*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Νοεμβρίου

Έτοιμη η ομάδα της SUNLIGHT για τον 6ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης!

22 Νοεμβρίου
Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης &Παράδοσης η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Νίκου Παπάνα “πρώτη δημοτικού και άλλα”
Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, στις 19:00, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο/εκδόσεις «Σπανίδης», παρουσιάζουν την νέα ποιητική κατάθεση του ιατρού/συγγραφέα Νίκου Παπάνα με τίτλο, «πρώτη δημοτικού και άλλα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ιωλκός».
Παρουσίαση: Γλυκερία Μπασδέκη, ποιήτρια.
Απαγγελία: Γιώτα Χατζηεμμανουήλ, ραδιοφωνική παραγωγός.
Συντονίζει ο εκδότης/βιβλιοπώλης Μιχάλης Σπανίδης.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Βιργινία Τσουδερού» της καπναποθήκης «Π», στην οδό Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους.

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την ViaDrama, από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.
Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 η εθελοντική ομάδα της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών.
Από τις 10.30 το πρωί έως αργά το μεσημέρι σύσσωμη η εθελοντική ομάδα θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία διανείμοντας προωθητικό υλικό και ενημερώνοντας τον πληθυσμό για τις μορφές κακοποίησης αλλά και για τηλέφωνα πρώτης ανάγκης.

Έτοιμη η ομάδα της SUNLIGHT για τον 6ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης! -Δυνατό «παρών» αναμένεται να δώσουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας στον αγώνα της Κυριακής
Έτοιμη και με «γεμάτη ενέργεια» η ομάδα της SUNLIGHT για τη συμμετοχή της στον 6ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης!
Πάνω από 100 εργαζόμενοι της εταιρείας θα βάλουν τα αθλητικά τους και θα τρέξουν στον αγώνα της Κυριακής 24 Νοεμβρίου, έχοντας λάβει την πολύτιμη καθοδήγηση του πολυνίκη μαραθωνοδρόμου και κατόχου του πανελλήνιου ρεκόρ στην κλασική διαδρομή Νίκου Πολιά. Ο γνωστός αθλητής επισκέφθηκε την περασμένη Πέμπτη (14/11) το εργοστάσιο της εταιρείας στο Νέο Όλβιο Ξάνθης και μοιράστηκε με τους εργαζόμενους χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση του αγώνα, καθώς και πληροφορίες για τα οφέλη του τρεξίματος.
Μεγάλη συμμετοχή θα έχουν και τα παιδιά των  εργαζομένων της εταιρίας  που θα λάβουν μέρος στον παιδικό αγώνα του 1 χλμ, ο οποίος φέτος έχει λάβει το όνομα «Happy SUNLIGHT Kids – Τρέχουμε γεμάτοι ενέργεια».

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ EUROPE DIRECT ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής και οι εθελοντικές του ομάδες «Ανθρώπινα Δικαιώματα και Δικαιώματα του Παιδιού» και «Ευαισθητοποίησης για Κοινωνικά Θέματα», με την συνεργασία του Δημόσιου ΙΕΚ Κομοτηνής και συγκεκριμένα το τμήμα «τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ», θα πραγματοποιήσουν street action την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 14.00 στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής.
Οι δράσεις, τις οποίες προετοίμασαν οι εθελοντές, θα περιλαμβάνουν θεατρικό δρώμενο με θέμα την βία (σωματική, λεκτική, ψυχολογική), που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε διάφορους τομείς της προσωπικής, κοινωνικής και επαγγελματικής τους ζωής, βιωματικές δραστηριότητες στις οποίες θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν πολίτες, ενώ παράλληλα θα μοιράζουν ενημερωτικό υλικό, το οποίο οι ίδιοι επιμελήθηκαν.

Το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας στο Σουφλί
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το 2ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας, παρουσιάζει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 το πρόγραμμα ταινιών animation μικρού μήκους με τίτλο «Ζωηροί Φίλοι», στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί.
Οι εξαιρετικές αυτές ταινίες, συνολικής διάρκειας 50 λεπτών, είναι χωρίς διαλόγους και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω, καθώς και στις οικογένειές τους.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ορεστιάδα: Ο Δον Κιχώτης στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ
Ένα από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, ο Δον Κιχώτης, έρχεται για μία μόνο παράσταση στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ, από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 στις 6:00 το απόγευμα.
Παίζουν (αλφαβητικά): ΖΗΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ, ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΒΡΟΧΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΑ ΖΑΧΡΑ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΜΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΡΔΑΝΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ, ΞΕΝΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ.
Μόνο για μία παράσταση την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 στις 6:00 το απόγευμα στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ (τηλ. 2552028280).

Γενική είσοδος 6 ευρώ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »