Προσκύνημα στο Αγιον Ορος ο Δ. Πετρόπουλος, κάθε Πέμπτη τα Girls Night στο ΚΥΤΤΑΡΟ

*Για προσκύνημα στο Ι.Σ. Αγίου Ανδρέα. στο Άγιο Όρος, βρίεκσται από την  Παρασκευή 11 Οκτωβρίου ο Ξανθιώτης μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής Δημήτρης Πετρόπουλος και μάλιστα μαζί με τον φίλου του τον Σάββα!
-Καθόλου παράξενο, αφού ο Δημήτρης είναι «τακτικός» στο Άγιο Όρος! Όπως
……
*Ανακατατάξεις στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του ΚΥΤΤΑΡΟ έκανε από την περασμένη Πέμπτη 10 Οκτωβρίου ο Τάκης Αλεξούδας σε συνεννόηση με τον DJ Κώστα Σπυριάδη, μεταφέροντας τις βραδιές «Girls Nights» από την Κυριακή στην… Πέμπτη, η οποία Πέμπτη μέχρι πρότινος είχε βραδιά 80’s & 90’s!
-Μέχρι στιγμής πάντως ο μόνος που έμεινε σταθερός στο Ελληνάδικο της Ξάνθης είναι ο DJ Τόρης Παπαδήμας με τις βραδιές καψούρας κάθε Τρίτη βράδυ!
……
*Και μιας και αναφέρθηκα στις ανακατατάξεις στο ΚΥΤΤΑΡΟ, θα μεταφέρω στον  Τάκη το ερώτημα που μου έκαναν αρκετοί αναγνώστες της στήλης και φίλοι του Ελληνάδικου τι έγινε τελικά πάλι με την δημοφιλή DJ ΤΖΟ STAV, η οποία ενώ ανακοινώθηκε στην αφίσα της πρεμιέρας η επιστροφή της, την είδαμε μόνο ένα Σάββατο μαζί με τον Πόντιο Νταουλιστή Σάββα Χατζησταυρίδη και μετά… εξαφανίστηκε;;;
-Και κάθε Παρασκευή και μόνο παίζει μουσική στο «Καθ’ οδόν» rock bar στην πλατεία Αντίκα!...
……
*Όπως σας είχα αναφέρει μέρες πρίν, η δημοφιλής Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου, προχθές Πέμπτη 10 Οκτωβρίου το βράδυ, τραγούδησε μαζί με τον μπουζουξή της Ανέστη Χατζημεστή, στα εγκαίνια του καφέ – ψησταριά «Μέλισσα» στη Μέλισσα Ξάνθης!
-Ιδού και η φωτογραφία με τους δυο καλλιτέχνες που εξασφάλισε η στήλη!
-Και μη ξεχνάτε ότι κάθε Παρασκευή & Σάββατο η Μάνια συνεχίζει στις Live βραδιές της Ξανθίππης!
……
*Πρεμιέρα για την νέα χειμερινή σαιζόν, κάνει την ερχόμενη Τετάρτη 16 Οκτωβρίου το «VINO Per Tutti» στην Πλατεία Αντίκα στην Ξάνθη!
-Guest Stars της βραδιάς θα είναι το καλλιτεχνικό δίδυμο από την Ξάνθη, οι τραγουδιστές Δημήτρης Λεβάκης και Έλσα Καριώτη!
«Δε θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα η σεζόν! Οι Τετάρτες που πέρυσι αγαπήσετε είναι και πάλι εδώ! Σας περιμένουμε την Τετάρτη παρέα με καλή μουσική να διασκεδάσουμε όλοι μαζί!», αναφέρει στο εναρκτήριο μήνυμά του προς τους φίλους του το «VINO Per Tutti»!
……
*Βραδιές «Ladies Night» διοργανώνει κάθε Παρασκευή με 1 + 1 ποτό δωρεάν το Ελληνάδικο ΟΞΥΓΟΝΟ στη Διομήδεια Ξάνθης και προσκαλεί όλο τον γυναικείο πληθυσμό να διασκεδάσει με Ελληνική μουσική στο υπέροχο περιβάλλον του!
-Οι «Ladies Nights», τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολύ της μόδας και πολλά μαγαζιά τις καθιερώνουν στο πρόγραμμά τους αφού έχει αποδειχθεί ότι σημειώνουν μεγάλη επιτυχία!
Ο Ιούδας!