*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Φεβρουαρίου

Η "δουλειά" με τις ψηφιακές εκτυπώσεις, η επέτειος γάμου του ζεύγους Τσέπελη, η "τούρτα" και οι απευθείας αναθέσεις

15 Φεβρουαρίου
*Ειλικρινά πως γίνεται ένας επαγγελματίας όπως ο Τσακίρης με τέτοια μηχανήματα και τέτοια εμπειρία στο αντικείμενο, να δείνει...ακριβότερη τιμή απο τον Σταύρο Καρυπίδη που ΔΕΝ έχει τα συγκεκριμένα αντικείμενα (ψηφιακές εκτυπώσεις...) αλλά και δεν γνωρίζει τη συγκεκριμένη δουλειάν, να δίνει...ακριβότερη τιμή κατά 27 ευρώ αν μου είπαν καλά; Και ο "εκλεκτός" του Ηλία Ασκαρίδη, του Φανουράκη και του Τσέπελη να παίρνει τη δουλειά;
(σ.σ. Τα σχετικά ερωτήματα διατύπωσε στο fb και επικεφαλής δημοτικής παράταξης...προφανώς μετά απο καταγγελία, αλλά για να είμαι ειλικρινής, τα ίδια ερωτήματα έχω εγώ... Ερώτημα κρίσεως. Ποιοί "ανοίγουν" (;) τους φακέλους αν είναι οι προσφορές....κλειστές; Το ερώτημα ισχύει και για το  Τμήμα Τουρισμού Δήμου Ξάνθης....Δηλαδή την κυρία Σόφη Μπασματζή) 
.....
*Ούτε ένα, ούτε δύο…..αλλά 48.000 ευρώ έδωσε με απευθείας ανάθεση ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος σε δημοσιογράφο του Έβρου που διαθέτει μια ιστοσελίδα!
«Προσόν»  του; Σε όλη την προεκλογική περίοδο όταν δεν τα «βρήκε» με τον Χριστόδουλο Τοψίδη, ….πήγε με τον Μέτιο και έβγαζε στη φόρα τα «άπλυτα» του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ!!!
Οπότε και με  το που επανεκλέχτηκε ο Μέτιος, έσπευσε φυσικά να τον «ευχαριστήσει»!
(σ.σ. Φυσικά και η είδηση αυτή, «κουκουλώθηκε» όπως και οι υπόλοιπες που αφορούν «βολέματα» δημοσιογράφων γενικά…Και στους Δήμους και στις Περιφέρειες! Ζήτω ο Μέτιος...! Ζήτω και η Κυβέρνηση (μας) της Νέας Δημοκρατίας της....διαφάνειας, του Τσέπελη...του Φανουράκη ...! Ζητωωωωω!)
….
*Τελεία και παύλα. Δεν θα με ρωτήσετε ξανά με ποιόν είναι ο Γιάννης Παπαχρόνης. Με τον…Γιάννη Παπαχρόνη, με τον Φανουράκη, με τον Τσέπελη, με τον Ιπποκράτη Καμαρίδη…και πάλι με τον Γιάννη Παπαχρόνη. Δηλαδή...Ξανά με τον εαυτό του!
(σ.σ. Μόνο που του «ξέφυγαν» οι δυο γιατροί γιατί δεν μπαίνουν στα καλούπια κανενός…)
……
(;)
*Μήπως πρέπει να κάνουμε έναν διαγωνισμό μεταξύ του …Θανάση Ξυνίδη και του Θανάση Ζώτου, για να δούμε ποιος από τα δυο έγραψε τα καλύτερα κείμενα που φέρουν την υπογραφή του…Φανουράκη;
Ο νυν υποβολέας ή ο πρώην ...στοχαστής;
….
*Το δυστύχημα για τους σημερινούς διοικούντες του Δήμου Ξάνθης δεν είναι μόνο, το άτι «ψάχνονται» και δεν χρειάζεται πλέον κανείς να τους «σπρώξει» στην …κατάρρευση γιατί επέρχεται μόνη της…
Αλλά και ότι οι γκάφες τους διαδέχονται η μια την άλλη!
Από τη μια ο Φανουράκης δηλαδή ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε και κυρίως με τις απευθείας αναθέσεις του Ηλία Ασκαρίδη στο fb (σ.σ. Αλήθεια τα αεροπορικά στη Νούλα και τα λεφτά στο Μπουζούρη από τα παλιά καρναβάλια πότε θα τα... πληρώσει;) κι από την...άλλη αυτός μόνο μιλάει για το φετινό Ξανθιώτικο Καρναβάλι!
-Λες και οι Ηλίας Ασκαρίδης και Φένια  Τσαγκάλα έχουν πιει το...ΑΜΙΛΗΤΟ νερό!!!
....
*Προς Γιάννη Τσαγκάλα My Club.
Θα πλήρωνες ποτέ εσύ Γιάννη μου 23.932 ευρώ για την συναυλία της Πέγκυ Ζήνα για να την φέρεις στο My. Ή τα 22.382 ευρω  στον Γιαννιά;! .Ή τις 10.000 ευρώ στο Βρετό; Η Φένια όμως τα δίνει και με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ της μάλιστα!!!
….
*Αυτό μάλιστα, ήταν μεγαλειώδης! "Δημοσιογράφος" και μάλιστα ειδικός επί των αναθέσεων (αγαπημένο μάλιστα παιδί μάλιστα όλων των εκάστων δημοτικών διοικήσεων...επί εποχής Δημήτρη Μπένη, Λάκη, Κυριάκου Παπαδόπουλου, Λύρατζη κλπ), μαζί με τον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών, του ΚΑΠΗ Ξάνθης κλπ Πάνο Αμβροσιάδη (σ.σ. Που τον έχρισε και...παρουσιαστή της εκδήλωσης, είχαν μια έκπληξη για τον Δήμαρχο Τσέπελη στο χορό του Καπή το βράδυ της Παρασκευής.
Πήγαν τούρτα στον κύριο Τσέπελη και την σύζυγό του Έλλη για την συμπλήρωση των 34 ετών του γάμου τους!!!!
Η ατμόσφαιρα μάλιστα ήταν τόσο συγκινητική, που στη συνέχεια ο κύριος Τσέπελης (ο Δήμαρχος δηλαδή...) πήρε την σύζυγό του και χόρεψε με αφορμή και την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου...
Να τα εκατοστήσουν. 
(σ.σ. Τι αισθάνθηκα εγώ απο το συγκεκριμένο σώου του ζεύγους; Απλά...αναγούλα, για μια ακόμη στημένη γελοιότητα! Εσείς;;;)
.......
*Θα ήταν αδιακρισία να ρωτήσουμε τι κάνει σχεδόν κάθε μέρα στο Δημαρχείο ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Χασάν Ογλού Φερτούν και ποιό επακριβώς είναι το αντικείμενο των επισκέψεών του στο Δημαρχιακό μέγαρο;
.....
*Αλλά και το άλλο που είπε χθες στην εκπομπή του ο Πάνος Παπαδόπουλος;
Χίλια ευρώ δίνει ο Ασκαρίδης για να διαφημίσετε το Ξανθιώτικο Καρναβάλι στο fb !
(σ.σ. Αλήθεια Ηλία μου τα λεφτά αυτά ποιος τα παίρνει; Ονόματα μπορούμε να έχουμε;)
.....
*Μια ακόμη αποκάλυψη των ημερών απο τον "Μ".  Ο γιατρός και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ με αντιμισθία 1.710 ευρώ Ιπποκράτης Καμαρίδης; Που κατηγορούσε επί 5ετία τους προηγούμενους ότι μπήκαν στο Δήμο μόνο για τις...θέσεις και τις αντιμισθίες;
Μέχρι και συνδρομητή έγραψε τη ΔΕΥΑΞ...σε διαδικτυακό έντυπο!!! Με την υπογραφή του ....Λεπίδα φυσικά!!! Που ήταν το...δεξί χέρι του πρώην Προέδρου Μαρίνου Σδρέβανου!
(σ.σ. Μήπως τελικά η Μαρία Λυκίδου σε πολλά είχε δίκαιο;)
.....
*Και με ποιο απλά λόγια….Δεν είναι μόνο το ότι ξοδεύουν χρήματα των δημοτών σε προσωπικές φιέστες, γλέντια και τραγούδια!
Αλλά και φωτογραφίζονται σε αυτές όλο….καμάρι!
…..
*Είναι μάλιστα τόσο…ικανοί στην ανικανότητά τους, ώστε κατόρθωσαν να «αναστήσουν» και τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο…
Ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης εδώ και καιρό –όσο κι αν  σας φαίνεται απίστευτο- έχει κατορθώσει από το πουθενά να κάνει ακόμη και «πυρήνα» οπαδών και φίλων!
Κάτι που δεν μπόρεσε επί 5 χρόνια ο ίδιος ως Δήμαρχος….
-Μπράβο τους! Πρώτα στον Φανουράκη και μετά στον Ιπποκράτη Καμαρίδη και τον Ηλία Ασκαρίδη….

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »