Κλινικά …ηλίθιοι;! Με απευθείας ανάθεση (55.80 ευρώ) ο Π. Αμβροσιάδης αγόρασε την…βασιλόπιτα του Δημοτικού ραδιοφώνου από τον φούρνο του Τσέπελη!



*Μήπως τελικά και την ...."επετειακή" γαμήλια τούρτα για το ζεύγος Τσέπελη κύριο Πάνο Αμβροσιάδη την αγόρασες με...απευθείας ανάθεση;;; 
Κλινικά…ηλίθιοι;! Ρωτάει φίλος αναγνώστης του «Μ» που μου έστειλε μια…ασύλληπτη απευθείας ανάθεση!
Συγκεκριμένα: 
Με απευθείας ανάθεση λοιπόν στις 5/2/2020 ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης, αγόρασε την βασιλόπιτα για την εκδήλωση των εργαζομένων από τον…φούρνο του Προέδρου και Δήμαρχου Ξάνθης στη…Χρύσα! Στην τιμή των 55.80 ευρώ!!
Και για την ακρίβεια από τον φούρνο που είναι γραμμένο στο όνομα της…συζύγου του!
(σ.σ. Όπως και οι περισσότερες επιχειρήσεις του, για προφανείς λόγους φυσικά….ώστε να μην τον κατηγορήσουν και για…πλουτισμό τον άνθρωπο!)
Δείτε λοιπόν την ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ του αντιπροέδρου του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης Πάνου Αμβροσιάδη! Ύψους  55.80 ευρώ! 
Ο Πρόεδρος (και Δήμαρχος Ξάνθης) δηλαδή δεν είχε την τσίπα ούτε…την βασιλόπιτα να κάνει δωρεάν στους λιγοστούς εργαζόμενους του Δημοτικού Ραδιοφώνου!!! Ενώ αντίθετα στέλνει δωρεάν τα...ψωμάκια στην βασιλόπιτα των αξιωματικών της Αστυνομίας ΑΜΘ
 (σ.σ. Ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πάνος Αμβροσιάδης είναι ο  ίδιος άνθρωπος που με την ιδιότητα του Προέδρου του ΚΑΠΗ Ξάνθης έκανε το βράδυ της Παρασκευής και την…γαμήλια τούρτα έκπληξη στο ζεύγος Τσέπελη για την επέτειο των 34χρόνων από το γάμο τους! Γεγονός που μας κάνει να αναρωτιόμαστε μήπως και η…γαμήλια τούρτα τελικά αγοράστηκε με …απευθείας ανάθεση;)


ΔΕΙΤΕ όλη την απόφαση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πάνου  Αβροασιάδη!