*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Ιουνίου

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ «Μ» Για τον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν & την απευθείας ανάθεση των 55.800 ευρώ!

02 Ιουνίου
«Κουβέντα» δεν είπε ο Θεοδωρικάκος όλη την ώρα που τον «βομβάρδιζε» ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος ρωτώντας τον αν υπάρχουν... «Τούρκοι» Δήμαρχοι στη Θράκη








*Ο άνθρωπος αυτός που έφτασε στο σημείο να διχάζει Χριστιανούς και μουσουλμάνους χαρακτηρίζοντας τα ιστορικά Ελληνικά Πομακοχώρια....Τουρκοχώρια, αφού πήρε μπόλικο χρήμα απο την πολιτεία λόγω του κορωνοϊού, στις 13 Μαίου 2020 (μετα δηλαδή την Καραντίνα!!!), έδωσε απευθείας ανάθεση 55.800 ευρώ σε κολλητό του, για να μοιράσει φαγητό στους οικισμούς Εχίνου, Ζουμπούλι και Αρναούτ!!!
Να τον χαίρεσαι Θεοδωρικάκο! 
 
Στη Βουλή έφτασε το θέμα του ανθέλληνα Δημάρχου Μύκης Ντελή Ριτβάν Χουσείν, το θράσος του οποίου λόγω της ανοχής της Ελληνικής πολιτείας και η «περίεργη» κάλυψη που του παρέχει ο Υπουργός  Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος αποτελεί και θέμα συζήτησης για όλη τη Θράκη.
Η έντονη ανθελληνική δραστηριότητα του εν λόγω αντιδημάρχου που οφείλει όπως είναι γνωστό σε όλους τους Πομάκους την εκλογή του σε δυο παράγοντες, από τη μια στους εργολάβους κι από την άλλη στον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Αχμέτ Μετέ ξεκίνησε από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του αφού:
1. Στις 28 Οκτωβρίου και στην γιορτή και παρέλαση των μαθητών του σχολείου Σμίνθης, αυτός ως Δήμαρχος όχι μόνο απουσίαζε, αλλά έστελνε κι έβγαζε selfies από την... Κωνσταντινούπολη!!!
2. Το ανθελληνικό του μένος ωστόσο «αποκαλύφθηκε» ακόμη περισσότερο, όταν στην εκπομπή του Τάκη Χατζή στον Alpha «μάλωσε» τον δημοσιογράφο γιατί αποκάλεσε τα ιστορικά ελληνικά Πομακοχώρια... Πομακοχώρια λέγοντας ότι τον «ενοχλεί» αυτή η ονομασία και λίγο αργότερα και την περίοδο της πανδημίας τα χαρακτήριζε... «Τουρκοχώρια» με ανάρτηση του στην οποία χρησιμοποιούσε και την τουρκική ονομασία του Εχίνου! Ενώ και πάλι εν καιρώ κορωνοϊού που η Ελληνική πολιτεία αλλά και δεκάδες ελληνικές εταιρείες έσπευσαν να του στείλουν δωρεές δεκάδων προϊόντων(σ.σ. Τρόφιμα κλπ) αυτός κοινοποιούσε στο fb ρεπορτάζ Τούρκων οπαδών του  Ερντογάν όταν έστειλε το αεροπλάνο του για μεταφέρει στην Ελλάδα έναν Τούρκο που νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο της Σουηδίας από τον covid-19 η υπηρηφάνεια να είσαι... τούρκος!
Και φυσικά τα τελευταία ανδραγαθήματά του:
1. Να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο του Δήμου Μύκης και για τις... προσωπικές επαγγελματικές του δουλειές στο μεσιτικό του γραφείο επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 79-Κλεμανσώ γωνία, στο δρόμο που χάραξε δηλαδή και ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης!
2. Ενώ έληξε η καραντίνα στον Εχίνου και στα χωριά Ζουμπούλι και Αρναούτ, αυτός έδωσε στις 13 Μαίου 2020 με απευθείας ανάθεση 55.800 ευρώ σε ταβέρνα υποψηφίου του που έχει μαγαζί στο όνομα  της μητέρας του (.σ.σ Ο ίδιος είναι νοσηλευτής...) και στην οποία εμπλέκεται και γνωστό  Catering της Ξάνθης που έχει καταγγελθεί ότι βάζει συστατικά στοιχεία...με χοιρινό στα φαγητά του! Κι όλα αυτά επαναλαμβάνουμε ΜΕΤΑ την Καραντίνα κι όταν οι κάτοικοι ενώ λογικά θα έπρεπε να έχουν ...χορτάσει από το τόσο φαγητό....αμφιβάλλουμε πολύ αν πήρε ο καθείς  1-2 μερίδες το πολύ!
«ΣΙΩΠΗΣΕ» Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ
Σημειωτέων ότι όση ώρα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος ρωτούσε και ξαναρωτούσε τον πρώην ΚΝΕίτη Υπουργό Εσωτερικών κ.Θεοδωρικάκο αν έχουμε... «Τούρκους» Δημάρχους στη Θράκη καταγγέλλοντας τις απευθείας αναθέσεις του Δήμαρχου Μύκης μετά την...καραντίνα για ....φαγητά στους κατοίκους, δεν τόλμησε να πει ούτε μια κουβέντα... «Λαλίστατος» είναι μόνο όταν τα «κάλπικα» γκάλοπ των κολλητών του, τον βγάζουν απο πρώτους  σε δημοφιλία Υπουργό... Ποιόν; Τον Θεοδωρικάκο. Τον Υπουργό της ....αδιαφάνειας και των απευθείας αναθέσεων!! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »