*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Ιανουαρίου

Το με αριθμό 2 πρακτικό, οι απόντες που έγιναν παρόντες και η παράνομη αύξηση του Προέδρου της ΔΕΑΚ!

23 Ιανουαρίου
Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι… εγώ όμως όταν ανακοινώνω 19-2, είναι αυτό που… ανακοινώνω! Το… «Να ‘τανε το 21» στον… Νταλάρα! Και στον Τσέπελη....Και στον Φανουράκη...
………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Καθηγητή του Μ.Ι.Τ. Κωνσταντίνο Δασκαλάκη που μας έκανε την τιμή να βρεθεί στην Ξάνθη και ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους νέους μας και όλους τους Ξανθιώτες που ανταποκρίθηκαν με σοβαρότητα, σεβασμό,  ευγένεια, επάρκεια, προοπτική και αγάπη.
(Από το ευχαριστήριο του Τσέπελη για τον διάσημο καθηγητή που έφερε ο σύλλογος του  Βατικανού στη Ξάνθη)
-Κι εμείς σ’ ευχαριστούμε κύριε Δασκαλάκη γιατί μας έδωσες για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να διαπιστώσουμε την…αγραμματοσύνη αυτών μας που μας «κυβερνούν» στη Ξάνθη!
………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Ακούστε όλοι εσείς οι ποινικά, κατ’ επανάληψη, ελεγχόμενοι “κύριοι” του δύσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν μπορείτε με φωτοβολίδες να απαξιώσετε την ΠΑΕ Ξάνθη και κυρίως τον Α.Ο. Ξάνθη της πόλης που λέγεται Ξάνθη. Στα σκουπίδια της ιστορίας εσείς θα καταλήξετε ούτως ή άλλως
(Ο πρώην Υπουργός και δικηγόρος Σωκράτης Ξυνίδης γι’ αυτούς που θέλουν να ρίξουν τον ΑΟΞ στη Β’ Εθνική)
-Να τους «πετάξουν» όπου θέλουν, αρκεί να σεβαστούν την ιστορία Μας!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Sorry Ειδική γραμματέας του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης κ.Ανδρέου Μαρία Άννα αλλά στο με αριθμό 2 Πρακτικό του δημοτικού συμβουλίου της 13/1/2019, ή ήσασταν εκτός…αιθούσης, ή εκείνη την μέρα ήσασταν ντεφορμέ γενικώς, σας ενημερώνω ωστόσο για τα παρακάτω κραυγαλέα λάθη σας.
1.Απο την εν λόγω συνεδρίαση απουσίαζε ο Νίκος Ανταμπούφης, ενώ εσείς τον εμφανίζετε στο πρακτικό ΠΑΡΟΝΤΑ! Και το ίδιο κάνετε και με τον Χάρη Διαφωνίδη αλλά και με τον Στέφανο Ιγιαννίδη. Που και οι "3" ήταν ΑΠΟΝΤΕΣ απο τη συνεδρίαση, εσείς τους εμφανίζεστε ως...παρόντες!! (σ.σ. Τι άλλο θα δούμε τελικά στο Δήμο Τσέπελη...)
2.Λέτε επί λέξει στη 3η σελίδα του πρακτικού, «Αμέσως μετά ο Αντιπρόεδρος, έδωσε τον λόγο στους δημοτικούς συμβούλους Βασίλειο Παπαδόπουλο, Μιχαήλ Σπανίδη, Δημοσθένη Γεωργιάδη, Κωνσταντίνο Καφφετζή και Σοφία Παπά, οι οποίοι δήλωσαν ότι ψηφίζουν Λευκό», ενώ κανείς δημοτικός σύμβουλος από τους παραπάνω δεν πήρε το… λόγο να δηλώσει ότι οτιδήποτε.
Και απλά όταν ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Ματθαίος Σαββίδης κάλεσε το σώμα να αποφασίσει σχετικά… ψήφισαν λευκό!
……
*Σημειώνω τέλος ότι το πρακτικό εμφανίζεται να το έχει υπογράψει ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Ματθαίος  Σαββίδης ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι «δεν υπέγραψε τέτοιο πρακτικό» και επαναλαμβάνει με τη σοβαρότητα και το ήθος που τον διακρίνει, «εγώ ανακοίνωσα 19 υπέρ, 2 κατά και 6 λευκά και επιμένω σε αυτό το αποτέλεσμα»! Τελεία και παύλα!
Και καλό είναι ορισμένοι της παράταξης Τσέπελη όταν αναφέρονται στο όνομα  Ματθαίος Σαββίδης, να ΠΛΕΝΟΥΝ προηγουμένως το στόμα τους! Και να μην κρίνουν εξ’ ιδίων…Αυτά για σήμερα!
……
*Και φυσικά ποιός μπορεί να ξεχάσει την πολύκροτη εκείνη ψηφοφορία για τον παιδικό σταθμό της Σάρδεων όπου ο Φανουράκης ξεσήκωσε τον κόσμο για τον απόντα Ιγιαννίδη που καθυστέρησε τότε να έρθει και το θέμα για μια ψήφο δεν πέρασε! Στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο όμως ψηφίζουν και οι...αόρατοι τελικά! Προκειμένου το 19-2 να γίνει 21-2!!!
.....
*Προς τον Αντιδήμαρχο Δόμησης. Αδειοδοτήσεων, Πολεοδομίας, Τεχνικών Υπηρεσιών, Πρόεδρο Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κλπ Γιάννη Ζερενίδη.
Από την αρχή είχα κάνει μια πρόβλεψη ότι θα είσαι ο πρώτος που θα περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα. Για να δούμε θα επιβεβαιωθώ ή όχι; Περιμένω με αγωνία… Κι αν εννόησες καλώς. Αν δεν εννόησες κακό του εαυτού σου…!
……
*Και η ευχή αλλά και ο γρίφος. Μακάρι ο Φανουράκης να περάσει «αλώβητος» από όλη αυτήν την ιστορία των φουλ απευθείας αναθέσεων και του « ότι… γουστάρω» στο Δήμο Ξάνθης, γιατί έχω και «κολλητούς» στην Αθήνα που πρέπει κάτι να οικονομήσουν κι αυτοί με καμιά…απευθείας ανάθεση όπως έκανα με το δημιουργικό του Κωνσταντίνου Δασκαλάκη!
Φαντάζεστε όμως τι έχει να επακολουθήσει αν «σκάσει» κάποια ιστορία…; Τύπου τζοκεράδικου ας πούμε; Και με τον Τσέπελη σε ρόλο… Πόντιου Πιλάτου; Καθότι ο σώζων εαυτόν σωθείτω; Λέω…Διότι ήδη έχει επέλθει η κατάρρευση απο τους πρώτους 4-5 μήνες!




Παράνομη η αύξηση του προέδρου της ΔΕΥΑΚ!

Χωρίς κανένα σχόλιο, δημοσιεύω το παρακάτω σχόλιο της εφημερίδας 7η ΜΕΡΑ Καβάλας. 
Σας θυμίζει μήπως κάτι και στα....εν Δήμω;
Αν ο επίτροπος απορρίψει την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για την αύξηση του μισθού του πρόεδρου της ΔΕΥΑΚ βάση της απόφασης του συμβουλίου της επικρατείας σύμφωνα με τον νόμο που είχε ψηφιστεί στο μνημόνιο του 2012 τότε τι θα έχουν να πουν όλοι αυτοί που στήριξαν αυτή την αύξηση;
@ Είναι δυνατόν με τόσο ελαφριά την συνείδηση να ψηφίζουν τέτοιες αυξήσεις και να φτάνουν τον μισθό ενός προέδρου στα 1.700 ευρώ τον μήνα και να μην υπάρχει κάποιος να τους ενημερώσει ότι η απόφαση του είναι παράνομη.
@ Τελικά φαίνεται ότι η διοίκηση Μουριάδη που έπεσε σαν ακρίδα στις αμοιβές των αιρετών δεν προσέχει και όπως το συνηθίζει δεν ενημερώνεται και στο τέλος εκτίθεται.
Η Ολομέλεια της Βουλής εξέλεξε Πρόεδρο της Δημοκρατίας την κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου
Η κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου εκλέχθηκε χθες Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε Ειδική Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Η κυρία Σακελλαροπούλου, η οποία προτάθηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, έλαβε διακόσιες εξήντα μία (261) ψήφους, των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς και του Κινήματος Αλλαγής.
Κατά την ονομαστική ψηφοφορία, ψήφισαν συνολικά διακόσιοι ενενήντα τέσσερεις (294) βουλευτές.  Τριάντα τρεις (33) ψήφισαν «Παρών», ενώ  έξι (6)  βουλευτές απουσίασαν.
Η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ορκιστεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »