Στην διεθνή έκθεση Fruit Logistica (Βερολίνο, 05-07 Φεβρουαρίου 2020) η ΕΑΣ Ξάνθης με ρόδια και ακτινίδια! Eπίσκεψη Βεζυρόπουλου, δοκίμασε ρόδι!




*Το περίπτερο της ΕΑΣ Ξάνθης επισκέφθηκε και ο Υφυπουργός Οικονομικών κ.Απόστολος Βεζυρόπουλος, επικεφαλής της αποστολής Χατζηελευθεριάδης, Ρούφος και Μάνος Σαραντίδης.


Στην πλέον γνωστή διεθνή έκθεση Fruit Logistica (Βερολίνο, 05-07 Φεβρουαρίου 2020) συμμετείχε η ΕΑΣ Ξάνθης με ρόδια και ακτινίδια!


Η Fruit Logistrica είναι διεθνής έκθεση για την εμπορία οπωρικών και λαχανικών, τη σήμανση και τη συσκευασία τους, στην οποία συμμετέχουν περίπου 3.239 εκθέτες και την παρακολουθούν περίπου 78.000 επισκέπτες.
Η έκθεση διεξάγεται μαζί με το Freshconex – το οποίο είναι Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση για φρεσκοκομμένα οπωροκηπευτικά και λαχανικά.
Η έκθεση έχει καταξιωθεί μάλιστα ιδιαίτερα στην προώθηση οπωρικών και λαχανικών και αποτελεί το κορυφαίο σημείο συνάντησης των διεθνών επαγγελματικών επαφών καθώς και των φορέων λήψης αποφάσεων στον κλάδο.
Στην έκθεση η ΕΑΣ Ξάνθης συμμετείχε με τον Πρόεδρο Κώστα Χατζηελευθεριάδη και τον αντιπρόεδρο Βασίλη Ρούφο, τον  διευθυντή Μάνο  Σαραντίδη και την υποδιευθύντρια κ.Κουτρουλού
Σημειώνεται ότι το περίπτερο επισκέφθηκε και ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεζυρόπουλος που δοκίμασε μάλιστα και...ρόδι το οποίο πήρε μαζί του για "γούρι"!!! .
Μερικοί από τους τομείς της έκθεσης  ήταν: 
    Φρέσκα φρούτα & λαχανικά
    Μανιτάρια
    Πατάτες
    Τροφοδοσία
    Βιολογικά προϊόντα
    Αποξηραμένα οπωρικά
    Άνθη & φυτά
    Σπόροι
    Διαχείριση συγκομιδής
    Θερμοκρασία & συστήματα παρακολούθησης των προϊόντων
    Σήμανση & συστήματα ζύγισης
    Συσκευασία
    Αποθήκευση & μεταφορά
Στις δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Ξάνθης Βασίλης Ρούφος είπε ότι η ΕΑΣ Ξάνθης για μια ακόμη χρονιά συμμετείχε στην έκθεση   Fruit Logistrica κι είχε την ευκαιρία να κάνει σημαντικές επαγγελματικές επαφές, ενώ τόσο τα ρόδια όσο και τα ακτινίδια Ξάνθης, χαρακτηρίστηκαν προϊόντα υψηλής ποιότητας και από τα καλύτερα της  Ευρώπης.