*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Δεκεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Απαράδεκτη η κατάσταση στα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ του Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης

11 Δεκεμβρίου
ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ TOY ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
Κακά τα ψέματα. Τα πράγματα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης αντί να καλυτερεύουν… χειροτερεύουν και αναφέρομαι πρωτίστως στα εξωτερικά και επείγοντα ιατρεία, όπου κάθε βράδυ σχεδόν γίνεται…της ταλαιπωρίας το ανάγνωσμα! Επί ώρες περιμένουν ασθενείς και συγγενείς  -πολλοί μάλιστα σοβαρά και όρθιοι επί ώρες στο διάδρομο- και οι γιατροί που δουλεύουν την βάρδια  τους πέρα…βρέχει! Δυστυχώς…
Η δικαιολογία; Είναι λίγοι… οι γιατροί!
-Λίγοι οι γιατροί,  αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τις κυρίες που δουλεύουν να φέρονται με απρέπεια  και να αδιαφορούν για τους ασθενείς ή τους συγγενείς τους.
Έτυχε να βρεθώ στα επείγοντα το βράδυ της Δευτέρας για ένα περιστατικό πολύ φιλικού μου προσώπου και ειλικρινά  η κατάσταση ήταν απογοητευτική…
Βέβαια τα είπα και στις κυρίες όταν είδα το φέρσιμό της απέναντι σε έναν μουσουλμάνο που είχε μεταφέρει από τις 6 η ώρα στα επείγοντα την μάνα του και η  ταλαιπωρία του ήταν τεράστια, αλλά εκεί σε θέλω διοικητή ή διοικήτρια να βάλεις  μια τάξη!
Και στο φινάλε και λίγοι να είναι οι γιατροί, δεν αναιρεί αυτό το δικαίωμα των ασθενών και των συγγενών για μια πιο ανθρώπινη συμπεριφορά!
(σ.σ. Για τον απερχόμενο Καβαλιώτη διοικητή κύριο Αχιλλέα  Γερόπουλο ουδέν σχόλιο. Φεύγει κι αφήνει πίσω του συντρίμμια…).

ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΝΤΥΣΙΜΟ 
ΚΑΙ ΤΑ… ΠΑΛΤΑ ΤΣΕΠΕΛΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ!
Φυσικά και δεν περιμέναμε να δούμε κάτι καλύτερο από αυτό που βλέπουμε καθημερινά πλέον με τον Δήμο Τσέπελη! Που μόνο Δήμος Ξάνθης δεν μπορεί να ονομαστεί, αφού όλα λειτουργούν πλέον με καθαρά παρεϊστικη λογική, όπου αν  δεν είσαι του «κυκλώματος» Τσέπελη, ούτε δουλειές παίρνεις, ούτε εξυπηρετείσαι..! Βέβαια  αργά ή  γρήγορα οι «βόμβες» θ’ αρχίσουν κι είναι να μην σε πάρει η… κατρακύλα, αυτό όμως που δεν μπορεί να αντιληφθεί ο σημερινός Δήμαρχος είναι ένα…
Με τσαλίμια τύπου «αδελφούλη» κι ότι θέλεις εδώ είμαστε εμείς, το ακριβό ντύσιμο και τα…παλτά, δεν αλλάζει τίποτα και αντίθετα ο Δήμος πάει από  το κακό στο χειρότερο, αφού αν πλέον δεν  ανήκεις στους «εκλεκτούς» του Τσέπελη… είσαι «εχθρός» και αντίπαλος.
Βέβαια ο δρόμος  είναι ακόμη μακρύς, η κατάσταση όμως και μέσα στο Δημαρχείο είναι τραγική…
Με τις… ευνοούμενες υπαλλήλους να περνάνε μια χαρά και κάποιες να μη δουλεύουν καθόλου και με τους υπόλοιπους…να μην προλαβαίνουν!!!
(σ.σ. Βέβαια όταν και ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων  Δημήτρης Γαλανόπουλος ελάχιστα ασχολείται με τα θέματα αυτά, αφού παράλληλα  είναι και θεματικός αντιπεριφερειάρχης, λογικό είναι οι αδικίες στη πλειοψηφία των εργαζομένων που δεν ανήκουν στον «εκλεκτό» κύκλο Τσέπελη να διογκώνεται…).
ΕΣΥ ΤΟΥΣ «ΕΘΡΕΨΕΣ» ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΕ…!
Όλους αυτούς πρώην Δήμαρχε Μπάμπη που όπου βρεθούν κι όπου σταθούν τώρα σε βρίζουν… εσύ δυστυχώς επί μια 5ετία τους εξέθρεψες και τους έκανες όλα τα χατίρια! Βάζοντας ακόμη και όλο το δημοτικό συμβούλιο να ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ εξ’ αιτίας τους! Οπότε ηθελές και παθές τα, αφού όταν μέσα στις συνεδριάσεις σε προκαλούν δεν έχεις την τόλμη να τους πεις ούτε το αυτονόητο…!
Γιατί… σε «βρίζουν» και βγάζουν τέτοιο μίσος για σένα! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »