*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Νοεμβρίου

Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-0 H…εισβολή του Τσουκαλά πριν την έναρξη του αγώνα. «έκλεψε» τις εντυπώσεις. (φωτο)

02 Νοεμβρίου



 *H κόρη του Ζαγναφέρη έκαψε και παλι καρδιές στην κερίδα! Ήταν υπέροχη!
Καλύτερος ο Ολυμπιακός στα Πηγάδια σήμερα, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη χάρις στην καλύτερη αμυντική διάταξη της Ξάνθης που πανηγύρισε σαν…νίκη την ισοπαλία!
Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης οι ερυθρόλευκοι ήταν αρκετά ανώτεροι από την Ξάνθη, ωστόσο δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Άμπαντ που έκανε και την απόκρουση του αγώνα ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο.
Το αποτέλεσμα τελικά όπως εξελίχθηκε, κρίνεται δίκαιο.
Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-0
Γκολ:
Κίτρινες: Μασούρας (Ολυμπιακός), Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός)
Κόκκινες:
Δοκάρια:
Ξάνθη (Κίκο Ραμίρεθ): Άμπαντ, Φασίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Σόσα (80' Ντίρεσταμ), Μουλέν (68' Εντουάρντο), Τερκί, Ντε Αμορίμ, Τζούριτσκοβιτς (60' Φοσέ), Στούρτζεον, Κοβάτσεβιτς
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Καμαρά (65' Μασούρας), Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε (83' Βαλμπουενά), Σουντανί (65' Γκερέρο), Ελ Αραμπί
Εισβολή Τσουκαλά στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα στα Πηγάδια
Με μικρή καθυστέρηση άρχισε το παιχνίδι στα Πηγάδια ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ολυμπιακό, λόγω της... βόλτας που αποφάσισαν να κάνουν ο Τάκης Τσουκαλάς και ακόμη ένας οπαδός των ερυθρόλευκων στον αγωνιστικό χώρο.
Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού και ακόμη ένας υποστηρικτής των Πειραιωτών, κρατώντας μία σημαία της ομάδας τους, μπήκαν στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει για μερικά λεπτά η σέντρα του ματς.
Αυτό το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση των φιλάθλων της Ξάνθης, οι οποίοι τους αποδοκίμασαν έντονα, σε ένα σκηνικό που δημιούργησε μεγάλη ένταση.














Share this

Related Posts

Previous
Next Post »