*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

Για διασπορά ψευδών ειδήσεων ήθελαν να πανε τον....Σάββα Μελισσόπολο!

30 Ιουνίου

ΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΡΝΑΝΕ 
ΟΙ «6» ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΙΝΗ «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ» ΘΑ ΕΒΓΑΖΑΝ!
Αντιγράφω ένα απλό απόσπασμα από την ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ που αποτελούσε χθες το θέμα της ημέρας:
«Η κατάσταση στο Νοσοκομείο της Ξάνθης είναι εκτός ελέγχου.
Ξεγελάστηκαν όσοι πίστεψαν ότι ξεμπερδέψαμε με τον κοροναϊό.
Στο Νοσοκομείο της Ξάνθης συνεχώς εισάγονται ύποπτα κρούσματα με ήπια ή σοβαρότερα προβλήματα. Στη κλινική νοσηλεύονται περί τους έξι ασθενείς κάθε ημέρα που είναι ύποπτα κρούσματα για κοροαϊό.
Τα δείγματα αποστέλλονται για εξέταση στην Αλεξανδρούπολη και κάνουν δύο ή τρεις ημέρες να βγούνε. Βαλτώνουν τα περιστατικά στο νοσοκομείο της Ξάνθης ως ύποπτα κρούσματα…».
-Και αναρωτιέμαι αν εμείς γράφαμε τα μισά από αυτά που καταγγείλει για την ανεπάρκεια της σημερινής διοικήτριας του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενας Ροφαέλα ποιος ξέρει τι «ανακοίνωση» θα έβγαζαν εναντίον μας οι 6 αντιδήμαρχοι του Τσέπελη κατηγορώντας μας για… διασπορά ψευδών ειδήσεων! Κάτι που έκααν με τον Σάββα Μελισσόπουλο επειδή έδωσε μια συνέντευξη (σ.σ. Της πλάκας κατά την ταπεινή μου άποψη...), στο Κόκκινο Καβάλας!
Αλλά και τι… αγωγή θα μας ετοίμαζε η σημερινή διοίκηση! Λέω…

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ 
ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ΚΥΡΙΑ ΡΟΦΑΕΛΑ;
Επίσης μεταξύ άλλων η ΠΟΕΔΗΝ στην ανακοίνωσή της, εκφράζει και την παρακάτω απορία, για την προμήθεια μηχανήματος που πρώτος ζήτησε ο Ιατρικός σύλλογος Ξάνθης με τον Καραδέδο.
Αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος:
«Απορία προκαλεί γιατί κωλυσιεργούν και δεν προμηθεύουν με ένα μηχάνημα για να γίνεται στο Νοσοκομείο της Ξάνθης εργαστηριακός έλεγχος για κοροναϊό. Σε μια περιοχή που πλήττεται ιδιαίτερα»
-Κυρία Έλενα Ροφαέλα… Μπορείτε να λύσετε την απορία του Προέδρου, προκειμένου με την απάντησή σας να λύσετε και την δική μας απορία;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 
ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ;
Ρώτησα επίσης χθες τον Πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Μπάμπη Ευστρατίου αν η διοικήτρια του Νοσοκομείου απάντησε τελικά στο αίτημα της Ομοσπονδίας να στηρίξει το Νοσοκομείο Ξάνθης και πήρα παρακάτω απάντηση:
«Όχι μολονότι την επισκέφτηκα και προσωπικά, δεν έχει ακόμη απαντήσει για το εάν δέχεται την προσφορά η όχι  της Ομοσπονδίας.
Επίσης αναρωτιόμαστε γιατί η κυρία διοικήτρια  δεν έχει κάνει χρήση της ΠΝΠ 64 που θα μπορούσε να πάρει όσο έκτακτο προσωπικό ήθελε λόγω του Κορωναίου για τουλάχιστον 4 μήνες και μάλιστα με συνοπτικές και άμεσες διαδικασίες;».
-Γιατί; Γιατί; Κύριοι του Δ.Σ. του  Νοσοκομείου Ξάνθης; κι όμως μερικά πράγματα είναι τόσο απλά και εύκολα…


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »