*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Δεκεμβρίου

"Στρίμωξαν" για καλά Φανουράκη-Τσέπελη, Μελισσόπουλος-Σταυρακάρας! Τα καλύτερα παραπολιτικά..

10 Δεκεμβρίου
Φοβού τον… Σάββα Μελισσόπουλο και ιδίως… όταν αναφέρεται στον Φανουράκη και τον Τσέπελη! Χθες στην Οικονομική Επιτροπή άστραψε και βρόντηξε πάλι ο Σάββας…!
………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
«Θα εκπονήσουμε σχέδιο για τον Έβρο. Χρειάζεται περισσότερος στρατός και αστυνομία στα σύνορα, χρειάζονται καλύτερα μέσα επιτήρησης – ήδη έχουν υποβληθεί προτάσεις για αγορά εξοπλισμού – χρειάζονται και άλλα αποτρέπτικα μέσα όπως φράχτες, μέσα περιπολίας, ελικόπτερα, πλωτά μέσα, χρειάζονται και κλειστοί χώρο όπου θα μεταφέρονται όσοι έχουν μπει παράνομα στη χώρα».
(Από τις δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου)
-Το τι χρειάζεται όλοι το ξέρουμε Υπουργέ. Με τα μέσα που διαθέτουμε όμως τώρα… τι κάνουμε;
………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
…επιμένουμε ότι η κυρία Ροφαέλα πρέπει να απαντήσει με ΣΤΟΙΧΕΙΑ σε αυτά που της καταλογίζουν για το πτυχίο της !! Καθότι είναι ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ…
-Και περιμένουμε να το κάνει, γιατί έχει υποχρέωση να το κάνει μετά μάλιστα από αυτά που αποκαλύπτονται για τους νέους διοικητές των Νοσοκομείων σε όλη την Ελλάδα.
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ» του «Μ»)
-Και με πιο απλά λόγια… Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται!

ΣΕΜΝΑ &aΤΑΠΕΙΝΑ
*Στα καλύτερα της ζωής του ο Πρόεδρος της… αντιμισθίας των 1.710 ευρώ! Και δουλεύει για να είμαι ειλικρινής πολύ σκληρά… Μέχρι και στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δημαρχόπουλου στη Σταυρούπολη μαθαίνω ότι πήγε! Ιπποκράτη  για σένα είναι η ζωή!!!
-Ειλικρινά σε… ζηλεύω με τις δόξες που περνάς και να σκάσουν όλοι οι «οχτροί» σου! Που δεν κατάλαβαν ένα…
-Δίκαιο πάντα θα έχεις… μόνο εσύ!
Όλοι οι υπόλοιποι θα είμαστε εμείς που σαν «μαλ…» μαλώσαμε εξ’ αιτίας σου με όλους αυτούς που σε ΠΟΥΛΗΣΑΝ ή ΣΕ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ στις εκλογές του 2014 και τώρα έγινες… κολλητός τους!
Και δεν αναφέρομαι μόνο στον Απόστολο Αγκόρτσα ή στο Δημήτρη Μπένη ή στον Χρήστο Μούρκα!
……
*Την καλύτερη δουλειά έκανε ο Ζαγναφέρης και τη Κυριακή στις 6 το απόγευμα αντί να πάει στο άναμμα του δέντρου του Τσέπελη στην πλατεία, προτίμησε να πάει στο Κλειστό Φ. Αμοιρίδης να παρακολουθήσει τον Λεύκιππο Ξάνθης να νικάει τον Ζάφειρο για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με σκορ 77-67!
(σ.σ. Ευτυχώς που δεν έχασε πάντως η ομάδα του Ματθαίου Σαββίδη γιατί θα θεωρούσαν γκαντέμη τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης…).
……

*Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης εμφανίστηκε χθες ο Γιάννης Ιερόπουλος ως… παρατηρητής!;
……
*Ποιο θέμα κυριάρχησε στη χθεσινή συνεδρίαση; Μα το 10ο θέμα που αφορούσε την γνωστή απευθείας ανάθεση των 24.800 ευρώ με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ Ηλία Ασκαρίδη από το Κέντρο Πολιτισμού, ενώ ο διάκοσμος δεν είναι στους σκοπούς του Κέντρου!
……
*Τι «κόλπο» βρήκε ο Φανουράκης για να μπορέσει να περάσει το παραπάνω θέμα –ο Δημαρχόπουλος ζήτησε να καταγραφεί στα πρακτικά ότι πρόκειται για ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ  του έργου από το Δήμο Ξάνθης;
Ότι ο διάκοσμος αφορούσε τις… εκδηλώσεις του Κέντρου Πολιτισμού!
Οπότε το μπαλάκι πέφτει πλέον στην Επίτροπο!
(σ.σ. Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σταυρακάρας και Σάββας Μελισσόπουλος πάντως δεν πείστηκαν καθόλου στα όσα τους έλεγε ο Φανουράκης, χώρια που σε λίγο όπως πάνε τα πράγματα....κάθε φορά που...Δήμαρχος θα εμφανίζεται ο Φανουράκης παρόντος του Τσέπελη θα συκώνονται σύσσωμοι και θα φεύγουν άπαντες! Αυτό λένε  οι πληροφορίες μου..
......
*Ποιός σε ένα θέμα (σ.σ. Το 2ο αν δεν κάνω λάθος...), ψήφισε ΝΑΙ ταυτιζόμενος με τον Φανουράκη; Μα ο Γιάννης Παπαχρόνης! Θέλει κι ερώτημα;

Για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια, χωρίς λούνα παρκ 
τα Χριστούγεννα η Ξάνθη του Τσέπελη!
Για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια (4 χρόνια με το Λύκειο και δυο με τον Λύρατζη) δεν θα έχει λούνα παρκ τα Χριστούγεννα ο Δήμος Ξάνθης για τα μικρά παιδάκια είτε στην κεντρική πλατεία, είτε στην Ευχούπολη!
Ο λόγος; Μάλλον δεν θα μπορούσε να βρουν Λούνα Παρκ με ....απευθείας ανάθεση, είτε ο κύριος Ηλίας Ασκαρίδης με την κυρία Φένια, είτε ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης..!
Να λέμε τα θετικά, αλλά να λέμε κι αυτά αφού μετά 6 χρόνια στερεί από τη πόλη ο Δήμαρχος Τσέπελης και η «κομπανία» του! (σ.σ. Βέβαια θα μας ανταμείψει φαντάζομαι ο κύριος Τσέπελης με κάποιο καινούργιο κουστούμι ή παλτό...οπότε καλύφθηκε το κενό!)
Τέλος η εξέδρα φέτος δεν έχει σκηνή, προφανώς γιατί αυτό αποτελούσε το μοναδικό αίτημα της Θρακικής Σκηνής (σ.σ. Κλειστή εξέδρα...),  προκειμένου να παρουσιάσει δωρεάν τη ΒΡΑΔΙΑ ΟΝΕΙΡΩΝ  για την υποδοχή του νέου χρόνου...!
Ο κύριος Τσέπελης με τον Πρόεδρό του Ηλία Ασκαρίδη,  αποφάσισαν η υποδοχή του νέου χρόνου φέτος να γίνει με....d.j.
(σ.σ. Κι όμως, θα μπορούσαν φέρουν τον ...Τσικουλάτα για να δώσουν το δικό τους "σήμα κατατεθέν" για την ξεχωριστή πολιτιστική τους παιδεία..!).
Τουρκία: Συνελήφθησαν χθες 2 γκιουλενιστές στην
Ανδριανούπολη, προσπάθησαν να περάσουν στην Ελλάδα
Δύο ύποπτοι για σχέσεις με το FETO, του Φετουλάχ Γκιουλέν, συνελήφθησαν στα σύνορα της Τουρκίας με την Ελλάδα, ενώ προσπαθούσαν να περάσουν στη χώρα μας, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.
Οι δύο «γκιουλενιστές» συνελήφθησαν στην Αδριανούπολη. Τα ονόματά τους δεν έγιναν γνωστά, αλλά μαζί τους συνελήφθησαν στα σύνορα και τέσσερα άτομα που προσπάθησαν να τους βοηθήσουν να περάσουν από την Ελλάδα στην Τουρκία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.
Ολοι οι συλληφθέντες είναι συγγενείς και μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο μετά τη σύλληψή τους. Στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε στον Ελληνα πρωθυπουργό ότι περιμένει τη στήριξη της Ελλάδας στο θέμα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας. Μάλιστα, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο Ερντογάν είπε ότι «μέλη του DHKP-C, PKK/YPG, FETÖ έρχονται σε εσάς και, σύμφωνα με τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από τις υπηρεσίες μας, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει καταφύγιό τους».


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »