*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Φεβρουαρίου

Το cafe-bar De Novo γιορτάζει τη μέρα των ερωτευμένων με τους Piano Forte!

12 Φεβρουαρίου
Ξενάγηση στην έκθεση Telegraph Road on Canvas στο ΙΘΤΠ 
και συνομιλία με τον ζωγράφο Θοδωρή Μαρκόπουλο.
Στα πλαίσια της έκθεσης ζωγραφικής του Θοδωρή Μαρκόπουλου Telegraph Road on Canvas θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στην έκθεση από τον Ιστορικό Τέχνης Βασίλειο Μακέδο.
Θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στην έκθεση, να μάθουμε περισσότερα για το τραγούδι The Telegraph Road και να ανιχνεύσουμε πτυχές της καλλιτεχνικής δημιουργίας το Θοδωρή Μαρκόπουλου. Τέλος θα συνομιλήσουμε μαζί του και θα ανακαλύψουμε τη νοητική διαδικασία που τον ώθησε στην υλοποίηση του συγκεκριμένου project.
Η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13/02/20 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Βιργινία Τσουδερού στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης (Καπνεργατών 9 Ξάνθη)
Είσοδος ελεύθερη

Το cafe-bar De Novo γιορτάζει τη μέρα των ερωτευμένων με τους Piano Forte!
Το cafe-bar De Novo αύριο Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου του Αγίου Βαλεντίνου, γιορτάζει τη μέρα των ερωτευμένων, με τους Piano Forte!Οι Piano Forte που σας υπόσχονται μια άκρως ρομαντική βραδιά, υπό τους ρυθμούς ελληνικών και Jazz επιτυχιών!

Mexican Food & Tequila, σήμερα στη βραδιά 
«Eats & Beats» του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ!
Αυτή την Πέμπτη 13|2 το Κυβερνείο και το «Eats & Beats» έχουν ετοιμάσει μια πληθωρική βραδιά γεμάτη μυρωδιές και γεύσεις.
Mexican Food & Tequila
Στον όροφο του αγαπημένου σου πολυχώρου θα βρίσκονται όλα τα συστατικά που συνθέτουν την πολύχρωμη κουλτούρα του Μεξικό!
Fajitas - Enchiladas - Ψητά κρέατα, Nachos καί Burritos, εξωτικές χειροποίητες σάλτσες και μοναδικό mole θα συνοδεύουν απλές και premium Tequila!
FIESTA Start 21:00
Rsv 6977570994

Ο «Γυάλινος κόσμος» του Τένεσι Ουίλιαμς, 
κάνει πρεμιέρα στις 14/3, στο ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας
Ξεκίνησαν οι πρόβες της νέας παραγωγής της κεντρικής σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας «Γυάλινος κόσμος» του Τένεσι Ουίλιαμς σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη.
Πρεμιέρα: Σάββατο 14 Μαρτίου, ώρα 21.00
Παραστάσεις: Από 15 Μαρτίου έως και 12 Απριλίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00 και Κυριακή στις 20.00
Παίζουν οι ηθοποιοί: Στέλλα Καζάζη, Ελένη Μαβίδου, Θανάσης Ρέστας, Κωνσταντίνος Λιάρος.
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

Μεταξωτές Απόκριες στο Μουσείο Μετάξης Σουφλίου
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) γιορτάζει την Αποκριά και οργανώνει δράσεις για μαθητές Δημοτικού και μαθητές ειδικών σχολείων, στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί.
Αναλυτικά:
-Την Πέμπτη 13 και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου οι μικροί φίλοι θα κατασκευάσουν τα δικά τους αποκριάτικα καπέλα, τα οποία θα διακοσμήσουν με κουκούλια και μεταξωτά υφάσματα (ώρες 09:30-10:30, 11:00-12:00 και 12:15-13:15).
-Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, τα παιδιά με τη βοήθεια της Λίας Βουλγαρίδου και αξιοποιώντας την τέχνη της ζωγραφικής προσώπου, θα μεταμορφωθούν σε μεταξοσκώληκες και χρυσαλλίδες και θα χορέψουν σε αποκριάτικους ρυθμούς (ώρες 09:30-10:30 και 11:00-12:00).
Η συμμετοχή στις δράσεις και τα υλικά είναι δωρεάν.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »