*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Φεβρουαρίου

Ο Μέτιος, οι 48.000 ευρώ στον δημοσιογράφο που έβριζε τον Τοψίδη, οι "συγγραφείς" του Φανουράκη και η...μάσκα του Karagkiozi!

14 Φεβρουαρίου


*Ούτε ένα, ούτε δύο…..αλλά 48.000 ευρώ έδωσε με απευθείας ανάθεση ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος σε δημοσιογράφο του Έβρου που διαθέτει μια ιστοσελίδα!
«Προσόν»  του; Σε όλη την προεκλογική περίοδο όταν δεν τα «βρήκε» με τον Χριστόδουλο Τοψίδη, ….πήγε με τον Μέτιο και έβγαζε στη φόρα τα «άπλυτα» του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ!!!
Οπότε και με  το που επανεκλέχτηκε ο Μέτιος, έσπευσε φυσικά να τον «ευχαριστήσει»!
(σ.σ. Φυσικά και η είδηση αυτή, «κουκουλώθηκε» όπως και οι υπόλοιπες που αφορούν «βολέματα» δημοσιογράφων γενικά…Και στη στους Δήμους και στις Περιφέρειες! Ζήτω ο Μέτιος...! Ζητωωωωω!)
….
*Δεν θα με ρωτήσετε ξανά με ποιόν είναι ο Γιάννης Παπαχρόνης. Με τον…Γιάννη Παπαχρόνη, με τον Φανουράκη, με τον Τσέπελη, με τον Ιπποκράτη Καμαρίδη…δηλαδή; Ξανά με τον εαυτό του!

(σ.σ. Μόνο που του «ξέφυγαν» οι δυο γιατροί γιατί δεν μπαίνουν στα καλούπια κανενός…)
……
*Μήπως πρέπει να κάνουμε έναν διαγωνισμό μεταξύ του …Θανάση Ξυνίδη και του Θανάση Ζώτου, για να δούμε ποιος από τα δυο έγραψε τα καλύτερα κείμενα που φέρουν την υπογραφή του…Φανουράκη;
Ο νυν υποβολέας ή ο πρώην στοχαστής;
….
*Το δυστύχημα για τους σημερινούς διοικούντες του Δήμου Ξάνθης δεν είναι μόνο το άτι «ψάχνονται» και δεν χρειάζεται πλέον κανείς να τους «σπρώξει» στην …κατάρρευση γιατί επέρχεται μόνη της…
Αλλά και ότι οι γκάφες τους διαδέχονται η μια την άλλη!
….
*Και με ποιο απλά λόγια….Δεν είναι μόνο το ότι ξοδεύουν χρήματα των δημοτών σε προσωπικές φιέστες, γλέντια και τραγούδια!

Αλλά και φωτογραφίζονται σε αυτές όλο….καμάρι!
…..
*Είναι μάλιστα τόσο…ικανοί στην ανικανότητά τους, ώστε κατόρθωσαν να «αναστήσουν» και τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο…
Ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης εδώ και καιρό –όσο κι αν  σας φαίνεται απίστευτο- έχει κατορθώσει από το πουθενά να κάνει ακόμη και «πυρήνα» οπαδών και φίλων!
Κάτι που δεν μπόρεσε επί 5 χρόνια ως Δήμαρχος….
-Μπράβο τους! Πρώτα στον Φανουράκη και μετά στον Ιπποκράτη Καμαρίδη και τον τον Ηλία Ασκαρίδη….
(σ.σ. Γιατί υπάρχει και  Δήμαρχος στη Ξάνθη και δεν το ξέρουμε; Εμείς μόνο Φανουράκη βλέπουμε τον τελευταίο καιρό α...και Ηλία Ασκαρίδη…να υπογράφει! Όχι μόνο τις αμοιβές των καλλιτεχνών, αλλά και τις απευθείας στους δημοσιογράφους που τον λιβανίζουν..)
 
*Υπάρχει βέβαια και η κυρία Φένια Τσαγκάλα! Αυτό πως το ξεχάσαμε; Μέχρι και φωτογραφία βγήκε με την ….Πέγκυ Ζήνα! Λίγο το έχετε;
(σ.σ. Αλήθεια Φένια μου...Ο Γιάννης Τσαγκάλας, θα έδινε ποτέ 23.000 ευρώ για την Πέγκυ Ζήνα; Διότι εκτός των άλλων,  στο ΜY Club χωράει και 2.500 κόσμος...Ενώ το βράδυ της Τρίτης στην πλατείας δεν είχε ούτε 1.500 άτομα..!! Τραγουδούσε η Πέγκυ Ζήνα και τα αυτοκίνητα περνούσαν κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα..
*Ερώτημα κρίσεως. Γιατί με το ζόρι θέλει να μας «πείσει» ο Φανουράκης ότι ενώ είναι ζήτημα χρόνου να πάει στον Εισαγγελέα για τις σκανδαλώδεις υπερτιμολογήσεις του ο Ηλίας Ασκαρίδης, ότι ΑΥΤΟΣ είναι ο…»υπεύθυνος» και για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του φετινού Ξανθιώτικου Καρναβαλιού;
…..
*Με το ζόρι θέλεις να μας θυμίσεις βρε "άρχοντα" τα Καρναβάλια του 1.160.000 ευρώ και τη….»μάσκα» Karagiozi που στοίχησε πάνω από 70-80.000 ευρώ επί θητείας σου και δεν σηκώθηκε ποτέ από το….πάτωμα του Κλειστού Φ. Αμοιρίδη;

Γιατί Μανώλη μας το κάνεις αυτό; (σ.σ. Ή μήπως ξέχασες τι σου έσερνε τότε στον Γιάννη Σιδηρόπουλο ο πρώην κατασκευαστής των αρμάτων…Ειδικά για τη ΜΑΣΚΑ και το ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ποσόν που ξόδεψες!;;)
….


*Δήμος Τσέπελη και ιδού μια ακόμη σπουδαία παρατήρηση ανάρτηση του Νίκου Κουρουπέτρογλου στη στήλη «ΣΤΡΑΒΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ»
«Κύριοι του Δήμου ως τι λειτουργεί ο συγκεκριμένος πίνακας;;; ως χάρτης της παλιάς πόλης για ενημέρωση των επισκεπτών, ή ως πίνακας δοκιμασίας νέων καλλιτεχνών, ή ως πίνακας ανάρτησης κηδειόχαρτων ;;;; Τελικά μάλλον λειτουργεί ως σήμανση ύπαρξης κάδων ανακύκλωσης. Τώρα με το καρναβάλι το πλήθος επισκεπτών θα φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις και μάλιστα από την πλατεία Μητροπόλεως στην Παλιά Πόλη.
..
(σ.σ. Πως λειτουργεί κύριε Φανουράκη; Αφού στο σημερινό Δήμο δεν έχουμε δυσγτυχώς ούτε Αντιδήμαρχο Καθαριότητας;;; Απλά ο άνθρωπος πληρώνεται κάθε μήνα την αντιμισθία του...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »