*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Νοεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΗ ΔΟΜΗΣΗ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΠΕΛΗ;

19 Νοεμβρίου
«ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» ΓΙΑΝΝΗ ΖΕΡΕΝΙΔΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ..!;
Πρώτα βέβαια θέλω να «τσεκάρω» την πληροφορία που μου ήρθε μέσα από το Δήμο Ξάνθης –ξέρετε όλοι οι υπάλληλοι δεν είναι με τον  Τσέπελη και τον Φανουράκη- και μετά θα επανέρθω….
Μου λένε ωστόσο ότι ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Δόμησης, Αδειοδοτήσεων και όχι μόνο, αφού τα έχει ήδη κάνει μπάχαλο σε όλη τη πόλη με την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων όπου όλοι παρανομούν και δεν τους ελέγχει κανείς, κάνει «παιχνίδια» και με τα πρόστιμα που ενώ έχουν υποβληθεί από τον Αύγουστο, κάποια αυτά δεν έχουν περάσει ακόμη από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, διότι κάποιες από τις επιχειρήσεις συνδέονται στενά με συγκεκριμένα συμφέροντα δημοτικών συμβούλων…Αλήθεια η ψέματα;
Αλλά στο συγκεκριμένο θέμα θα επανέρθω…γιατί από την άλλη κάποιοι ισχυρίζονται ότι φταίει η καθυστέρηση των υπηρεσιών να προωθήσουν κάποια πρόστιμα!
Αληθεύει κυρία Βασιλούδη;

ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΗ ΔΟΜΗΣΗ
Και μια και αναφέρομαι στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Δόμησης, Πολεοδομίας κλπ Γιάννη Ζερενίδη, θα του μεταφέρω και μια τσεκαρισμένη καταγγελία που έχω…
Ότι στο ΔΡΟΣΕΡΟ η άναρχη δόμηση έχει πάρει τρομερές διαστάσεις και η παρουσία του Δήμου Ξάνθης είναι ΑΝΥΠΑΡΑΚΤΗ!
Καλώ εδώ και τώρα λοιπόν τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ζερενίδη να παρέμβει και το ίδιο και την αστυνομία Ξάνθης, γιατί δεν είναι… άβατο το Δροσερό. Και για να κτίζουν έτσι αδίστακτα και προκλητικά, σημαίνει ότι κάποιοι «οπαδοί» επειδή εκλέχτηκε Δήμαρχο ο Τσέπελης, νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν!
Κύριε Ζερενίδη, θα μας πείτε τι συμβαίνει και με τίνων την ΚΑΛΥΨΗ υπάρχει τον τελευταίο καιρό αυτή η άναρχη δόμηση στο Δροσερό;
(σ.σ. Το κακό είναι ότι αυτά που καταγγέλλουνε σε μας οι πολίτες, τα καταγγέλλουνε και σε αρχηγούς άλλων δημοτικών παρατάξεων που ωστόσο κάνουν ότι…δεν ακούνε για τους δικούς τους λόγους!).

ΠΟΤΕ Η ΞΑΝΘΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ «ΒΡΩΜΙΚΗ»…!
Δεν ξέρω αν φταίει μόνο ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σιαμπάν Μπαντάκ που τον περισσότερο τον βλέπω να κόβει… βόλτες στην Βόγδου όπως το πρωϊ της περασμένης Παρασκευής για παράδειγμα ή κάτι άλλο, ποτέ όμως η πόλη δεν ήταν τόσο «βρώμικη» με τους κάδους υπερφορτωμένους και τα σκουπίδια ακόμη και έξω από αυτούς, ακόμη και πίσω από το Δημαρχείο…
Κι όλα αυτά, ενώ υποτίθεται έχουν κάνει και ειδικό τηλέφωνο παραπόνων στο Δήμο για να λύνουν τα προβλήματα…μόνο που η κατάσταση αντί να καλυτερεύει χειροτερεύει συνεχώς.
Βέβαια οι αντιμισθίες να ‘ναι καλά…! Σ’ αυτήν την περίπτωση ευημερούν όλοι οι Τσεπελοφύλακες με πρώτους και καλύτερους αυτούς που σε όλη τη διάρκεια της θητείας Δημαρχόπουλου κραύγαζαν και το έπαιζαν τιμητές και τώρα κάνουν τρεις χειρότερα αυτά που κατηγορούσαν στους άλλους! Κι ο νοών νοείτω… Άλλωστε τους πήραν πλέον χαμπάρι όλοι! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »