*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Δεκεμβρίου

Αλάτι & Πιπέρι γκαινιάστηκαν οι Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στην Κομοτηνή

11 Δεκεμβρίου
THN ΠΕΜΠΤΗ 12/12 ΣΤΙΣ 12:00 Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων της ιεράς μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου σας προσκαλεί στον αγιασμό ενάρξεως λειτουργίας του γηροκομείου “ο Άγιος Παντελεήμων” o οποίος θα τελεστεί την Πέμπτη 12, Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της μονάδας στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης -Δράμας (στροφή προς το Σιρόκο).
Ο Πρόεδρος
Ο Ξάνθης και Περιθεωρίου
Παντελεήμων

Εξαιρετική προσφορά Κοινωνικής Επιχείρησης στις Σέρρες
Η Κοιν.Σ.Επ. ΩΡΕΣ,  μια κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση κοινωνικής και συλλογικής ωφέλειας, που δραστηριοποιείται στην πόλη των Σερρών, διοργανώνει  Χριστουγεννιάτικο Bazaar την Πέμπτη 12/12/2019, από τις 11.00 πμ έως 20.00 μμ, στον πολυχώρο της Αμύντα 1 (ισόγειο).
Στο πλαίσιο του κοινωνικού σκοπού και έργου που παράγει η Κοιν.Σ.Επ. ΩΡΕΣ, μέρος των εσόδων του Χριστουγεννιάτικου Bazaar, θα στηρίξουν το Ειδικό σχολείο Σερρών.
Στο Χριστουγεννιάτικο Βazaar θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις δράσεις της Κοιν.Σ.Επ. ΏΡΕΣ στον πολυχώρο της, να κάνετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, με χειροποίητα αντικείμενα που φτιάχνονται από τα μέλη της Κοιν.Σ.Επ. όπως στολίδια, κοσμήματα, γούρια, και άλλα, καθώς και σαπούνια από το Ειδικό Σχολείο Σερρών, απολαμβάνοντας ζεστά ροφήματα και κεράσματα.
Καλούμε τους συμπολίτες μας, να επισκεφτούν τον πολυχώρο της ΚΟιν.Σ.Επ. ΩΡΕΣ, να μας γνωρίσουν  και να στηρίξουν τον σκοπό μας. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος της Κοιν.Σ.Επ ΏΡΕΣ
Σιγκιρίδου Μαρία

«Η Ευθαλία του Γαλατά» με τη Νικολέττα Βλαβιανού τη Δευτέρα 
16 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο θεατρο Αντιγόνη Βαλάκου
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας φιλοξενεί τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, την παράσταση «Η Ευθαλία του Γαλατά» του Θωμά Κοροβίνη σε σκηνοθεσία Ρέϊνας Εσκενάζυ.
Την Ευθαλία του Γαλατά ενσαρκώνει η Νικολέττα Βλαβιανού
Μαζί της συμμετέχει και τραγουδά η Εστέλλα Κοπάνου
Τιμές εισιτηρίων: 12 € κανονικό, 10 € μειωμένο – ομαδικό (άνω των 20 ατόμων)
Προπώληση εισιτηρίων καθημερινά από την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, 11.00 – 14.00 και 18.00 – 20.00, στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρ. ΕΟΤ) στην κεντρική πλατεία Καβάλας (τηλ. ταμείου 2510 620 566).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

Εγκαινιάστηκαν οι Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στην Κομοτηνή
Παρουσία του Προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Ιωάννη Βαρδακαστάνη, του προέδρου της ΠΟΣΓΚΑμεΑ Ιωάννη Μοσχολιού, του Γενικού Γραμματέα της ΕΣΑμεΑ Ιωάννη Λυμβαίου, του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Σταμάτη, πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα συγκίνησης τα εγκαίνια των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι», το πρωί του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου, στην πόλη της Κομοτηνής.
Παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των Δημοτικών, Περιφερειακών και Θρησκευτικών αρχών, εκπρόσωποι φορέων αλλά και πολλοί φίλοι του Συλλόγου, τους οποίους ευχαρίστησε, όπως και όλους τους παρευρισκόμενους, η πρόεδρος του κ. Νατάσα Λιβεριάδου.
Οι Στέγες είναι διαμερίσματα εντός της πόλης, που θα υποστηρίξουν, σε δύο τοποθεσίες, εννέα ωφελούμενους, ενώ στόχος είναι αυτή η προσπάθεια να συνεχίσει και πέρα των αρχικών 3 ετών που θα υλοποιηθεί μέσω ΕΣΠΑ.

Συγκέντρωση φαρμάκων από τη Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης 
για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας
Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως συμπαραστεκόμενη στο δοκιμαζόμενο από το σεισμό γειτονικό λαό της Αλβανίας, ανακοινώνει πως από σήμερα Δευτέρα 9 και μέχρι την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου θα γίνεται συγκέντρωση φαρμάκων με σκοπό να αποσταλούν στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αλβανίας.
Τα φάρμακα θα συγκεντρώνονται στους Ιερούς Ναούς της Αλεξανδρούπολης, καθημερινά το πρωί από 8:00 έως 12:00 και το απόγευμα από 5:30 έως 7:00. Τα φάρμακα που χρειάζονται είναι μόνο αντιβιώσεις, αντιφλεγμονώδη και παυσίπονα.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »