*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Απριλίου

Ποιοί είναι οι "χορηγοί" του Τσέπελη; ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ χωρίς βιβλία η "Φωλιά" βιβλίου

02 Απριλίου
ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΣΕΠΕΛΗ, ΔΩΣΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ «ΧΟΡΗΓΩΝ»  ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ… «ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ» ...ΣΟΥ!
Ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης,  όπως μου είπαν, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για την πρωτοβουλία που πήρε να μετατραπεί το κλειστό γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» σε… «νοσοκομείο» για τους ασθενείς του κορωνοϊού, είχε την στήριξη… χορηγών φίλων του επιχειρηματιών και επαγγελματιών!
Μπορεί να μας δώσει τα ονόματά τους; Να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι «επιχειρηματίες» που συνέδραμαν σε αυτήν την… γελοιότητα που όπως και η Δώρα Αυγέρη κάποια θεώρησαν… πρωταπριλιάτικο αστείο; Περιμένουμε με αγωνία να δούμε τα ονόματά τους!
(σ.σ. Το είδαμε πάντως κι αυτό με τον σημερινό Δήμαρχο. Με 100 ράντζα, στήνει»… Νοσοκομείο! Αλλά τα δυο συντριβάνια στην πλατεία, παραμένουν χωρίς νερό…! Εδώ και βδομάδες…).


ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ 
ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ;
Ξεσηκώσαμε τον κόσμο κι εμείς και πολλοί άλλοι, γιατί σε κάποια φάση με εντολή του  Φανουράκη και του Σουά, η «Φωλιά του βιβλίου», πετάχτηκε… στην καθαριότητα. Τελικά αποκαταστάθηκαν οι ζημιές, η φωλιά ξαναστήθηκε απέναντι από το Δημαρχείο –όχι βέβαια στο σημείο που βρίσκονταν- ωστόσο τα βιβλία που είχε μέσα εξαφανίστηκαν και παραμένει εδώ και 2-3 εβδομάδες περίπου… άδεια και χωρίς ένα βιβλίο! Προφανώς γιατί λόγω κορωνοϊού, και ο Μιχάλης Σπανίδης είχε τα δικά του, οπότε που να βρεθεί χρόνος και γι’ αυτό…!
Ο Δήμος όμως που και εργάτες έχει αλλά και βιβλιοθήκη, δεν θα έπρεπε ήδη να προνοήσει και να γεμίσει με βιβλία την «Φωλιά», ώστε να μην είναι άδεια…και έρημη; Τόσο δύσκολο είναι;
(Σ.Σ. Περιμένουμε λοιπόν από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πολιτισμού (!;) κ.Σουά να γεμίσει  την «Φωλιά» με βιβλία και να  την ξαναζωντανέψει. Ζητάμε πολλά;).

ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (2541025555) ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ή ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ 
Ο «ΜΑΧΗΤΗΣ» ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Παρά τις απίστευτα μεγάλες δυσκολίες, ο «ΜΑΧΗΤΗΣ» εξακολουθεί –όπως και η ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ φυσικά- να κυκλοφορεί έντυπα και να φτάνει στους συνδρομητές του κανονικά. Μάλιστα σύντομα θα ξεκινήσει και μια μεγάλη καμπάνια κάνοντας μια νέα αρχή.
Αυτό που ζητάμε λοιπόν κυρίως από τους συνδρομητές μας. Με ένα  τηλεφώνημα στο 2541025555 αν για οποιαδήποτε λόγω ο «Μαχητής» δεν έρχεται στα χέρια σας, τηλεφωνήστε μας να σας τον στείλουμε αμέσως.
Είτε στο σπίτι σας, είτε στο γραφείο σας.
Συνεχίστε «Μαχητές» γιατί όλα στη ζωή έχουν το τέλος τους. Και οι… «πανδημίες»!
Και φυσικά μη σταματάτε να ονειρεύεστε και να ελπίζετε το καλύτερο, Και με δυο λόγια, μην σας πάρει από κάτω!!!
Υπομονή, κουράγιο και δύναμη. Θα περάσει κι αυτό…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »