*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Δεκεμβρίου

Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ «ΜΟΙΡΑΖΕΙ» «Κομπιουτουράκια» σε ημέτερους για… δωρεάν πάρκινγκ έξω από την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης!;

14 Δεκεμβρίου
Έξω από τα δόντια τα είπε για μια ακόμη φορά ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Ιρφάν Χατζηγκενέ στην «Ανοιχτή γραμμή» για την «περίεργη» λειτουργία του σημερινού Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης
ΚΟΜΠΙΟΤΕΡΑΚΙ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ!
*Τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κατήγγειλαν ενώπιον του Μέτιου οι δυο Περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης Τοψίδη για τα… κομπιοτεράκια αλλά ως απάντηση πήραν μόνο το… χαμόγελο του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου!
Έξω από τα δόντια τα είπε για μια ακόμη φορά ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Ιρφάν Χατζηγκενέ στην «Ανοιχτή γραμμή» για την «περίεργη» λειτουργία του σημερινού Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκου Ευφραιμίδη και την αποκάλυψη ότι ενώ του ζήτησαν… κομπιουτεράκια και αυτοί ως Περιφερειακοί σύμβουλοι, αυτός αρνήθηκε να τους δώσει…
Ενώ αντίθετα κομπιουτεράκι για να πηγαίνει να παρκάρει στο πάρκινγκ της Περιφέρειας ΑΜΘ πήρε από τον κύριο Ευφραιμίδη μέχρι και η… πολιτευτής Μαρίνα Παυλίδου προκειμένου να παρκάρει εκεί και να πηγαίνει στο δικηγορικό της γραφείο ή στο δικαστήριο!

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΨΙΔΗ
Όλα ξεκίνησαν με αφορμή δελτίο τύπου της Περιφέρειας ΑΜΘ που συνοδεύονταν και από σχετική φωτογραφία μάλιστα στην οποία εμφανίζονταν ωσάν να στηρίζουν… Μέτιο και οι Περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ Οδυσσέας Βουρβουκέλης και Ιρφάν Χατζηγκενέ.
Το δελτίο τύπου της Περιφέρειας ανέφερε τα παρακάτω:
«Συγκροτήθηκε σε σώμα υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιφέρειας ΑΜΘ «Η Στήριξη».
Αναπληρωτής προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Νίκος Ευφραιμίδης, αντιπρόεδρος ο περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης κ. Οδυσσέας Βουρβουκέλης, γραμματέας ο περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης κ.  Κωνσταντίνος Κουρτίδης ενώ ως μέλη ο περιφερειακός σύμβουλος Δράμας κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, ο περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης κ. Ιρφάν Χατζηγκενέ και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών Νομού Ξάνθης κ. Σάββας Μπουτακίδης»

ΙΡΦΑΝ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ: ΜΑΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ...ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ! ΔΕΝ ΜΑΣ  ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ!
Μιλώντας λοιπόν στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» του Next tv ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Ιρφάν Χατζηγκενέ σε σχετική ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου αν κάτι άλλαξε και στηρίζουν πλέον και αυτοί τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, απάντησε ως εξής:
1.Είχαμε τη συγκρότηση σε σώμα της ΣΤΗΡΙΞΗΣ στις 13.00 της Πέμπτης, είμαστε διορισμένοι από την παράταξη ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ του κ.Τοψίδη και δυστυχώς οι κύριοι Μέτιος και Ευφραιμίδης μας είχαν μια ώρα εμένα και τον Οδυσσέα Βουρβουκέλη και ήρθαν στις 13.55 όλο μαζί μετά τα εγκαίνια του νέου  Γηροκομείου της  Μητρόπολης.
-Που περιμένατε;
-Έξω από το γραφείο..
-Γιατί δεν πήγατε στα εγκαίνια;
-Δεν να μας κάλεσε κανείς…
2.Θα ήθελα μέσα από την εκπομπή σας όμως κύριε Παπαδόπουλε να καταγγείλω τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ.Νίκο Ευφραιμίδη, διότι ενώ είμαστε εκλεγμένοι Περιφερειακοί σύμβουλοι δεν μας έδωσε κομπιουτεράκια για το πάρκινγκ της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης, όπως δικαιούμαστε. Αντίθετα έχει δώσει ακόμη και σε ανθρώπους άσχετους με την Περιφέρεια. Εγώ είδα παρκαρισμένο εκεί ακόμη και το αυτοκίνητο της κυρίας Μαρίνας Παυλίδου αλλά και άλλων, φίλων προφανώς του κυρίου Ευφραιμίδη. Που προφανώς κάνει προσωπική πολιτική με αυτό..
-Τα παράπονα αυτά τα εκφράσατε δημόσια στον κύριο Ευφραιμίδη στη συγκεκριμένη συνάντηση;
-Ναι….Κι εγώ και ο κύριος Βουρβουκέλης.
-Και τι έκανε ο κύριος Μέτιος;
-Χαμογέλασε…Δεν πήρε θέση.
-Και ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης;
-Μας είπε ο κύριος Ευφραιμίδης να λέμε τους φύλακες να μας ανοίγουν τις μπάρες…Σε άλλους όμως έχει δώσει κομπιουτεράκια
-Πλην της κυρίας Παυλίδου; Που αλλού δηλαδή;
-Σε Δημάρχους, αντιδημάρχους, σε όποιους θέλει…!
(σ.σ. Και σχόλιο από εμάς ουδέν…)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »