*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Ιανουαρίου

Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τις...ψήφους! Magic! Θαύμα-θαυμάτων! Το 19-2 που ανακοίνωσε ο Ματθαίος Σαββίδης, έγινε....21-2 !

23 Ιανουαρίου
*Επί δυο ημέρες έβριζαν αυτούς που ψήφισαν λευκό γιατί δεν πέρασε η απόφαση με ψήφους 19-2, από χθες πανηγυρίζουν γιατί…πήραν 21!

*Έτοιμος να υπογράψει ο Φανουράκης τη σύμβαση του Δήμου Ξάνθης με το Δήμο Μύκης γιατί ψηφίστηκε 21-2  κι όχι…19-2 όπως ανακοίνωσε ο Αντιπρόεδος του Δ.Σ. Ματθαίος  Σαββίδης! 

Επί δυο ημέρες Δήμαρχος Τσέπελης και  αντ΄αυτού Δήμαρχος Μανώλης Φανουράκης όταν στην πολύκροτη συνεδρίαση ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Ματθαίος ανακοίνωνε το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη συνεδρίαση  της 13/1/2020 που αφορούσε το θέμα της διαδημοτικής Συνεργασίας του Δήμου Ξάνθης με τον Δήμο Μύκης ήταν πυρ και μανία με τους...μη ψηφίσαντες υπέρ!
Μάλιστα επί μέρες έβριζαν και τους δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν λευκό ενώ στη συνεδρίαση της 14/1/2020 επιτέθηκε για τον συγκεκριμένο λόγο σε προσωπικό επίπεδο ο Μανώλης Φανουράκης και στον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη μας γιατρό Βασίλη Παπαδόπουλο, κατηγορώντας ότι «αν και γιατρός, δεν λογάριασε την…υγεία των κατοίκων του Δήμου Μύκης»!
Και με πιο απλά λόγια….αφήνιασαν στην κυριολεξία Δήμαρχος Τσέπελης και οι Αντιδήμαρχοι Μανώλης Φανουράκης και  Γιάννης Ζερενίδης! Καθότι τα λεφτά των έργων είναι πολλά όπως θα δείτε κι απο τον πίνακα του Πρακτικού 2 του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης με ημερομηνία 14-1-2020 που εμφανίζεται να υπογράφει μάλιστα ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Εντεταλμένος σύμβουλος Ματθαίος Σαββίδης που δηλώνει ωστόσο οτι...ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ!!! 
Επιστρατεύοντας και τα φιλικά τους ΜΜΕ που επίσης στοχοποίησαν καθυβρίζοντας αυτούς που δεν λογάριασαν τους κατοίκους της Μύκης, προκειμένου να τους εκθέσουν στην κοινή γνώμη!
Και ξαφνικά από χθες  οι ίδιοι που "αφόριζαν" αυτούς που δεν ψήφισαν και το θέμα δεν πέρασε με ψήφους 19 υπέρ, δυο κατά και 6 λευκά, πανηγυρίζουν τώρα, γιατί ως εκ θαύματος…πήραν 21 ψήφους υπέρ, δυο κατά και  6 λευκά!!!  Ξαι άρα ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ η συγκεκριμένη σύμβαση!
-Και με πιο απλά λόγια, ΧΑΝΕΙ η μάνα το παιδί και το παιδί… τις… ψήφους, ενώ με βάση την απόφαση που βγήκε στο διαύγεια, είναι πλέον έτοιμος  «να υπογράψει ο αντ΄αυτού Μανώλης Φανουράκης τη σύμβαση του Δήμου Ξάνθης με το Δήμο Μύκης με το σκεπτικό ότι ψηφίστηκε με 21ψήφους υπέρ 2  κατά  κι 6 λευκά  όχι… 19-2 όπως ανακοίνωσε επίσημα στο δημοτικό συμβούλιο  ο Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης και εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμαρχου Ματθαίος  Σαββίδης! Που επιμένει φυσικά στο 19-2-2!!!
Κι όλα αυτά ενώ η αντιπολίτευση ορύεται στην κυριολεξία για την ανατροπή!

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Ιδού και το τελικό κείμενο της απόφασης που αλλάζει και…ανατρέπει όλα τα δεδομένα και αντιλαμβάνεστε τι έχει να επακολουθήσει απο δω και πέρα!
Απόφαη που δημοσιεύτηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αποτελεί πλέον το θέμα του μήνα!!!
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ύστερα από διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων έχοντας υπόψη του την εν λόγω εισήγηση
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
Α) Εγκρίνει τη σύναψη διαδημοτικής Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Ξάνθης και Δήμου Μύκης για τη διάθεση ενός υπαλλήλου από τη Δ/νση Δόμησης του κλάδου ΠΕ ηλεκτρολόγων μηχανικών, τέσσερις (4) ημέρες κάθε μήνα για την υποστήριξη του έργου των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Μύκης, στα έργα του πίνακα που ακολουθεί:
[……..]
Β) Εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Εμμανουήλ Τσέπελη και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος το νόμιμο αναπληρωτή του για την υπογραφή της σύμβασης και κάθε σχετικού με την υπόθεση εγγράφου.
Υπέρ της σύναψης διαδημοτικής σύμβασης, ψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σάββας Μελισσόπουλος, Εμμανουήλ Φανουράκης Ιωάννης Ζερενίδης, Λεβέντ Καρά Οσμάν Χασάν, Σουά Μπεκήρ Ογλού, Παναγιώτης Αμβροσιάδης, Σιαμπάν Μπαντάκ, Απόστολος Ελευθεριάδης, Ιπποκράτης Καμαρίδης, Παναγιώτης Σταυρακάρας, Ειρήνη Χαριτωνίδου, Πασχάλης Λύρατζης, Θεοφάνης Παπαδάκης, Γεώργιος Χατζηθεοδώρου, Βασιλική Ανδρονίκη Παπαϊωάννου, Ηλίας Ασκαρίδης, Ιωάννης Παπαχρόνης, Αφεντούλης Τσακιρίδης, Ιωάννης Μπούτος, Σινάν Τοπ και Ματθαίος Σαββίδης.
Κατά της σύναψης διαδημοτικής σύμβασης, ψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και Θωμάς Ηλιάδης, για τους λόγους που αναφέρονται στο ιστορικό μέρος της απόφασης.
Συντάχθηκε το πρακτικό αυτό και υπογράφτηκε όπως ακολουθεί.
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο Αντιπρόεδρος Τα μέλη
Ματθαίος Σαββίδης
(Υπογραφή)
Τα μέλη
(Ακολουθούν υπογραφές)
Ακριβές απόσπασμα
Ξάνθη 21-1-2020
Με εντολή Δημάρχου
Η Ειδική Γραμματέας του Δημ. Σ/λίου

Ανδρέου Μαρία Άννα



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »