*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιουλίου

ΦΟΒΟΣ και ΤΡΟΜΟΣ στο Δήμο Τσεπελη! Θα πάνε φυλακή, ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ 14 αποφάσεις! «Σιωπούν» οι... 3 «καμπαλέρος»!

10 Ιουλίου
 *Καυτή ανάρτηση του πρώην Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου που μιλάει για εκβιασμούς, ενώ "σιωπούν" οι τρεις... καμπαλέρος και τρέχει να τους «σώσει» ο Παπαχρόνης!!!
Ούτε μία, ούτε δυο, αλλά 14 αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Τσέπελη ΑΚΥΡΩΘΗΚΑN γιατί ελήφθησαν κατά παράβαση του Νόμου!!! Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι κατεπειγόντως κάλεσαν τον Παπαχρόνη στο Δήμο για να αποσύρει την... προσφυγή του κατά Μπούτου, ενώ στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο ίδιος ο Δήμαρχος!!!
Αναλυτικότερα:
 Από το πρωί "τρέχουν" στο Δήμο Ξάνθης οι αντιδήμαρχοι του Δημάρχου και υπάλληλοι, ενώ όπως λένε οι πληροφορίες μας, κάλεσαν κατεπειγόντως πανικόβλητοι τον... Παπαχρόνη για να τους σώσει, αφού 14 αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης, ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ από την Αποκεντρωμένη διότι παρέβησαν το Νόμο!!! Και άρα είναι μη νόμιμες...προκειμένου να δώσει το παρόν στην έκτακτη δια....περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής υπό την Προεδρία του Μανώλη Φανουράκη αφού ο Δήμαρχος Τσέπελης βρίσκονταν στην Θεσσαλονίκη και λόγω Θεοδωρικάκου αλλά και λόγω Αποκεντρωμέη.
Εντύπωση προκαλεί η μέχρι στιγμής «σιωπή» των τριών δημοτικών παρατάξεων (Μελισσόπουλου, Χατζηθεοδώρου, Λύρατζη), που οι εκπρόσωποι τύπου του Τσέπελη χαρακτηρίζουν... τρεις «καμπαλέρος»!!! (σ.σ. Όπως φυσικά κι ο Παπαδάκης με τις...αποκαλύψεις και καταγγελίες για τη ΔΕΥΑΞ που έμειναν μόνο στα...χαρτιά και στα λόγια, ενώ τον προκάλεσε ο Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης με συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο να πάει στον Εισαγγελέα!!!).
Κι όσο για την «γιάφκα» του Παπαχρόνη; Καιρός είναι να «πετάξει»  τη «μάσκα» και να σταματήσει τη διγλωσσία! Πρώτος ο "αρχηγός" και μετά ο Σπανίδης και οι λοιποί...που σύντομα θα καταγγελθούν και δημόσια από τις άλλες παρατάξεις όπως λένε δημοσιογραφικές πληροφορίες, αφού ο Παπαχρόνης άλλα τους έλεγε από μπροστά στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις και άλλα τελικά....έπραττε

«ΒΟΜΒΑ» ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΥ... ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ «ΒΟΜΒΑ» ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ! ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΙ!!!
Για το συγκεκριμένο θέμα ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, σχολίασε στο fb επίσης τα παρακάτω:
Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος
..... πιο επίκαιρο από ποτέ....
..... η ανάπτυξη έρχεται....
..... τα Μεγάλα έργα ξεκίνησαν....
....... ούτε μία (1), ούτε δύο (2), ούτε τρεις (3), αλλά δεκατέσσερεις (14) αποφάσεις της Οικονομικής επιτροπής, ελήφθησαν κατά παράβαση Νόμου, και άρα ως ΜΗ ΝΟΜΙΜΕΣ.
........ λόγω παράβασης Νόμου.
..........που παράγουν έννομα οικονομικά αποτελέσματα!!!
ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, θα αναλάβει κανείς την ευθύνη???
Υ.Γ.1. …για τα υπόλοιπα θα μιλήσουμε σύντομα....
Υ.Γ.2. …δεν δέχομαι απειλές, εκφοβισμούς και υπονοούμενα από πολιτικά κουτσαβάκια....
Υ.Γ.3. …και περί «αυτοδιοικητικών συναλλαγών» ο λόγος, με «τον κατά τύχη δήμαρχο»...

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΛΥΡΑΤΖΗ ΣΤΟ FB-ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ
Δηκτικό ήταν ωστόσο το σχόλιο του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλη Λύρατζη στο fb όπου σχολίασε τα παρακάτω:
«Νέα Ξάνθη
Αυτό δεν είναι σοβαρή διοίκηση του Δήμου Ξάνθης, ενώ οι διαγωνισμοί τρέχουν. Μας κουνούσατε το δάχτυλο ως παντογνώστες λεγοντας μας "είναι ξεκάθαρη η νομοθεσία". Εμφανιζόσασταν ως "Μεσίες" της πολης με κατασκευή ανοιχτών και κλειστών κολυμβητηρίων. Στο τέλος μας βομβαρδίσατε με αρχαία γνωμικά για να αποδείξετε τις γραμματικές σας γνώσεις . Δυστυχώς για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι οχι μόνο ανίκανοι είστε, αλλά και επικίνδυνοι να διοικήσετε τον Δήμο. Απλά παραιτηθείτε.
ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ-ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ... ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Την ίδια ώρα που βοούσε  πάντως η πόλη και ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης είναι στην Θεσσαλονίκη, συνεδρίαζε δια.... Περιφοράς εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης για να ανακαλέσει τις προηγούμενες αποφάσεις της!
Ιδού τι ανέφερε και η πρόσκληση:
Ξάνθη 10-7-2020
Αριθμ.πρωτ.16370
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ
Τα αξιότιμα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
Φανουράκη Εμμανουήλ
Ζερενίδη Ιωάννη
Δημαρχόπουλο Χαράλαμπο
Ελευθεριάδη Απόστολο
Μπεκήρ Ογλού Σουά
Παπαδόπουλο Κυριάκο
Παπαχρόνη Ιωάννη
Σταυρακάρα Παναγιώτη
τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης
Κοιν.: Γενική Γραμματέα Δήμου Ξάνθης, Σοφία Ψωμά
Σας προσκαλούμε, σε δια περιφοράς, έκτακτης, συνεδρίασης, της Οικονομικής Επιτροπής, στις 10 Ιουλίου 2020, ημέρα Παρασκευή, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και ώρα έναρξης 09:30 – 10:30 ώρα λήξης, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87) όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/18, το άρθρο 10 της Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών εμφάνισης Κορωνοϊού COVID 19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του», τις αριθμ.18318/13-3-2020 40/-31-3-2020, 163/33282-29.05.2020 εγκυκλίους του ΥΠΕΣ, την αριθμ.πρωτ.9525/2-7-2020 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, λόγω στενών χρονικών περιθωρίων επίλυσης των ζητημάτων στο παρακάτω θέμα, της ημερήσιας διάταξης
1. Ανάκληση προγενέστερων αποφάσεων Οικονομικής Επιτροπής (εισηγητής Εμμανουήλ Φανουράκης, Αντιδήμαρχος Ξάνθης)
Ο Δήμαρχος Ξάνθης
Εμμανουήλ Τσέπελης
Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »