Κύριε Χρυσοχοίδη, η ηγεσία της αστυνομίας τι ήθελε στον Τσέπελη; Ένας Λύρατζης, ίσον όλη η παράταξη Τσέπελη!

Παρών ο Σταυρακάρας στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, παρούσα και η Ειρήνη Χαριτωνίδου αλλά στα έδρανα της παράταξης Τσέπελη με… Ηλία Ασκαρίδη και Σιαμπάν Μπαντάκ! Τι τρέχει;
…………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚO 1
Εξετάστηκαν, στις 03-10-2019 37 άτομα, στις 04-10-2019 24 άτομα και στις 05-10-2019 17 άτομα και συνολικά εντός αυτών των τριών ημερών 78 ασθενείς. Εκ των οποίων με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας αντιμετωπίστηκαν μόνο σε 21 άτομα, εκ των οποίων τα 17 από τον Εχίν …Δεν διαπιστώθηκε σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις ότι η γαστρεντερίτιδα προέρχεται από πόσιμο νερό.
(Ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν στην απάντησή του στον Περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης Ιρφάν Χατζηγκενέ).
-Σωστός Δήμαρχε… Από τον… ΑΕΡΑ θα προέρχεται!
…………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚO 2
Προφανώς οι αντιδήμαρχοι του Μ. Τσέπελη όπως ο κ. Σαμπιάν Μπαντακ, νόμισαν ότι θα κάνουν περίπατο στην διοίκηση του δήμου. Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα για τους φερέλπιδες αντιδημάρχους του κ. Τσέπελη είναι σκληρή και διαψεύδει τις προσδοκίες τους περί … περιπάτου».
(Ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος για τα παράπονα του κόσμου για το «έργο»  του αντιδήμαρχου καθαριότητας Σιαμπάν Μπαντάκ)
-Κι ακόμη 40 μέρες έχει αντιδήμαρχος καθαριότητας! (σ.σ. Βέβαια ο μισθός να είναι καλά…).

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Όποιος έπαιξε στο ΣΤΟΙΧΗΜΑ ότι ο Πάνος Σταυρακάρας θα ήταν παρών στις χθεσινές συνεδριάσεις  του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης… ΚΕΡΔΙΣΕ!
Και παρών ήταν, αλλά και διέψευσε ότι προτίθεται να παραιτηθεί, τουλάχιστον μέσα στο 2019.
Για το 2020 μόνο οι… αστρολόγοι γνωρίζουν!
……
*Το ΜΑΤ πάντως το έκανε και πάλι ο Πασχάλης Λύρατζης. Δεν είναι και λίγο να σου απαντάει το γραφείο του Πρωθυπουργού για την επιστολή που κατέθεσες στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης, καταγγέλλοντας τις τροπολογίες του Υπουργού Εσωτερικών κ.Θεοδωρικάκου!
Και να σε ενημερώνει ότι «έθεσε την επιστολή σου υπόψη του Κυριάκου», καταλήγοντας με τη φράση, «Με εκτίμηση»…!
……
*Την ώρα πάντως που γράφονταν αυτές οι γραμμές ήταν 10 το βράδυ της Παρασκευής και ακόμη ήταν στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και ακόμη βρίσκονταν στα…εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα!
Και δεν είχε γίνει ούτε μια ψηφοφορία!!!
……
*Εντυπωσιακότερο σημείο μέχρι εκείνη την ώρα; Μα η επίθεση του Λύρατζη κατά του Φανουράκη!
Θυμηθείτε με ότι μπορεί να του την «χάρισε» ο γιατρός του Εμμανουήλ για το θέμα της «γριούλας», ο Λύρατζης όμως δεν είναι Ιπποκράτης!
Kαι το απέδειξε και στο θέμα της ΔΕΥΑΞ όταν ο γιατρός του "χώθηκε" και υπέστη σκληρή  ...προσωπική! Ούτε Αλεξία Γκιρτζίκη νάτανε δηλαδή...
......
*Ο καλύτερος Πασχάλης και με διαφορά στη χθεσινη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου και μόνος του, όσο ...όλοι μαζί οι λοιποί της αντιπολίτευσης! Ένας Λύρατζης αρκούσε απέανντι σε Τσέπελη, Φανουράκη και Ιπποκράτη Καμαρίδη. Με τον τελευταίο  νάχει ξεχάσει παντελώς το πόσες φορές ο Λύρατζης έβαλε το στήθος μπροστά τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον "παιδότοπο"... ! (Τους άλλους δυο τους ξέρω...τον γιατρό μάλλον τώρα τον μαθαίνω!)

Κύριε Χρυσοχοϊδη, τι δουλειά είχε η «ηγεσία» της Αστυνομίας Ξάνθης
στο γραφείο του Δημάρχου Τσέπελη; Μια αξιοπρεπή εξήγηση;
Το να πήγαινε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης κ.Σταμπουλής εθιμοτυπικά στο γραφείο του Δήμαρχου Τσέπελη να το κατανοήσω….
Αυτό το βαρύγδουπο «η ηγεσία της Αστυνομίας Ξάνθης στον Τσέπελη», δηλαδή στον Δήμαρχο που οι παρανομίες και το «παρελθόν» του μιλάνε μόνα τους, δεν το καταλαβαίνω κύριε Υπουργέ Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
Αφού τόσα χρόνια στη δημοσιογραφία,  τόσοι Δήμαρχοι περίμεναν και πρώτη φορά το είδα αυτό…
Να εμφανίζεται Δήμαρχος και μάλιστα με τέτοιο «σκοτεινό» παρελθόν αλλά και παρών και να εμφανίζει την… ΗΓΕΣΙΑ της αστυνομίας Ξάνθης με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή και διευθυντές να πηγαίνουν και να…»υποκλίνονται» σε ποιόν; Στον… Τσέπελη!!! Στον Δήμαρχο που μπάζωνε τα ρέματα, που επί μήνες τα μαγαζιά του λειτουργούσαν παράνομα και κατηγορήθηκε για πλουτισμό μέσα στο δημοτικό συμβούλιο!!! Ενώ πριν λίγες μέρες λόγω της ταύτισής του με το Τουρκικό Κόμμα DEB ο Τούρκος Πρόξενος χαρακτήρισε Δήμαρχο…Iskece!
-Κύριε Χρυσοχοίδη, μπορείτε να μας δώσετε μια αξιοπρεπή και καθαρή εξήγηση;

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ
ΚΑΙ ΕΝΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ
Τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη επισκέφθηκαν με πρωτοβουλία του Βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Τερζίδης, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης κ. Γ. Χατζηαντωνίου μαζί με τον υπεύθυνο για θέματα κτηματολογίου κ.Κυριαζή καθώς και Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης κ. Λουρίκας.
Ενημέρωσαν για τις ιδιαιτερότητες του Νομού Ροδόπης και έθεσαν ζητήματα Κτηματολογίου καθώς και ζητήματα σχετιζόμενα με την αυθαίρετη δόμηση ή τους τίτλους ιδιοκτησίας. Ο Υπουργός ανταποκρίθηκε δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή και ζήτησε τις προτάσεις των φορέων πριν πάρει τις σχετικές αποφάσεις, οι οποίες σύντομα θα ανακοινωθούν. Η συνάντηση έγινε την κατάλληλη στιγμή, ώστε να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χρονίζοντα προβλήματα της περιοχής.
Αντίστοιχη συνάντηση εργασίας ακολούθησε με τον αρμόδιο Υφυπουργό Οικονομικών κ. Α. Βεζυρόπουλο για θέματα αντικειμενικών αξιών, ΕΝΦΙΑ ή και χαρακτηρισμού χωραφιών ως ποτιστικά ή ξερικά, κάτι που επηρεάζει τη φορολογία.
Όπως τόνισε ο Βουλευτής Ροδόπης και στοιχειοθέτησαν οι πρόεδροι «δεν είναι δυνατόν τα κοτέτσια και τα μαντριά να φορολογούνται στα χωριά μας ως κατοικίες ή καταστήματα. Αυτό αδικεί τους αγρότες μας και απερημώνει τα χωριά μας, γι’ αυτό πρέπει να επανεξεταστεί».
Ο Υφυπουργός ζήτησε συγκεκριμένες προτάσεις ενόψει του επικείμενου νομοσχεδίου.