*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Απριλίου

Χρόνια πολλά στην Σήλια και την..τούρτα της! Ο Μαρτσέλο "κλέβει" καρδιές...! Ελένη Καπώνη super star

02 Απριλίου
*Χωρίς φίλους και συγγενείς αλλά μόνο με τον σύζυγό της, γιόρτασε φέτος τα γενέθλιά της η Σήλια Χαριστού. Μάλιστα σε σχετική ανάρτησή της στο fb κάθισε μόνη στο τραπέζι με την… τούρτα της και σχολίασε τα παρακάτω:
«Όχι δεν ήταν αυτά τα γενέθλια που σχεδίαζα για φέτος... σε αυτοπεριορισμό, με πολύ φόβο, χωρίς φίλους, με τούρτα που έφτιαξα εγώ(εδώ γελάμε),χωρίς αγκαλιές και φιλιά… αποστειρωμένα με μια λέξη. Σας ευχαριστώ όλους όμως πολύ για τις ευχές σας και ναι η υγεία τερματίζει πρώτη στο διαγωνισμό των ευχών και ναι είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Εύχομαι όταν ξεπεράσουμε αυτές τις τραγικές στιγμές που ζούμε να είμαστε πιο δυνατοί, πιο συνειδητοποιημένοι και πιο... άνθρωποι.
Σημείωση: βάψιμο-ντύσιμο μόνο για σήμερα. Από αύριο πιτζάμες ξανά»
-Και του χρόνου Σίλια και μην χάνεις το… κουράγιο σου. Πάντα με τις μπόρες, έρχονται και οι ηλιόλουστες μέρες!
……
*Συνεχίζει ο δημοφιλής d.j Τόρης Παπαδήμας να παραπονιέται και να…γκρινιάζει με τις «καραντίνες» και τις απαγορεύσεις… αλλά μένει στο σπίτι!
Κι όπως ομολογεί, για πρώτη φορά έχει χορτάσει ύπνο…
……
*Ονόματα δεν γράφω –προς το παρόν-κάποιες όμως ξανθιές κυρίες που βγαίνουν σε διάφορες πόζες τον τελευταίο καιρό στο fb καλά θα κάνουν να μην τις… «μοντάρουν» τις φωτογραφίες τους, γιατί τις έχουν πάρει χαμπάρι..!
Και ειδικά αυτοί που τις βλέπουν κάθε μέρα να κυκλοφορούν στη πιάτσα, έστω κι αν φοράν μάσκα τον τελευταίο καιρό!
……
*Με τον αγαπημένο της Μαρτσέλο παρά την παγωνιά, είδα το απόγευμα της Τετάρτης την δημοφιλή παρουσιάστρια και ψυχολόγο Μαρία Παπαδοπούλου η οποία τους… αποφεύγει όλους και μόνο στον γατάκι της και τον... Μαρτσέλο καθυποτάσσεται και δεν φοβάται τους ...κορωνοϊούς!
……
*ΜΕΝΟΥΜΕ σπίτι και για τον Ιπποκράτη Γαλάτη που την Τετάρτη στο fb ήταν όλο like και κοπλιμέντα για την Ελένη Καπώνη που μπορεί να βρίσκεται στη Κύπρο, εξακολουθεί όμως να επικοινωνεί έστω και διαδικτυακά με τις πρώην κολλητές και κολλητούς της στη Ξάνθη.
Οι οποίοι της δείχνουν μάλιστα και την αγάπη τους, κάνοντας συνεχώς… like σ’ αυτά που ανεβάζει!
(σ.σ. Μη ξεχνάτε άλλωστε ότι για ένα like ζούμε πλέον όλοι μας…Και like στην Καπώνη κάνει ακόμη και η...Γιώτα!).
……
*Ματαίωσε τις διακοπές της για τον Ιούνιο στη Μύκονο γνωστή ξανθιά ύπαρξη που επρόκειτο να πάει εκεί γιατί ο παράνομος…δεσμός της έχει έναν φίλο που διαθέτει… καράβι! Και σκόπευαν να γνωρίσουν μακριά από τα…πονηρά βλέμματα φυσικά το Αιγαίο για πρώτη φορά τόσο μαζί!
Ο Κορωνοϊός όμως δυστυχώς… δεν έχει αφήσει ήσυχους, ούτε τους… παράνομους… εραστές! Ντροπή του!
……
*Τελικά θα μας πει ο κύριος που το παίζει «εραστής», τι του αρέσει περισσότερο; Το γυναικείο ή το… ανδρικό φύλλο. Γιατί άρχισε να μου τη δίνει πολύ η υποκρισία του!
Και καλό θα ήταν να προσέχει λιγάκι, γιατί σε μας ειδικά δεν μπορεί «κρύβεται» πλέον….!
Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »