Με έκαναν...έκπληξη τα παιδιά για την Τούρτα, λέει ο Τσέπελης! Η απάντηση της "Αδέσμευτης" που έβγαλε το θέμα!

ΜΕ "φαρμακερό" σχόλιο σχολίασε η "Αδέσμευτη" τον ισχυρισμό του Δήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη οτι...δεν γνώριζε τίποτα για την "τούρτα"  και το προσωπικό σώου που του είχαν οργανώσει για να τιμήσουν την επέτειο των...34 χρόνων του γάμου του στο χορό του ΚΑΠΗ Ξάνθης το βράδυ της Παρασκευής.
ΙΔΟΥ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ "Α"
"Δεν γνώριζα...τίποτα, τα παιδιά έκαναν σε μένα και στην γυναίκα μου μια ευχάριστη έκπληξη. Δεν ξέρω πως το έμαθαν, αλλά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, με τούρτα και  την ανάλογη ατμόσφαιρα λόγω του Αγίου Βαλεντίνου και ευχαριστώ όλους όσους μας χειροκρότησαν...Με συγκίνησαν....Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος. Ακόμη και οι συνάδελφοι των άλλων παρατάξεων όπως οι κύριοι Λύρατζης, Παπαχρόνης, Μελισσόπουλος, η κυρία Παπαϊωάννου...όλοι το χάρηκαν.....Μας αρέσουν οι εκπλήξεις και ευχαριστώ τόσο τον Πρόεδρο του ΚΑΠΗ κ.Πάνο Αμβροσιάδη όσο και τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο Σταύρο Καρυπίδη..."
Κάπως έτσι δικαιολόγησε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ.Τσέπελης την...γενέθλια τούρτα και το ότι στην εκδήλωση του  ΚΑΠΗ Ξάνθης  ενώ ούτε ο ίδιος -όπως ισχυρίζεται...- το γνώριζε, οι Πάνος Αμβροσιάδης-Σταύρος Καρυπίδης με αφορμή την επέτειο 34 χρόνων των γάμων τους, είχαν οργανώσει τέτοια...προσωπική φιέστα μετά χορού!
-Τώρα πως οι οργανωτές κρατούσαν φωτογραφία του ζεύγους Τσέπελη απο το γάμο τους εδώ και 34 χρόνια και την είχαν στη γενέθλια τούρτα...μάλλον θα είχαν καλή έμπνευστη και ...καλό αρχείο!!! Έχω την εντύπωση πάντως οτι ο κύριος Αμβροσιάδης την εποχή εκείνη αν είχε γεννηθεί, δεν θα ήταν πάνω απο 3-4 χρονών!!! 
Συγχαρητήρια πάντως και στον κύριο Καρυπίδη αλλά και στον κύριο Αμβροσιάδη που αν δεν κάνω λάθος, μάλλον είναι η δεύτερη τούρτα που φέρνει να τιμήσει τον αρχηγό του....Η προηγούμενη ήταν στη ταβέρνα του Καραχασάν! 
Σταύρος Μωρ.
(σ.σ. Κι έλεγα κι εγώ γιατί τόση "βιασύνη" ο κύριος Τσέπελης όταν παραιτήθηκε η κυρία Δημούδη, αμέσως να κάνει ΑΠΟΔΕΚΤΗ την παραίτησή της και να πάρει  τηλέφωνο στον κύριο Πάνο Αμβροσιάδη για τον ενημερώσει να είναι έτοιμος για να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος!!!
Εδώ μάλλον έχουμε τον πλέον "φανατικό" λάτρη-οπαδό του κυρίου Τσέπελη...Πακέτο" με τον κύριο Σταύρο Καρυπίδη φυσικά...!)