*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιανουαρίου

Ο Νίκος Ευφραιμίδης, ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ... «ΚΟΥΤΣΗ» ΜΑΡΙΑ, στο θεμέλιο λίθο του νέου Μεθοριακού σταθμού Ρούντοζεμ - Ξάνθης πλην του Κώστα Κουρτίδη!

28 Ιανουαρίου

*Πρωτοφανής συμπεριφορά από τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη, ερήμην του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου- 
*«Πισώπλατος πόλεμος κατά του εντεταλμένου Συμβούλου της Περιφέρειας στα  Ευρωπαϊκά προγράμματα! 

Στη Ξάνθη χθες ο Χρήστος Μέτιος για να κατευνάσει τα πνεύματα
*Ένα κάρο «άσχετους» κάλεσε ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, πριονίζοντας τον εντεταλμένο σύμβουλο του Μέτιου επί των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων!

Πρωτοφανής συμπεριφορά από τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη με στόχο τον Περιφερειακό σύμβουλο και εντεταλμένου σύμβουλο της Περιφέρειας στα Ευρωπαϊκά προγράμματα Κώστα Κουρτίδη τον οποίο δεν προσκάλεσε καν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο θεμέλιο του νέου Μεθοριακού Σταθμού Ρούντοζεμ-Ξάνθης, ενώ όπως διαπιστώθηκε από ρεπορτάζ που δημοσιοποιήθηκαν μέσα από συγκεκριμένα ΜΜΕ «προσκλήθηκαν ένα σωρό…άσχετοι που δεν είχαν καμιά σχέση με την συγκεκριμένη εκδήλωση.
Να σημειωθεί ότι ενώ δεν προσκλήθηκε ο Περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Κουρτίδης, προσκλήθηκε και εκφώνησε και…λόγο η πολιτευτής της Ν.Δ. Μαρίνα Παυλίδου (σ.σ. Ποιόν εκπροσωπεί στ' αλήθεια η κυρία αυτή που ήρθε 3η στις εθνικές εκλογές πλην του εαυτού της;), ενώ το παρόν έδωσε και ο θεματικός Αντιπεριφρειάρχης Δημήτρης Γαλανόπουλος.
Απών επίσης από τα εγκαίνια ήταν και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μιχάλης Πατεράκης!!!
Αποτέλεσμα ήταν να αντιδράσει ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης και να διαμαρτυρηθεί έντονα στον  Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο -καιρός ήταν- που κατεπειγόντως χθες κατέφτασε στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης προκειμένου να κατευνάσει και να ηρεμήσει τα πνεύματα…
Επίσης στην εκδήλωση προσκλήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη ακόμη και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης που συμμετείχε επίσης στην αποστολή, άγνωστο όμως με ποιο ρόλο και ιδιότητα…!
Στην επίσημη τελετή παραβρέθηκε επίσης ο Δήμαρχος του Ρούντοζεμ κ. Ρούμεν Πεχλιβάνοφ αλλά  και οι εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων φορέων και συγκεκριμένα οι συνεργάτες του προγράμματος INTEREGG V-A Βουλγαρία – Ελλάδα, της κατασκευαστικής εταιρείας «ΑΚΤΩΡ» και της Εγνατίας Οδού ενώ ως συνήθως, «κόπηκαν» όλα τα ΜΜΕ που δεν συμπαθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Ευφραιμίδης. Ούτε καν ως ενημέρωση...
Όλα αυτά είχαν φυσικά ως αποτέλεσμα να έρθει χθες στη Ξάνθη ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος προκειμένου να πέσουν οι «τόνι» και από τις δυο πλευρές καθώς ο Κώστας Κουρτίδης είχε φτάσει στο σημείο να μιλήσει ακόμη και για….παραίτηση, μην μπορώντας να κατανοήσει την ΕΧΘΡΙΚΗ συμπεριφορά του Νίκου Ευφραιμίδη στο πρόσωππό του! Κάτι που συνεχίζεται απο τις εκλογές ακόμη, άσχετα αν ο Κώστας Κουρτίδης έδωσε πολλές φορές τόπο στην οργή. Βέβαια 1.5 χρόνο είναι η θητεία του Νίκου Ευφραιμίδη στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης οπότε θα "τελειώσει" κάποια στιγμή και θα επανέρθουμε στην ...κανονικότητα! Χειρότερα άλλωστε δεν γίνεται...

Ιδού και το δελτίο τύπου της χθεσινής επίσκεψης του Περιφερειάρχη στη Ξάνθη και της ευρείας σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με  το Δήμαρχο Μύκης

Τα έργα της ορεινής Ξάνθης στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Δήμαρχο Μύκης


Την έδρα του Δήμου Μύκης στη Σμίνθη επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος επικεφαλής πολυμελούς κλιμακίου της Περιφέρειας αποτελούμενο από τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Νίκο Ευφραιμίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών κ. Δημήτρη Γαλανόπουλο, τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Διεθνών Σχέσεων κ. Κωνσταντίνο Κουρτίδη και ανώτερα υπηρεσιακά στελέχη από τη Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας και της ΠΕ Ξάνθης και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ.
Σκοπός της επίσκεψης του κ. Περιφερειάρχη στη Σμίνθη ήταν η συμμετοχή σε ευρεία σύσκεψη με τον Δήμαρχο Μύκης κ.  Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν για την παρακολούθηση των έργων που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή με τη συμμετοχή και την οικονομική στήριξη της Περιφέρειας, για τη χρηματοδότηση νέων αλλά και τον σχεδιασμό πιο μακροπρόθεσμων παρεμβάσεων ενόψει της επόμενης Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027.
Στη σύσκεψη, πέραν του Δημάρχου Μύκης, συμμετείχαν επίσης οι  Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σαλή Γιουρούκ, Χουσεΐν Μπουγιουκλού, Μητάτ Καμπούρ και Ερκάν Χόμκο, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μύκης κ. Εργκιούλ Αγγούσογλου, δημοτικοί σύμβουλοι, υπηρεσιακά στελέχη και συνεργάτες του Δήμου.
Με το πέρας της σύσκεψης, ο κ. Μέτιος επισκέφθηκε το Κέντρο Κοινότητας στη Σμίνθη και είχε αναλυτική ενημέρωση για τη λειτουργία του από την προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μύκης κ. Χατιτζέ Ιμάμ.
Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »