*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιανουαρίου

Κύριε Υπουργέ, κάνε μια ακόμη τροποποίηση για τον Τσέπελη! Να παίρνουν οι Δήμαρχοι τα αυτοκίνητα του Δήμου στα σπίτια τους!

28 Ιανουαρίου
Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΜΑΙ… ΕΓΩ! ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ! ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ… ΧΟΡΟΥΣ
Με το αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης εμφανίστηκε και στο χορό των δημοτικών υπαλλήλων ο Δήμαρχος Τσέπελης το βράδυ του Σαββάτου και μάλιστα συνοδευόμενος από τη… σύζυγό του (!), θέλοντας με τον τρόπο αυτό να διαμηνύσει φυσικά σε κάθε κατεύθυνση (και στο Μαχητή πρωτίστως…), ο… Νόμος είμαι… εγώ και σας γράφω στα «παλιά» μου υποδήματα όλους! (σ.σ. Αλλιώς το λέει βέβαια, «σας έχω γραμμένους όλους στ’….α…..» αλλά το νόημα είναι το ίδιο!).
Εξακολουθώντας να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης για μια  ΙΔΙΩΤΙΚΗ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του παρουσία προκειμένου να του πληρώνουν οι δημότες και τις βενζίνες!
Κανένα πρόβλημα, αρκεί επισήμως να κάνει μια (ακόμη) τροποποίηση ο Υπουργός Εσωτερικών κ.Θεοδωρικάκος με την οποία θα παραχωρεί το δικαίωμα στους Δημάρχους να κυκλοφορούν με τα αυτοκίνητα των… Δήμων τους και για ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ τους δουλειές, να πληρώνουν δηλαδή οι δημότες και τις βενζίνες τους και να τα παρκάρουν μάλιστα έξω από την… πόρτα του σπιτιού τους!
(σ.σ. Και να ‘ναι και κανείς φτωχός…Μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν ξέρει τι έχει, είναι από τους πλέον πλούσιους της πόλης και εισπράττει μηνιαία αντιμισθία 3.420 ευρώ!!!).

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΞΑΘ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ, Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Δείτε τι «μύλος» θα γίνει με την παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2020 στις 1 Μαρτίου 2020 και τις…τραγικές για τον θεσμό συμπτώσεις!
Την ίδια μέρα λοιπόν που γίνεται η μεγάλη παρέλαση, γίνεται για πρώτη φορά και η παρέλαση του Καρναβαλιού της Θεσσαλονίκης με την φιλοδοξία των οργανωτών να δημιουργήσουν ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ και την ίδια μέρα παίζει και η Ξάνθη το τελευταίο παιχνίδι της στα Πηγάδια (19.00) για το πρωτάθλημα της Super League με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟΚ!!! Χαμός δηλαδή !

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ  ΝΟΜΙΚΩΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΘΩΜΑΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!
Όπως φάνηκε και από τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, ο δικηγόρος του Δήμου Ξάνθης και ειδικού επί νομικών γνωμοδοτήσεων (σ.σ. Περίπτωση υπαίθριου παιδότοπου), Θωμάς Ξανθόπουλος μπαίνει πλέον στο «κάδρο» των παρατάξεων της αντιπολίτευσης πλήν ίσως του Πασχάλη Λύρατζη που τον έχει δικηγόρο και στην υπόθεση της Αναπτυξιακής.
Έχουν δίκαιο ή όχι…; Τα παράπονα στον (πρώην) Δήμαρχο Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο, επί της θητείας του οποίου μπήκε και στο Δήμο γιατί προσωπικά τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον εκτιμώ ιδιαίτερα, είναι φίλος μου και δεν θέλω να εκφράσω την προσωπική μου άποψη…
Πάντως όπως φάνηκε από τη χθεσινή συνεδρίαση, το παιχνίδι πλέον «χοντραίνει» για τα καλά…! Για να δούμε τελικά τι θα δούμε..
Και άρχισαν μάλιστα να πέφτουν και πολλές «μάσκες» για όλους όσους το έπαιζαν ή θέλουν να το «παίξουν» σε πολλά ταμπλό…

Για το συγκεκριμένο όμως θέμα θα επανέρθω λίαν συντόμως. Γιατί έχει και πολύ παρασκήνιο. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »