*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Νοεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα Με το Ρέμο διασκέδασε ο Μπάμπης Δαργανάκης!

20 Νοεμβρίου
*Τελικά ο πιο δημοφιλής και αγαπητός DJ της Ξάνθης με το μεγαλύτερο fan club είναι ο Κώστας Σπυριάδης του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ!!!
-Τα παραπάνω που γράφω είναι αποδεδειγμένα, αφού κάθε βράδυ που παίζει μουσική στο ΚΥΤΤΑΡΟ, δέχεται επισκέψεις από θαυμάστριές του που θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί του σαν να είναι ο… Ρουβάς!
-Ορίστε και η φωτογραφία με τις νέες θαυμάστριές του Ειρήνη και Ιωάννα την περασμένη Κυριακή στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
……
*Στην «Πύλη» της Θεσσαλονίκης με τον Αντώνη Ρέμο διασκέδασε την περασμένη Κυριακή 17 Νοεμβρίου ο τρομερός Μπάμπης Δαργανάκης του «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ», απ’ όπου και η καλλιτεχνική ασπρόμαυρη φωτογραφία του που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook!!!
-Πως «αντέδρασε» όμως ο κολλητός του, Ξανθιώτης ραδιοφωνικός παραγωγός, Δημήτρης Γεωργιάδης μόλις είδε την ανάρτησή του;;; Διαβάστε παρακάτω:
Dimitris Georgiadis: Μικρέ... κλείστον για ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ… μην κατεβαίνω τζάμπα μέχρι Θεσσαλονίκη....!!!
Και η απάντηση του Μπάμπη:
Babis Darganakis Dimitris Georgiadis Χαχαχα! Official είσαι!
-Λέτε να δούμε και τον Ρέμο στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ;;;
……
*Προς το παρόν πάντως, αυτή την Κυριακή στις 21:00 έρχεται στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ ο διάσημος DJ Junior Pappa!
Ένας απ’ τους αγαπημένους Dj της χώρας και φυσικά του Κυβερνείου Junior Pappa επιστρέφει για να μας ταξιδέψει με τις μουσικές του.
Along with Dj Beretzikis!
……
*Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Live του Ξανθιώτη μαέστρου Μάριου Κιοσσέ με τον τραγουδιστή Πάνο Τσουλή και την Εμμανουέλα, την περασμένη Κυριακή 17 Νοεμβρίου στο «Θέα cafe bar» στην Πλατεία Αντίκα στην Ξάνθη!
-Όπως τελικά αποδείχθηκε, η Εμμανουέλα ήταν άξια αντικαταστάτρια της Ξανθιώτισσας τραγουδίστριας Γεωργίας Ταστσόγλου στο μουσικό σχήμα, αφού πρόκειται για μια καταξιωμένη καλλιτέχνιδα η οποία έχει συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν και με τον Θέμη Αδαμαντίδη!
-Ο λόγος της απουσίας της Γεωργίας, τόσο από το σχήμα, όσο και από το live της Κυριακής δεν έγινε ακόμα γνωστός και σύντομα από τη στήλη θα έχουμε τα… νεότερα!
……
*28 χρόνια λειτουργίας κλείνει αυτό τον μήνα το BAISER cafe-bar στην οδό Βας. Σοφίας 5 στην Ξάνθη και αναμένονται πολλά εορταστικά events για τον εορτασμό των γενεθλίων του!
-Το δημοφιλές cafe-bar της πόλης μας ανακοίνωσε την επέτειό του στο Facebook με το παρακάτω μήνυμα:
-«28 χρόνια από το πρωί για καφέ αλλά και το βράδυ για ποτό και κοκτέιλ!
Το σημείο αναφοράς της διασκέδασης!
BAISERcafe|bar, 28 χρόνια η πρώτη σου επιλογή, στην Ξάνθη!».
-Παράλληλα ανακοινώθηκε και η πρώτη επετειακή (Ελληνική) βραδιά, αυτή την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 20:00 με τον DJ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΥΣΙΟ...
……
*Ένα Live αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο από τους «ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ», διοργανώνεται στο Nostos Live στην Ξάνθη αυτό το Σάββατο 23 Νοεμβρίου με τίτλο: «29 χρόνια χωρίς τον Παύλο».
Ένα ζωντανό αφιέρωμα στον ΠΑΥΛΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ, τον Πρίγκιπα της Ελληνικής Ροκ σκηνής, από τους ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ…!
Μια βραδιά, γεμάτη Παύλο, αλλά και άλλες μουσικές ιστορίες θρύλους της Ελληνικής σκηνής, που θα μας γυρίσουν πίσω στον χρόνο, στις καλύτερες ίσως εποχές της Ελληνικής ροκ μουσικής.
Πόρτες 22.00, έναρξη 23.00, είσοδος 5€.

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »