*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουλίου

Χαρίλαος Ζακόπουλος, Αναστάσιος Ζάρας και Απόστολος Αποστολίδης, υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. του Λεύκιππου Ξάνθης!

07 Ιουλίου
Η ομάδα μπάσκετ Λεύκιππος Ξάνθης παρουσίασε, από την επίσημη ιστοσελίδα της, άλλους 3 υποψήφιους για το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει από τις εκλογές και τη Γ.Σ. της 12ης Ιουλίου, αναφέροντας τα παρακάτω:
«Παρουσίαση υποψηφίων για τις εκλογές της 12ης Ιουλίου (Μέρος 2ο)
Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό του Σωματείου μας, καλούνται τα ταμειακά ενήμερα τακτικά μέλη αυτού, στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την 12η Ιουλίου 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ., στην έδρα του σωματείου, στην Ξάνθη επί της οδού Πλάτωνος 10. Μετά το πέρας της συνέλευσης, θα υλοποιηθεί ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της Ε.Ε.
Η ιστοσελίδα του συλλόγου μας, σας παρουσιάζει σήμερα Τρίτη 7 Ιουλίου τη δεύτερη – χρονικά – “ομάδα” υποψηφίων που αποτελείται από τους παρακάτω φίλους του Λεύκιππου:
Ο Χαρίλαος Ζακόπουλος του Ιορδάνη, σύζυγος της Σόνιας Αμαραντίδου και πατέρας του Ιορδάνη και της Σοφίας, γεννήθηκε το 1959 στην Χρυσούπολη Καβάλας και από το 1989 είναι μόνιμος κάτοικος Ξάνθης. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Βερολίνου Γερμανίας, Ειδικός Καρδιολόγος, κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος και θέτει υποψηφιότητα λόγω του οράματος και της φιλοσοφίας του ΑΟ Λεύκιππος στα αθλητικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εν γένει και του Νομού Ξάνθης ιδιαιτέρως.
Ο Αναστάσιος Ζάρας γεννήθηκε στους Αμαξάδες Ροδόπης, κατοικεί στην Ξάνθη, είναι έγγαμος με παιδιά, εργαζόταν ως υπάλληλος του Υπουργείου Μεταφορών και από το 2013 είναι συνταξιούχος. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Α.Ο Λεύκιππου και μέλος του Δ.Σ του συλλόγου. Στην ομάδα έχει τα καθήκοντα του υπεύθυνου ιματισμού. Θέτει υποψηφιότητα εκ νέου γιατί θέλει να βοηθήσει την ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει από την πρώτη ημέρα ίδρυσής της.
Ο Απόστολος Αποστολίδης γεννήθηκε στη Μάνδρα Ξάνθης  κι εργάζεται ως πολιτικό προσωπικό στον Ελληνικό Στρατό. Στο παρελθόν δίδασκε επί 10 χρόνια μάθημα εργαστηρίων στο ΕΠΑΛ – ΟΑΕΔ Ξάνθης. Υπήρξε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και παράγοντας στο Δ.Σ του ποδοσφαιρικού σωματείου ΕΡΜΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ. Είναι μέλος από την ημέρα ίδρυσης του Α.Ο. Λεύκιππου συμμετέχοντας στο Διοικητικό Συμβούλιο. Εκτελεί τα καθήκοντα του Εφόρου Ακαδημιών και αυτά του αρχηγού αποστολών της ομάδας. Επιθυμεί την επανεκλογή του για να βοηθήσει τον Λεύκιππο να φτάσει εκεί που του αξίζει κι εκεί που έχει ονειρευτεί».


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »