*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Οκτωβρίου

Η επιστολή του Ματθαίου Σαββίδη, οι νέες γνωματεύσεις του Θωμά Ξανθόπουλου και γιατί ο Δήμος Ξάνθης δεν πρόκειται ν’ αλλάξει ποτέ!

15 Οκτωβρίου
*Διάβασα την επιστολή του αντιπροέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Ματθαίου Σαββίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο για όλη τη διαδικασία και λειτουργία του Οργάνου και μου προκάλεσε ιδιαίτερα μεγάλη εντύπωση το πώς κατέληγε:
«Οι Ξανθιώτες μας παρακολουθούν, μας ζυγίζουν και μας κρίνουν! Να μη τους απογοητεύσουμε! Ας τους κάνουμε περήφανους! Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας και στον τόπο μας.
Ξάνθη 13-10-2019 Σαββίδης Ματθαίος
-Αλήθεια είναι αυτό γιατρέ μου. Για όσους τουλάχιστον είδαν το δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής από το NEXT tv.
-Ότι με το δικό σου «παρόν» και τα ΛΕΥΚΑ των παρατάξεων Σάββα Μελισσόπουλου, Γιάννη Παπαχρόνη και George Χατζηθεοδώρο μόνο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ δεν τους κάνατε!
……
*Καθαρές κουβέντες λοιπόν. Το είπα και στην «Ανοιχτή γραμμή» χθες ότι θεωρώ ΕΠΕΝΔΥΣΗ τον γιατρό και οραματιστή του Λεύκιππου και όχι μόνο Ματθαίου Σαββίδη για την Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα για το Δήμο Ξάνθης!
Εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου!
Κι αυτή μου την θέση δεν την διατύπωσα μόνο τώρα αλλά και προεκλογικά, όταν του επετέθησαν από το fb τόσο ο γιατρός παθολόγος και φανατικός υποστηριχτής του Τσέπελη (και παρολίγον ηθοποιός μας…) Δημήτρης Παπαδόπουλος, όσο και ο… Gademos και πρώην σύντροφός του στη παράταξη Πούλιου.
Φιλτάτη ωστόσο η αλήθεια…
…….
*Τα όσα ωστόσο υποστήριξε ο Ματθαίος Σαββίδης με την χθεσινή επιστολή στον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου (Τσέπελης Νο 3 πλέον), Γιάννη Μπούτο, είναι λίαν επιεικώς… σε άλλα μήκη κύματος στις αρχές της διαφάνειας και των συμφερόντων του Δήμου Ξάνθης… και ιδίως όσον αφορά τη λειτουργία του Δήμου Τσέπελη! Λίαν επιεικώς…
Από την ώρα μάλιστα που στέλνει πλέον αυτόνομα παρόμοιες επιστολές στον  Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, τότε δημιουργούνται κι άλλα μείζονα θέματα…που θα τα αναλύσω μια άλλη φορά!
Θέματα που αφορούν πρωτίστως βέβαια την παράταξη με την οποία εκλέχτηκε και έχω την εντύπωση ότι την ώρα που «καταρρέει» πριν αλέκτωρ λαλήσει η παράταξη των...απευθείας αναθέσεων, ΑΔΙΚΕΙ μόνο τον εαυτό του, εμφανιζόμενος να «πριονίζει» την δημοτική παράταξη με την οποία εκλέχτηκε….δεν είμαι όμως εγώ αυτός που θα κάνω και τον «υπερασπιστή» του Δημαρχόπουλου…
Και ιδίως όταν από τον συγκεκριμένο άνθρωπο (δυστυχώς  το αντιλήφθηκα μετά τις εκλογές όταν η Βάσω Μεταξά άρχισε να με βομβαρδίζει με αποφάσεις των οικονομικών υπηρεσιών…), μόνο εγώ δικαιούμαι να λέω ότι «κυριολεκτικά» μας… ΕΞΟΝΤΩΣΕ!!!
……
*Καθαρές λοιπόν κουβέντες.
Από νομικές γνωματεύσεις τύπου Θωμά Ξανθόπουλου που επικαλείται τώρα πλέον και ο Τσέπελης, το έργο το έχουμε… ξαναδεί και με τον γνωστό υπαίθριο παιδότοπο του γιατρού φίλτατε Πρόεδρέ μου!
Sorry λοιπόν Ματθαίε Σαββίδη , αλλά για το ίδιο ακριβώς ΘΕΜΑ, άλλη άποψη είχαν (και ιδίως επί αντιδημαρχίας Δημήτρη Μπένη) οι δυο άλλοι Νομικοί σύμβουλοι του Δήμου Ξάνθης Λάμπρου και Χατζηλιάδου!
Το σωστό δηλαδή θα ήταν με τις γνωματεύσεις του Θωμά, να ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ -και να ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ το πτυχίο τους με αυτές- και οι έτεροι Νομικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ξάνθης Ελένη Χατζηλιάδου και Γιάννης Λάμπρου…!
……
*Και για του λόγου το αληθές ο Ματθαίος Σαββίδης μπορεί να ρωτήσει και να μάθει και αυτά που ακούστηκαν στις 8 Ιανουαρίου 2012 για το «Ελισσώ» και την περιβόητη «ΕΤΕΝΕΞ». Θα διαπιστώσει ότι κι εκεί στις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης, ο τότε αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Δημήτρης Μπένης δεν μπορούσε να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα του Ηλία Βασιλούδη για την ΕΤΕΝΕΞ και τον αφανή εταίρο, παραπέμποντας στην δικηγόρο του Δήμου Ελένη Χατζηλιάδου που όμως… απουσίαζε! Συμπτωματικά εκείνη την μέρα..."Σκάνδαλο" που ποτέ δεν "εξιχνιάστηκε" ποτέ βέβαια με αφανή εταίρο ποιόν; Τον νυν Δήμαρχο Τσέπελη...
Περισσότερα αύριο στη στήλη…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »