*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Ιανουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Συναυλία στο Σλίβεν Βουλγαρίας Κουμουλίδης, Τατστσόγλου και Μ. Κιοσσές...

15 Ιανουαρίου
*Αυτό το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, οι τρείς Ξανθιώτες καλλιτέχνες, οι τραγουδιστές Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου και ο μαέστρος τους Μάριος Κιοσσές, ταξιδεύουν στο Σλίβεν της Βουλγαρίας για ένα ακόμη live τους, αυτή τη φορά εκτός συνόρων…
-Και ιδού πως το ανακοίνωσαν στο facebook:
«18/1 ΣΑΒΒΑΤΟ η ομάδα ταξιδεύει στη πόλη Σλίβεν της Βουλγαρίας για μια live εμφάνιση άκρως χορευτικού χαρακτήρος»!
……
*Εντωμεταξύ, άκρως επιτυχημένο ήταν το live του άλλου μουσικού σχήματος του Μάριου Κιοσσέ με την Γεωργία Ταστσόγλου και τον Πάνο Τσουλή, την περασμένη Κυριακή 12 Ιανουαρίου στο «ΘΕΑ» all day cafe στην Πλατεία ΑΝΤΙΚΑ στην Ξάνθη που παράλληλα έκανε πρεμιέρα μαζί τους και η νέα μεταγραφή τους, η εκπληκτική τραγουδίστρια Χρύσα Μαλακόζη που αντικατέστησε την Εμμανουέλα στο συγκρότημά τους!
-Και όπως έμαθα η Χρύσα ήταν εντυπωσιακή! Και σε φωνή αλλά και σε κορμί...
……
*Συνεχίζει το δεύτερο κατά σειρά live του στο καφέ «ARROW» ο Ξανθιώτης πολυτάλαντος καλλιτέχνης Νίκος Στογιαννίδης όπου και αυτό το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 22:00 το βράδυ θα δώσει άλλο ένα show με όλες τις επιτυχίες του!
-Μαζί του στα πλήκτρα θα είναι και πάλι ο μαέστρος του Ανέστης Μελισσόπουλος!
……
*Καινούριο τουμπερλέκι απέκτησε πρόσφατα στη συλλογή του ο Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου και γι’ αυτό τον λόγο αυτή την περίοδο «πετάει» απ’ τη χαρά του αφού με αυτό θα συνοδεύει πλέον τη Δέσποινα Βανδή και τους υπόλοιπους τραγουδιστές στο ACRO live της Αθήνας!
-Μάκη είναι και αυτό γνήσιο Αραβικό ή… «μαϊμού» από την Κίνα;;;
……
*Και η έκπληξη της ημέρας!!!
-Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, Γιάννης Γιοκαρίνης και Γιάννης Μηλιώκας με όλη την μπάντα τους ζωντανά στο Nostos Live στην Ξάνθη!!!
-Οι δύο καταπληκτικοί Γιάννηδες έρχονται το Σάββατο 25/1 στο Nostos Live, για μια βραδιά, για νοσταλγούς του rock n roll, της των Ροζ Ονειρων, των Ποιμενικών ροκ, των Greco Μασκαράδων, της ζωηρής Ευλαμπίας...!!
Μια συναυλία δυο ιστορικών ονομάτων της Ελληνικής σκηνής, που συνεχίζουν σε παράλληλη διαδρομή...!
Γιάννης ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ και Γιάννης ΜΗΛΙΏΚΑΣ σε μια μουσική συνάντηση της Ρέγγε και της Ροκ ξεσηκώνουν τους φανατικούς μουσικούς οπαδούς τους.
Ατίθασοι έφηβοι και οι δύο κρατούν καλά την σκυτάλη της νεανικής τρέλας που χρόνια κουβαλάνε και την μοιράζονται με το κοινό τους παρασύροντας το σε γρήγορους ρυθμούς τραγουδούν ροκάρουν και παράλληλα σατιρίζουν μέσα από τα τραγούδια τους την ίδια την ζωή για το καλό μας!!!
Και αν δεν είμαστε καλά μας βάλανε και γκολ τότε παντελόνι κολλητό φοράω στο κουδούνι σου το χέρι μου κολλάω και ... εεεε δεν μπορεί δεν μπορεί κάπου θα συναντηθούμε στην Ελλάδα ζούμε!!!
Καλή αντάμωση!
……
*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με κάτι διαφορετικό…
-Το 4ο Γυμνάσιο Ξάνθης συμμετέχει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Με το βλέμμα του άλλου» στο πλαίσιο του «ΤΟ ΚΘΒΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ».
Στις 8-1-2020 ήρθε στο σχολείο ομάδα του ΚΘΒΕ που υλοποίησε δράσεις σε δύο διδακτικές ώρες με μαθητές της Α τάξης στο πλαίσιο του προγράμματος «Με το βλέμμα του άλλου». Μέσα από τις τεχνικές του Εκπαιδευτικού Δράματος με βιωματικό και διαδραστικό τρόπο οι μαθητές αντιλήφθηκαν την αξία της φιλίας, της συνεργασίας , τη σημασία της ταύτισης και προπαντός προβληματίστηκαν ως προς την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »