*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Φεβρουαρίου

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση του Ορφέα Ξάνθης στο «LE CHALET»! στην κοπή της πίτας, τρεις ξεχωριστές βραβεύσεις

13 Φεβρουαρίου
Λαμπρή, όπως κάθε χρόνο, ήταν η γιορτή της ομάδας του Ορφέα Ξάνθης αυτή την φορά όμως στην αίθουσα εκδηλώσεων του «LE CHALET» την Τετάρτη το βράδυ. Ήταν μια ξεχωριστή μέρα για μια ακόμη φορά για τον Ορφέα, αφού η αίθουσα πλημμυρίσθηκε από μικρά παιδιά όλων των Ακαδημιών τα οποία έχουν όνειρα και φιλοδοξίες να γίνουν μεγάλοι αστέρες του ποδοσφαίρου.

*Τιμήθηκαν Ιπποκράτης Καμαρίδης, Γιάννης Καραγκιόζης και Μουμίν Ογλού Τουγιάλ!  

*Στα πρόσωπα όλων των πιτσιρικάδων ποδοσφαιριστών ήταν ζωγραφισμένη η λάμψη που τους διακατέχει να γίνουν μεγάλοι ποδοσφαιριστές αλλά και σπουδαίοι επιστήμονες. 
Στους μικρούς ποδοσφαιριστές έπεσαν όλα τα φώτα οι οποίοι θα έχουν να θυμούνται από την εκδήλωση, αφού είχαν την ευκαιρία να δούνε από κοντά τους ποδοσφαιριστές της μεγάλης ομάδας του Ορφέα Ξάνθης. Το «LE CHALET» την Τετάρτη το βράδυ είχε την τιμητική του από την οικογενειακή εκδήλωση του Ορφέα Ξάνθης. Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Άρης Πιαλόγλου, ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Τσαλίκης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Αλέκος Μαλαδένης, ο φροντιστής Τσιτάκ Χουσεϊν, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, η πρώην Αντιδήμαρχος Δέσποινα Παρτσαλίδου, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Τριάντης, οι χορηγοί της ομάδας Αυρήλιος Κορδελίδης, Δήμος Μιχαηλίδης, φίλοι του Ορφέα Ξάνθης και γονείς των μικρών αστέρων των Ακαδημιών του συλλόγου. Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν τρεις σημαντικοί άνθρωποι για την προσφορά τους. Μάλιστα η μία βράβευση που ήταν και ξεχωριστή ήταν του γιατρού Ιπποκράτη Καμαρίδη που έχει συνδέσει την παρουσία του με την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης που εδώ και πολλά χρόνια ήταν γιατρός της ομάδας σε κάθε εντός έδρας αγώνα και έχει δεθεί με την ομάδα αυτή αλλά και με τον ίδιο τον Μπάμπη Χατζημεστή. Την πλακέτα απένειμε στον κ. Καμαρίδη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Άρης Πιαλόγλου. Επίσης στον επί σειρά ετών γιατρό του Ορφέα δόθηκε και μια μπάλα. Οι άλλες δυο ήταν στους δυο πρώην ποδοσφαιριστές τους Γιάννη Καραγκιόζη και Μουμίν Ογλού Τουγιάλ που η προσφορά τους έχει αναγνωρισθεί από όλους και αυτό φάνηκε την ώρα της απονομής των πλακετών όπου και αποθεώθηκαν με παρατεταμένο χειροκρότημα. Η απονομή έγινε από τους αρχηγούς της ομάδας Βασίλη Καραγκιόζη) αδερφός) και Λάζαρο Μαυρόπουλο. Τυχερός της βραδιάς στην πίτα της μεγάλης ομάδας ο αρχηγός Βασίλης Καραγκιόζης που κέρδισε το φλουρί που αντιστοιχεί σε αθλητικό υλικό. Τέλος οι τυχεροί των Ακαδημιών παρέλαβαν από μια μπάλα και μια φανέλα του ΑΟΞ με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.
Τυχεροί ήταν οι Σουγκρή Ογλου, Δασκαλόπουλος, Σουλεϊμάν, Βρίγκος, Εμπλιούκ. Την εκδήλωση άνοιξε ο Μπάμπης Χατζημεστής ο οποίος και ευχαρίστησε τον άνθρωπο της προσφοράς Χρήστο Πανόπουλο τον οποίο θεωρεί ευεργέτη της ομάδας του Ορφέα Ξάνθης. Αμέσως μετά ο λόγος δόθηκε στον πρόεδρο του συλλόγου Χρήστο Μουρτζάνο που απεύθυνε χαιρετισμό ευχόμενος Χρόνια Πολλά σε όλους, υγεία και ευχαρίστησε την ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ και τον Χρήστο Πανόπουλο. Η πιο σημαντική στιγμή ήταν όταν ο γιατρός και τιμώμενο πρόσωπο Ιπποκράτης Καμαρίδης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην σπουδαία προσφορά του Μπάμπη Χατζημεστή στον Ορφέα Ξάνθης και όχι μόνο. Μετά αμέσως ακολούθησε γεύμα για όλους τους παρισταμένους. Μια ξεχωριστή βραδιά, με λάμψη και αίγλη.
Γιάννης Τσιλιγκιρίδης








Share this

Related Posts

Previous
Next Post »