημέρα!
Ενώ τα γειτονικά (φιλικά) του κανάλια πήραν πάνω από 10.000 ευρώ έκαστος!!! Και κάποια άλλα Περιφερειακά κανάλια έφτασαν να παίρνουν από 25-50.000 ευρώ!!!
Είπαμε… Καλές οι εμμονές, τα μίση και τα πάθη, αλλά όλα έχουν κι ένα όριο!
(σ.σ. Κι αφού οικονομάνε, γιατί όταν ο Κώστας Κανάτας τους «παρακαλούσε» να τον στηρίξουνε όπως του είχανε προεκλογικά υποσχεθεί, άπαντες έκαναν πίσω ; Κι όταν λέω άπαντες… εννοώ ΑΠΑΝΤΕΣ!!!).

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ… ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ… ΝΙΚΗΣ ΠΟΙΟΣ 
ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ;
Σχολίασε ο Γιάννης Τσιλιγγιρίδης στο fb τα παρακάτω και να συμφωνήσω με τη λογική του:
«Ψυχραιμία γιατί η ομάδα κρατάει την παραμονή στα χέρια της. Ο ΑΟΞ έχει 23 βαθμούς και έχει εντός Αστέρα Τρίπολης και εκτός την ΑΕΛ. Ο Παναιτωλικός παίζει εκτός την Κυριακή με τον Πανιώνιο και υποδέχεται εντός τον ΒΟΛΟ και έχει τους ίδιους βαθμούς ( 23)
Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναιτωλικό και παίζει εκτός στο αδιάφορο Περιστέρι και έχει 22 βαθμούς.
Για αυτό πάση θυσία νίκη την Κυριακή επί του Αστέρα Τρίπολης!»
-Νίκη Γιάννη μου, αλλά το γκόλ ποιος θα το βάλει γιατί και στη Λαμία  άλλα τρία ημίχρονα να παίζαμε… γκολ δεν μπορούσαμε να βάλουμε! Κι ο νοών νοείτω…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »