*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Δεκεμβρίου

Ένας Θανάσης Ξυνίδης για ...όλους μαζί!; Φτάνει; Δεν τραβάει ο Μαυρίδης στη ΠΕΔ

11 Δεκεμβρίου
Είναι στη…ΦΥΣΗ μας! 
Εκεί που καταγγέλλαμε ο ένας τον άλλον…να μας βλέπετε όπως μας…βλέπετε!
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
Όσο με την εξαγορά της VIALAND, κατά την γνώμη μου, δεν έχει κανένα πρόβλημα η ομάδα. Ίσως ήταν αστοχία που δεν ανακοινώθηκε η εξαγορά σε ενεστώτα χρόνο πράγμα που δημιούργησε ψιθύρους και σχόλια του τύπου, ο επενδυτής έδωσε 10 εκ, και δεν εμφανίστηκε στην επένδυση του κλπ.
(Από την βαρυσήμαντη παρέμβαση του ιστορικού προέδρου του ΑΟΞ Θεόδωρου Κοκκάλα για τα περί «πώλησης» της ΠΑΕ Ξάνθη)
-Ο Θόδωρος Κοκκάλας μίλησε καθαρά και ξάστερα όπως συνήθισε επί χρόνια να κάνει…
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
Απλά πράγματα. Ότι και να κάνεις Δήμαρχε Τσέπελη, στην ιστορία της πόλης ξέρεις πως μείνεις!  Σαν το πρώτο… λαμ…πρό αστέρι… που ΠΛΟΥΤΙΣΕ από την Αυτοδιοίκηση! Απλά πράματα…
 (Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Καλά τα κουστούμια και τα παλτά «αδελφούλη» μου….αλλά δεν αρκούνε για να αποκτήσεις επιτέλους τον σεβασμό των Ξανθιωτών.

Σεμνά &Ταπεινά
*Η αλήθεια είναι όσο κι αν θέλει κι αν το επιθυμεί με τόσους που έχει πάνω από το κεφάλι του… τι να κάνει ένας ...Θανάσης Ξυνίδης;
……
*΄Καθαρές κουβέντες λοιπόν. Ο Μανώλης Τσέπελης στον Θανάση Ξυνίδη έχει εναποθέσει τις ελπίδες του για να μπορέσει να περατώσει την 4ετία του αλώβητος!
Και το ίδιο και ο Μανώλης Φανουράκης! Όπως φυσικά και ο Δημήτρης Μπένης! Αλλά προσφάτως και ο Ιπποκράτης Καμαρίδης μετά την…»αποπομπή» μάλιστα της Ειρήνης Πυρνάρη από νομικό του γνωστού παιδότοπου…
……
*Και για να είμαι και πιο σαφής. Χθες για παράδειγμα ο Δημήτρης Μπένης που έκανε την μηνυτήρια αναφορά κατά του Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη και κατά παντός υπευθύνου, για να βρεθεί τελικά ο ίδιος κατηγορούμενος για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης αλλά και της ψευδούς κατάθεσης, αντί να βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου και να υπερασπίσει τον εαυτό του όπως θα έκανε ένας πολιτικός που υπηρετεί την αλήθεια και το δημόσιο συμφέρον..!
-Προτίμησε (σ.σ. Δικαίωμά του βέβαια….), να αναθέσει την υπεράσπισή του στον Θανάση Ξυνίδη με εξουσιοδότηση περιμένοντας ο ίδιος το… αποτέλεσμα στο απέναντι από το δικαστήριο καφέ Foret.
……
*Μόνο που αυτήν τη φορά σε αντίθεση με τις προηγούμενες το δικαστήριο τον καταδίκασε και για τα δυο αδικήματα που κατηγορούνταν με συνολική ποινή 13 μηνών κατά συγχώνευση! 12 μήνες για ψευδή καταμήνυση και 3 μήνες για ψευδή κατάθεση.
Κι όπως λέει κι ο λαός, πήγε για μαλλί και βγήκε… κουρεμένος!
……
*Ποιος κατέθεσε μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Μπένη; Ο γιατρός και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης που αν διαβάσετε το ρεπορτάζ της δίκης στη σελίδα 5, θα δείτε τι έλεγε για τον τότε αντ’ αυτού αντιδήμαρχο τον Φλεβάρη 2014.
-Απειλώντας μάλιστα ότι θα βάλει και…τεχνικούς για το έργο ενοποίησης πλατειών!!!
Και σήμερα βέβαια είναι κολλητάρια!!!
……
*Ερώτημα κρίσεως. Τι επακριβώς ήθελε να πει ο γιατρός στη χθεσινή δίκη καταθέτοντας για… «μαμουνιές» για την συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου ενώ η συγκεκριμένη υπόθεση, δεν είχε καμιά σχέση με τα… c.d του Σαββιδάκη; Πρόεδρε της ΔΕΥΑΞ μπορείς να μας τα κάνεις πιο… λιανά!
....

ΣΦΗΝΕΣ

13 θέματα προτάσεις Μαυρίδη (από το 6- 18) δεν πέρασαν από το Δ.Σ. της ΠΕΔ την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου και αναβληθηκαν ίσως για το επόμενο Δ.Σ.

Υπάρχει θέμα συνοχής της ΠΕΔ,  βγήκαν μαχαίρια χθες
Κι ένα  είναι σίγουρο….Ότι ο Μαυρίδης δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα του Προέδρου της Π.Ε.Δ.
Η υποτίμηση κ η απαξίωση προς τους Δημοτικούς Συμβούλους δεν θα περάσει.
Συμβολική (;) ήταν η απουσία των Σάββα Μιχαηλίδη και Παρασκευά Πατσουρίδη; Οτι είναι να φανεί....θα φανεί απο τη πορεία της ΠΕΔ!
Η επανεμφάνιση του… αγνώριστου Πάνου Καμμένου σε εκδήλωση του ΙΓΜΕΑ πλάι στην Δήμητρα Λιάνη! 
Ακόμη μια εμφάνιση σε σύντομο χρονικό διάστημα για τον πρώην υπουργό και επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, που είχε εγκαταλείψει από τον Ιούλιο τις δημόσιες εμφανίσεις. 33Κοινοποιήσεις Αγνοείται εδώ και 8 μέρες ο 20χρονος Ηριδανός – Κωνσταντίνος από την Ιτέα - Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία: Το άτμισμα μπορεί να οδηγήσει σε δυνητικά θανατηφόρα οξεία πνευμονική βλάβη Αυτή τη φορά ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε σε εκδήλωση του ΙΓΜΕΑ – Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών «Εθνική Αναδημιουργία» σχετικά με τις γεωπολιτικές εξελίξεις στο ζωτικό χώρο της Αν. Μεσογείου και τις αλληλεπιδράσεις τους με το διεθνές περιβάλλον. Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος «συνελήφθη» φωτογραφιζόμενος… στο πλευρό της Δήμητρας Παπανδρέου, με την οποία κάθισαν στα διπλανά καθίσματα. Ο κ. Καμμένος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαλαρός, έχοντας αφήσει πίσω του την «περιπέτεια» συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ και την πανωλεθρία των ΑΝΕΛ στις πρόσφατες εκλογές. 
 

ΕΛΓΑ: Από την Τετάρτη 11/12 οι αποζημιώσεις σε 60.495 αγρότες και κτηνοτρόφους

Αποζημιώσεις συνολικού ύψους 15.147.157 ευρώ πιστώθηκαν στους λογαριασμούς 60.495 αγροτών και κτηνοτρόφων την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, από τον ΕΛΓΑ.
Συγκεκριμένα, η πληρωμή αφορά κυρίως καταβολή του υπολοίπου 10% των αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής για το έτος ζημιάς 2018 και για το πρώτο τρίμηνο του 2019 καθώς και αποζημιώσεις ζωικού κεφαλαίου του ίδιου χρονικού διαστήματος, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού, Ανδρέας Λυκουρέντζος «η νέα διοίκηση του οργανισμού ενισχύει με πράξεις τη σχέση εμπιστοσύνης του ΕΛΓΑ με τους Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους, μακριά από ανέφικτες υποσχέσεις και ανεκπλήρωτες δεσμεύσεις».
Παραιτήθηκε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Σαπών Γιώργος Ντάλιας
Την παραίτηση του από τη θέση που μέχρι πρότινος κατείχε έθεσε στη διάθεση του γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Δήμου Μαρωνείας – Σαπών Γιώργος Ντάλιας.
Στην επιστολή της παραίτησής του, ο κος Ντάλιας εξηγεί ότι «η αξία μου και οι ικανότητές μου δεν εκτιμήθηκαν από την Πρόεδρο μολονότι η στήριξη που έδειξα απέναντί της ήταν παροιμιώδης, δίνοντάς της το εξωπραγματικό 70% στις εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης Προέδρου».
Σε άλλο σημείο της επιστολής του, ασκεί σκληρή κριτική στο ΚΙΝΑΛ που κατά την εκτίμησή του «μετατράπηκε σε ένα κλειστό club χειροκροτητών και κολάκων της Προέδρου όπου η αυταρέσκεια και η ιδιοτέλεια υπερχειλίζουν με γνώμονα την προσωπική φιλοδοξία και αυτοπροβολή!».
Ο κος Ντάλιας έχει την άποψη ότι «το Κίνημα Αλλαγής απέτυχε ν’ αφουγκραστεί τους προβληματισμούς και τα μηνύματα της κοινωνίας και δη του ευρύτερου ενιαίου προοδευτικού χώρου, μένοντας κολλημένο στις παθογένειες και την εσωστρέφεια ενός πολιτικού φορέα που ψάχνεται ακόμη να βρει την ιδεολογική του ταυτότητα και φυσικά τον πολιτικό του ρόλο απέναντι στο δικομματισμό ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »