*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Δεκεμβρίου

Τα επείγοντα στο Νοσοκομείο Ξάνθης και η αντιπολίτευση στο Δημοτικό συμβούλιο

11 Δεκεμβρίου
*Αυτοί που υποστηρίζουν ότι αυτήν την ώρα από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης η παράταξη που εμφανίζεται η πλέον συμπαγής, ενημερωμένη και… «επικίνδυνη» για Δήμαρχο Τσέπελη και Τσεπελοφύλακες (Φανουράκη, Ιπποκράτη Καμαρίδη κλπ) είναι η παράταξη «ΞΑΝΘΗ για όλους»!
…..
*Σάββας Μελισσόπουλος και Πάνος Σταυρακάρας μάλιστα ήταν ιδιαίτερα καυστικοί στη συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι καλοί και στην επόμενη συνεδρίαση της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου, αφού πριν πάνε…είναι διαβασμένοι και ξέρουν που πατάνε…
Ενώ και η Ειρήνη Χαριτωνίδου που έκανε τον Ηλία Ασκαρίδη στη συνεδρίαση του Κέντρου Πολιτισμού να… «παραμιλάει» με τις ερωτήσεις και τοποθετήσεις της, ξεχωρίζει ιδιαίτερα…!!!
Και κακώς την αδικήσαμε σε κάποια φάση…
……
*Αντίθετα ο Γιάννης Παπαχρόνης ήταν για μια ακόμη φορά, μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Σε μια φάση τα είπε κι αυτός βέβαια για τον Φανουράκη, ο οποίος εξακολουθεί να απαντάει «για όλα και για όλους», λες και δεν υπάρχει Δήμαρχος –ο Τσέπελης είπε ότι λειτουργούνε σαν… ομάδα!- και καταψήφισε την απευθείας ανάθεση του Ηλία Ασκαρίδη στο Κέντρο Πολιτισμού και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα καυστικός όταν εξήγησε και πως γίνεται μια η εκδήλωση ενδιαφέροντος (σ.σ. Θέλουμε να δώσουμε τη δουλειά στο δικό μας… φέρνει άλλες δυο προσφορές και τέλος), ψήφισε όμως το 2ο θέμα για τις ιδιωτικές εταιρείες που θέλουν να αναλάβουν υπηρεσίες καθαριότητας στους Δήμους κι έτσι αυτό πέρασε με ψήφους 6-3 κι όχι… 5-4! (σ.σ. Αλήθεια ο  Δημήτρης Γαλανόπουλος, τι άποψη έχει επ’ αυτού;)
….
*Ποια ήταν η επίσημη δικαιολογία του; Είναι… πιλοτικό το πρόγραμμα και θέλει να δει πως θα πάει, ωστόσο συχνά πυκνά επισκέπτεται όπως λένε οι κακές γλώσσες βρίσκεται στο γραφείο του Τσέπελη!!
(σ.σ. Στις κακές γλώσσες δεν συγκαταλέγω τον Φανουράκη…).
……
*Κατά τα λοιπά η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας και ολοκληρώθηκε μετά τις 16.30.
Με τον Τσέπελη για μια ακόμη φορά να εκτίθεται και να λέει… άρες μάρες κουκουνάρες κι ότι με τις απευθείας αναθέσεις θέλει να δώσει τις δουλειές στους… τοπικούς επαγγελματίες!!!
Το αληθές βέβαια είναι άλλο!
Ότι οι περισσότερες αναθέσεις έχουν δοθεί εκτός Ξάνθης, ενώ αυτοί που προτιμώνται εν Δήμω, είναι μόνο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, υποστηριχτές  και κολλητοί του Τσέπελη!!!
……
*Αλλάζω θέμα. Δεν ξέρω πότε θα αναλάβει καθήκοντα νέας διοικήτριας στο Γενικό νοσοκομείο Ξάνθης η κυρία Έλενα Ροφαέλα, το βράδυ όμως της Δευτέρας όταν χρειάστηκε να πάω στα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ του Νοσοκομείου Ξάνθης για το πρόβλημα ενός φιλικού μου προσώπου, το μόνο που συνάντησα ήταν ταλαιπωρημένα πρόσωπα και απρεπή συμπεριφορά απέναντι σε συγγενείς ασθενούντων άνευ προηγουμένων! Και μιλάω για πρωτοφανή ταλαιπωρία! Με μια μάνα με τον γιο της και τον άνδρα της, να ταλαιπωρούνται από τις 6 το απόγευμα μέχρι αργά στις 1 τα μεσάνυχτα…χωρίς
Λίαν επιεικώς η κατάσταση ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!
……
*Αυτοί λοιπόν που ισχυρίζονται ότι τα πάντα λειτουργούν ρολόϊ στο Νοσοκομείο Ξάνθης (σ.σ. Και ιδίως οι τρεις βουλευτές του Νομού (δυο γιατροί κι ένας φαρμακοποιός), ας κάνουν τον κόπο να πάνε στα επείγοντα εξωτερικά ιατρεία μια μέρα και μάλιστα μετά τις 10 το βράδυ)!
…..
*Και βέβαια για τον Καβαλιώτη πρώην διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης  κ, Αχιλλέα Γερόπουλο, ουδέν σχόλιο. Φεύγει κι… αφήνει πίσω του… συντρίμμια! Χειρότερα δεν γίνεται… Και φυσικά για τους ασθενείς και τους συνοδούς τους, «Της ταλαιπωρίας το ανάγνωσμα στη κυριολεξία!».
-Ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην αρρωστήσετε...!  Τίποτε άλλο…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »