*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Ιουνίου

"Έφυγε" ο Σωτήρης Καβασακάλης. Ήταν που ήταν "στραβό" το κλίμα για την Σακελλαροούλου...τόφαγε κι ο Τσέπελης!

02 Ιουνίου
Τέτοια μεγαλεία να βρέχεται ο σωματοφύλακας της Σακελλαροπούλου για να κρατάει την… ομπρέλα πάνω από το κεφάλι του Τόλη, ούτε ο ίδιος θα τα περίμενε!
…………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Με θράσος που ξεπερνά τα όρια, ο κ. Τσέπελης, ο «μπροστινός» μιας ετε-ρόκλητης συμμαχίας που τον έβαλε να εκτελεί χρέη δημάρχου, δεν σεβάστηκε ούτε την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας.
(Από την ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου)
-Μα εδώ δεν σέβεται τον εαυτό του και το αξίωμα του Δημάρχου και κυκλοφορεί με το τζιπ του Δήμου για να πληρώνουν και τις βενζίνες οι δημότες...
…………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Εμένα που είμαι ένας απλός ταξιδευτής και τίποτα παραπάνω, θα με πρόσβαλε μια προσωπικότητα του δικού σας Κύρους και της δικής σας ακτινοβολίας και Εμβέλειας να με συνοδεύει ένας Τσέπελης... Εσείς πως το επιτρέψατε; Και μάλιστα να σας συνοδεύσει και στην Ορεινή περιοχή όταν είναι γνωστή η εξάρτησή του από το Τουρκικό Προξενείο, τον "Ψευτομουφτή" Ξάνθης  και τους τρεις αντιδημάρχους του DEB;
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Και που στο Δήμο Μύκης...

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Η Ξάνθη θρηνεί ένα από τα καλύτερα παιδιά της. Σε ηλικία 52 χρονών, χάσαμε τον Σωτήρη Καβασακάλη. Σεμνός, πάντα με το χαμόγελο, πάντα ανοιχτός σε όλους... από τα καλύτερα παιδιά της πιάτσας.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
.......
*Δεν ξέρω αν η αβλεψία οφείλεται στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης ή στον Δήμαρχο Τσέπελη ή στον αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού (!) κ.Σουά ή στον Μιχάλη Πουσπουρίκα, αλλά αν δεν θεωρείται άνθρωπος του πολιτισμού, των γραμμάτων και Τεχνών ο Μιχάλης Σπανίδης, ιδρυτής της Φωλιάς του Βιβλίου, ιδρυτής στο Μονοπάτι της Ζωής, εκδότης τόσων και τόσων βιβλίων, ώστε να προσκληθεί στην εκδήλωση για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Χατζιδάκειο...
-Θεωρείται ο Παναγιώτης Β. Πεντζουρίδης! Λέω...
.......
*Ήταν που ήταν ευθύς εξ’ αρχής «στραβό το κλίμα» για την κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου... γιατί θα έπρεπε η σημερινή «παρέα» του Δήμου Τσέπελη να το κάνει ακόμη πιο... «στραβό»;
......
*Βέβαια καθόλου παράξενο να μας πουν οι άνθρωποι του Δήμου ότι «έκοψαν» από τη συγκεκριμένη εκδήλωση τον Μιχάλη Σπανίδη (σ.σ. Όπως έκοψαν και τον Στέλιο Αρσενίου αλλά και τον Δημήτρη Πετρόπουλο, γιατί το εισηγήθηκε ο κύριος... Σουά!

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.
Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης. Της έθεσε επιτακτικά το ζήτημα άμεσης υλοποίησης των 11 καινούριων νηπιαγωγείων που έχουν ήδη προγραμματιστεί, 10 για το Δήμο Κομοτηνής και 1 για την επαρχία της Ροδόπης, ώστε να εφαρμοστεί φέτος το διετές υποχρεωτικό νηπιαγωγείο και στο Νόμο Ροδόπης. Πέρυσι να υπενθυμίσουμε, ότι ο Νόμος μας ήταν από τους ελάχιστους νόμους που εξαιρέθηκαν πανελλαδικά, διότι η προηγούμενη Κυβέρνηση δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη σχετική της δέσμευση.
Η πρωτοβουλία του Ευριπίδη Στυλιανίδη αναπτύχθηκε σε απόλυτο συντονισμό, τόσο με τον διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Μαρίνο Κωνσταντινίδη, ο οποίος ανέπτυξε με αξιοθαύμαστη ταχύτητα και συνέπεια τους σχετικούς φακέλους πρώτος στην Ελλάδα όσο και με την τοπική Εκπαιδευτική Κοινότητα με τους οποίους διατηρεί συνεχή και συστηματική συνεργασία.
Η Σοφία Ζαχαράκη ανταποκρίθηκε απολύτως θετικά στην παρέμβαση του Βουλευτή Ροδόπης και δεσμεύτηκε να παρακολουθεί τα συγκεκριμένα έργα επιστάμενά, ώσπου να ολοκληρωθούν και να παραδοθούν εγκαίρως στην κοινωνία και τα παιδιά της Ροδόπης.

Σε τραπέζι φίλων μετά τις επισκέψεις του σε πληγείσες απο το χαλάζι περιοχές, ο Αλέξανδρος Κοντός!
 Την ευκαιρία να δει φίλους και να συζητήσει μαζί τους μετά από πολύ καιρό στην μετά… κορωνοίό εποχή, είχε ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός όταν ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση φίλου του παραγωγού από τη Γενισέα βρέθηκε σε φιλικό τραπέζι στο σπίτι του, το απόγευμα της Κυριακής.
Νωρίτερα ο Αλέξανδρος Κοντός με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης και τον  Δήμαρχο Αβδήρων, μετέβησαν σε περιοχές καπνοπαραγωγών και καλλιεργητών  στο Νομό Ξάνθης που επλήγησαν από το χαλάζι και τη δυνατή βροχή. (σ.σ. Υπολογίζονται σε 250 στρέμματα καπνοκαλλιέργειας που επλήγησαν από τις  έντονες βροχοπτώσεις της Κυριακής. Ζημιές υπέστησαν και τα ακτινίδια)
Στο ίδιο τραπέζι παρακάθισαν επίσης ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος  Τσιτιρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης, οι αντιδήμαρχοι Αβδήρων Νίκος Μαυρίδης, Αθανάσιος Γεωργακάκης, Γκασιμπαγιαζίδη Βλαδίμηρο ο Πρόεδρος της Τοπικής Διομήδειας Στάθης Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Γενισέας Ανδρέας Παπανδρέου, ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Ξάνθης Βασίλης Ρούφος κ.ά.
Στη συζήτηση κυριάρχησαν φυσικά τα ακραία φαινόμενα στη Ξάνθη (σ.σ. Ευτυχώς οι δυο ανεμοστρόβιλοι δεν προκάλεσαν ζημιές αφού κατευθύνθηκαν προς τη θάλασσα....) και οι καταστροφές στις γεωργικές καλλιέργειες από το χαλάζι  το μεσημέρι της Κυριακής και τα θέματα της επικαιρότητας.
Φυσικά στην πολύ φιλική ατμόσφαιρα έπαιξε ρόλο και η καλή διάθεση της παρέας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »