*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Δεκεμβρίου

Ο Μιχάλης Αμοιρίδης, τα συγχαρητήρια στον Αγοραστό και η επίσκεψη Μέτιου στην ΔΕΥΑΞ των 1.710 ευρώ για το έργο του...Σδρέβανου!

14 Δεκεμβρίου
Τι σημαίνει ψήφισε πάλι… λευκό ο Γιάννης Παπαχρόνης στην Οικονομική Επιτροπή;
Μα… μισό μισό! Μισό με τον Φανουράκη και τον Τσέπελη και μισό με τον… Σάββα Μελισσόπουλο! Έτοιμος για… αντιδήμαρχος… άμισθος!
……………………….
Αυθεντικό 1
Μαλώσανε λέει και τους καταστηματάρχες στην 28ης Οκτωβρίου για τον φτωχό στολισμό στα μαγαζιά τους.... την ώρα που ο Δήμος κάνει τα πάντα προς αυτήν την κατεύθυνση!
Έλα να στολίζετε καλύτερα από δω και πέρα.... Ξενέρωτοι καταστηματάρχες.....
Άντε να ουμε.... Μη σας κάνει ντα!
(Ο Παναγιώτης Σδρέβανος στο fb με σαρκαστική διάθεση)
-Καλά έκανε και τους μάλωσε ο Φανουράκης με τη διαφορά ότι άλλο να πληρώνει ο Δήμος για στολισμό κι άλλο να πληρώνει η… τσέπη τους!
……………………….
Αυθεντικό 2
«Εγώ κάνω έκκληση προς όλους τους συλλόγους, προς τις ομοσπονδίες, να σεβαστούν αυτούς που έχουν αποφασίσει να επενδύσουν στη Μακεδονία και τη Θράκη αυτές τις κρίσιμες ώρες, να τους αφήσουμε και μέσα από τον αθλητισμό και μέσα από την ανάπτυξη, να θωρακίσουν την περιοχή μας και να μην αντιμετωπίζουν την περιοχή μας ως ένα πεδίο απλών ανταγωνισμών και συγκρούσεων. Αναφέρομαι και στην Ξάνθη και στον ΠΑΟΚ και σε όλα αυτά που πάνε να δημιουργηθούν. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».
(Ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό)
-Έξω απ’ τα δόντια τα είπε ο πρώην Υπουργός!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Τα «καλύτερά» τους ζουν πλέον οι πρώην «εχθροί» και νυν «κολλητοί» Ιπποκράτης Καμαρίδης και  Χρήστος Μούρκας. Με αντιμισθία 1.710 ευρώ έκαστος! Ούτε καν 1.700 ευρώ! Μια μικρή έκπτωση δεν έκαναν…
……


Μάλιστα για τη γενική συνέλευση της Ένωσης ΔΕΥΑ Ελλάδος, ενώ όταν συμμετείχε σε αυτές ο πρώην Πρόεδρος Μαρίνος Σδρέβανος πάντα πήγαινε μαζί με τους διευθυντές και τεχνοκράτες της ΔΕΥΑΞ γιατί παραμονές της συνέλευσης υπήρχαν συνελεύσεις των Οικονομικών και Τεχνικών Επιτροπών, ο Ιπποκράτης Καμαρίδης προτίμησε τον… αντιπρόεδρο Χρήστο Μούρκα! Οι δυο τους θα πάνε στο ταξιδάκι και για το σκοπό αυτό το Διοικητικό συμβούλιο τους ενέκρινε μάλιστα και δαπάνη 612 ευρώ ως έξοδα ταξιδίου για τη Λάρισα!
……
*Χάσαμε τον «κολλητό» μας…τον Ιπποκράτη, «χάσαμε» κι εμείς οι… «φτωχοί και ασήμαντοι» με τα νέα του «μεγαλεία» κάτι να… «απολαύσουμε» κι εμείς!
-Μια ζωή κάτι θα πηγαίνει στραβά και θα μένουν απ’ έξω…! Άτιμη κοινωνία…
……
*Τελικά το μόνο που με σώζει είναι να μάθω να παίζω κι εγώ…ΚΙΝΟ! Άλλη λύση δεν βλέπω…
…….
*Αλλά και το άλλο. Να επισκεφθεί τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη ο Μέτιος συνοδεύοντας τον… Δήμαρχο Τσέπελη; Και στη συνοδεία να συμμετέχει και ο… Κώστας Κουρτίδης με την ιδιότητα του εντεταλμένου συμβούλου…Διεθνών Σχέσεων!!!
……
*Κι άντε πήγαν στη ΔΕΥΑΞ! Ένας από όλους δεν είχε το ήθος να πει την αλήθεια; Ότι το έργο που ανακοίνωσε ο Μέτιος για την ΔΕΥΑΞ ύψους 242.149 ευρώ  είναι πρόταση-έργο του πρώην προέδρου Μαρίνου Σδρέβανου από τον ...Νοέμβριο του 2018; Δηλαδή 13 μήνες ΠΡΙΝ;
-Με έργο δηλαδή του Σδρέβανου ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ… καμάρωνε έτσι δίπλα στον Μέτιο;
Μπράβο στον Ιπποκράτη; Ή μπράβο στον Μαρίνο κύριε Κουρτίδη και κύριε Νίκο Ευφραιμίδη;

Δύο Δημοτικά Συμβούλια Ξάνθης την Τετάρτη 18/12 
για προϋπολογισμό &aαπολογισμό
Δυο συνεδριάσεις θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης.
Συγκεκριμένα, η πρώτη συνεδρίαση που θα ξεκινήσει στις 18:00 θα έχει μοναδικό θέμα: Έγκριση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Τσέπελης, Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής).
Αμέσως μετά στις 19:00, στη δεύτερη συνεδρίαση, μοναδικό θέμα συζήτησης θα είναι: Έγκριση απολογισμού – ισολογισμού & αποτελεσμάτων χρήσης 2018 (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Τσέπελης, Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής)

Τα συγχαρητήρια του Μιχάλη Αμοιρίδη στον Περιφερειάρχη 
Κώστα Αγοραστό -Εδώ καίει κάρβουνο!
Ξεκίνησε με τον ορισμό Διοικητικού Συμβουλίου η Εταιρία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας Α.Ε.  στη θέση του Προέδρου ο Ξανθιώτης Γιάννης Τσιτσόπουλος (αδερφός του Στεφάνου) ενώ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ο Άνθιμος Αμανατίδης που είναι γνωστός στη Ξάνθη ως πρώην αναπληρωτής οργανωτικού της ΝΔ με πολλούς φίλους που τον εκτιμούν ιδιαίτερα. Η εταιρία, ασκεί τις δραστηριότητες του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου εντός των γεωγραφικών περιοχών του Νομού Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Στη Ξάνθη και γενικότερα στη δική μας Περιφέρεια η οικιακή διανομή φυσικού αερίου δυστυχώς αργεί. Κάτι που επισημαίνεται σε ανάρτηση του Περιφερειακού Συμβούλου Μιχάλη Αμοιρίδη με αφορμή την ανακοίνωση Περιφέρειας Θεσσαλίας για την επιδότηση μεσω ΕΣΠΑ μετατροπής οικιακών εγκαταστάσεων πετρελαίου σε φυσικού αερίου.
Συγκεκριμένα ο Περιφερειακός σύμβουλος αναφέρει: Συγχαρητήρια αξίζουν στον Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό. Εδώ ακόμη "καίμε κάρβουνο" αν και η Περιφέρεια ΑΜΘ ήταν πρωτοπόρος και στο συγκεκριμένο, με τον αείμνηστο Γιώργο Παυλίδη, που είχε και την ιδέα. Σήμερα η ΠΑΜΘ είναι ουραγός, τελευταία και καταϊδρωμένη πίσω από τις εξελίξεις. Χαμηλές απορροφήσεις, μηδαμινές προτάσεις στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, αργές αντιδράσεις και πολιτική εξυπηρετήσεων και γιορτών παράλληλα με τις ανούσιες δημόσιες σχέσεις και ταξίδια αιρετών με μόνο αποτύπωμα τη σπατάλη οικονομικών πόρων αντί της επένδυσης τους στην βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη. Εφόσον δεν μπορεί να ηγηθεί ας μιμηθεί τουλάχιστον τους άλλους και ας κάνει αυτά που πρέπει χωρίς άλλες καθυστερήσεις.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »