*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Νοεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Πάλι νοικιάζουμε όχημα!!! Με τόσα λεφτά 12.500 ευρώ θα αγοράζαμε ...καινούργιο!

22 Νοεμβρίου
Πάλι νοικιάζουμε όχημα!!! Με τόσα λεφτά 12.500 ευρώ κκ. Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ξάνθης, θα φέρναμε από Γερμανία σχεδόν καινούριο και θα το είχαμε στον όρχο ως ιδιοκτησία των δημοτών...!
Γιατί το θέλετε;; Μήπως γιατί αγόρασαν οι ιθύνοντες ένα δέντρο μεγαλύτερο από τα 14 μέτρα που είναι το ήδη υπάρχον καλαθοφορο όχημα του Δήμου Ξάνθης!!!
Οι πληροφορίες λένε πως το νέο δέντρο δεν μπορεί να στολιστεί στην κορυφή γιατί ξεπερνά τα 15 μέτρα....!!! Καλά... Χριστούγεννα...!!!
Στάθης Παπαδόπουλος.
Δείτε και την απόφαση:

-Αλήθεια...Οι κύριοι της αντιπολίτευσης τι κάνουν; Απλά βγαίνουν...φωτογραφίες με τους υπαρχηγούς του Τσέπελη μές την καλή χαρά; 
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ ΑΠΕΚΤΗΣΕ 
ΝΟΜΙΚΕΣ  ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο… ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΟΣ;
Το είδαμε κι αυτό στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης (το μεσημέρι), όταν ο Νομικός  Σύμβουλος του Δήμου Ξάνθης  Γιάννης Λάμπρου είπε τη νομική του  αν ισχύει ή δεν ισχύει η ποσόστωση για το πρόσωπο που θα αναπληρώσει την Χρυσούλα Δημούδη στις διάφορες επιτροπές..
-Να παίρνει το λόγο ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Μπούτος και να ισχυρίζεται ότι ρώτησε άλλον… νομικό σύμβουλο του Δήμου Ξάνθης (σ.σ. Προφανώς τον Θωμά Ξανθόπουλο..) και έχει διαφορετική άποψη!
Δηλαδή απέκτησε νομικές γνώσεις και ο… Γιάννης Μπούτος; Κι αν είναι έτσι, τότε γιατί σε κάθε συνεδρίαση δεν φέρνει η παράταξη Τσέπελη μόνο τον δικηγόρο Θωμά Ξανθόπουλο; Λέω…
(σ.σ. Το ότι η Αποκεντρωμένη ακύρωσε την απόφαση Τσέπελη-Μπούτου για τις Σχολικές Επιτροπής, δεν του λέει τίποτα του πολύξερου Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου; Τίποτα;).
Ε, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟ!
Δεν ξέρω πως την έχουν δει ορισμένοι, δεν θα απολογηθώ όμως εγώ και για τον… Σάββα Μελισσόπουλο αν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης θέλει να το φωτογραφίζεται μες την καλή χαρά και με τον Ιπποκράτη Καμαρίδη, ενώ ο Τιμούρ έχει αποχωρήσει ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνεχείς προκλήσεις του γιατρού που έχει το θράσος να προκαλεί κι από πάνω, αντί να εισπράττει την υψηλή αντιμισθία των 1.710 ευρώ στη ΔΕΥΑΞ και να «σιωπά»…
Ο Σάββας Μελισσόπουλος θα πρέπει να απολογηθεί όταν χαριεντίζεται με τους υπαρχηγούς του Τσέπελη κι όχι εμείς,,γι’ αυτόν!
Τελεία και παύλα! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »