*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Νοεμβρίου

Αλάτι & Πιπέρι Μάζεμα εαιών για το Γηροκομείο "Μέγας Αλέξανδρος" Ξάνθης

15 Νοεμβρίου
Βραδιά Κινηματογράφου σήμερα 
στο Κοινωνικό Κέντρο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ»
Το Κοινωνικό Κέντρο "ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ" σας προσκαλεί το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ. στην προβολή της ταινίας του Σταύρου Τσιώλη, "Ας περιμένουν οι γυναίκες".
Την ταινία θα προλογίσει ο κος Πασχάλης Ξανθόπουλος, σκηνοθέτης.
Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Ο Πάνος (Ζουγανέλης) και ο Μιχάλης (Μπακιρτζής), μπατζανάκηδες μικροβιοτέχνες από τη Θεσσαλονίκη, ξεκινούν ένα ταξίδι για τη Θάσο, όπου βρίσκονται ήδη οι οικογένειές τους. Μια τυχαία συνάντηση με μία κοπέλα στη λίμνη Βόλβη θα προκαλέσει την ψυχολογική κατάρρευση του Πάνου, ο οποίος την ερωτεύεται, καταρρέει ψυχολογικά και επιχειρεί να αυτοκτονήσει. Ο Μιχάλης καλεί τον Αντώνη (Μπουλάς), τον τρίτο μπατζανάκη και πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ, για βοήθεια. Όμως η παρουσία του Αντώνη δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και οι γυναίκες τους ακόμα τους περιμένουν στη Θάσο.

Προσκληση για εθελοντικη δραση 
από την Ομάδα Βοήθειας του Γηροκομείου Ξάνθης
Σας κάνουμε γνωστό ότι η Ομάδα Βοήθειας του Γηροκομείου Ξάνθης «Ο Μέγας Βασίλειος» οργανώνει εθελοντική συλλογή του ελαιοκάρπου από ελαιώνες που μας έχουν παραχωρηθεί για την παραγωγή ελαιολάδου για το Γηροκομείο Ξάνθη "Ο Μέγας Βασίλειος".
Η συνάντηση θα γίνει τις Κυριακές 3, 10, 17 και 24 Νοεμβρίου 2019, στις 9-10 το πρωί το Καφέ –La Piazza (Πιάτσα) στην Κεντρική Πλατεία που συμμετέχει στην προσπάθεια προσφέροντας τον πρωινό μας καφέ και το νερό μας σε μπουκαλάκια.
Παρακαλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν κάποια από τις Κυριακές να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της Ομάδας κ. Κομνηνό Γιώργο στο τηλ. 6946503194.
Η ψυχική χαρά και ικανοποίηση  θα είναι πολλαπλάσια της μικρής αυτής προσπάθειας.
Όσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε
Ομάδες Κοινωνικής Δράσης

ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΖΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΑΚΟΛΑ «Οι 32 ώρες της Θεάς» παρουσιάζεται στις 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 στη Δημοτική Πινακοθήκη Ξάνθης «ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ», παρουσιάζεται το νέο πεζογράφημα του Νίκου Τακόλα «Οι 32 ώρες της Θεάς».
Για το βιβλίο  «Οι 32 ώρες της Θεάς» του Νίκου Τακόλα θα μιλήσουν:  ο Θανάσης Μουσόπουλος, Φιλόλογος - συγγραφέας - η Γεωργία Ανδρέου, Ηλ/γος Μηχανικός ΔΕΔΔΗΕ και ο συγγραφέας.
Οργάνωση: Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, το Βιβλιοπωλείο ΔΥΟ,  οι Εκδόσεις Εντύποις και ο συγγραφέας Νίκος Τακόλας.

ΣΕΙΡΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ π. ΛΟΥΚΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΤΗ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ
Το διήμερο 17 και 18 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στην πόλη της Ξάνθης, προσκεκλημένος της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Ιερομόναχος π. Λουκάς Γρηγοριάτης, ο οποίος θα ιερουργήσει και θα δώσει σειρά ομιλιών κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:
Κυριακή 17 Νοεμβρίου 
ΩΡΑ 07:00-10:30 Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολίτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Ξάνθης.
ΩΡΑ 18:00 Εσπερινός στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της τού Θεού Σοφίας και ομιλία με θέμα: «Η πνευματική φυσιογνωμία του μακαριστού Γέροντος π. Γεωργίου Καψάνη»
Δευτέρα 18 Νοεμβρίου  Συναντηση με νέους στην αίθουσα της Εξωτερικής
ΩΡΑ 18:00 Ιεραποστολής (Βλαχοπούλου και Αρχιεπ. Χριστοδούλου)
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Στέφανου Τσιτσόπουλου «Ροκ σταρ», σήμερα στο βιβλιοπωλείο «δύο» στην Ξάνθη
Το βιβλιοπωλείο ΔΥΟ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Στέφανου Τσιτσόπουλου ΡΟΚ ΣΤΑΡ το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019, στις 7 μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας Γιώργος Σκαμπαρδώνης και  ο Λάσκαρης Κοτόρνος.
Ο Στέφανος Τσιτσόπουλος θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Το Lindy Hop Xanthi γιορτάζει τα 7 χρόνια λειτουργίας του
Το Lindy Hop Xanthi γιορτάζει τα 7 χρόνια λειτουργίας του με ένα μεγάλο party την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 22:00 στο Σπίτι Πολιτισμού της Φ.Ε.Ξ.
Το Lindy Hop Xanthi ξεκίνησε το 2012 και έχει ως στόχο να διαδώσει τη swing κουλτούρα και μουσική στην όμορφη πόλη της Ξάνθης.
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε παρέα τα γενέθλιά μας!!!
Μην το χάσετε...

Υπεύθυνος Φωτογραφίας: Αναστάσης Κάτς.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »