*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Οκτωβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ο Φερτούν, η προπληρωμή του ταξιδιού στις Βρυξέλες, η Αποκεντρωμένη κι ο Νο 3 Τσέπελης...!

15 Οκτωβρίου
Η μοναξιά του… «ανεξάρτητου» δημοτικού συμβούλου Ξάνθης Χασάν Ολγού Φερτούν!
(σ.σ. Για να δούμε για πόσο καιρό ακόμη θα είναι δημοτικός σύμβουλος..)
……………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Στη ζωή τίποτε αυτονόητο και τυχαίο. Χρειάζεται στόχευση, πρόγραμμα, κοπιαστική εργασία και προσήλωση. Αυτό επιβεβαιώνεται μέσα από τις σελίδες του εξαιρετικού βιβλίου που μας προσέφερε ο κος Π. Γεωργαντζής με αφορμή τα εκατοντάχρονα Ελευθέρια της Ξάνθης. Ίσως η ουσιαστικότερη επετειακή δράση..
(Ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης στο fb)
-Εξαρτάται βέβαια Μιχάλη πως βλέπει ο καθείς την ιστορία…
……………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Νοικιάζω το ξενοδοχείο στο κράτος με την προϋπόθεση να φιλοξενεί μόνο Συριους οικογένειες παιδιά ασυνόδευτα
(Ο Γιάννης Ιερόπουλος στο fb)
-Κι αν ως νέος Πρόεδρος της ΔΙΑΜΑΘ ο Τσέπελης θέλει να… επανιδρύσει το ΦΥΣΙΣ που θα μαζευόμαστε φίλτατε Γιάννη; Εσύ, ο Δημήτρης Μπένης, ο Θωμάς Ξανθόπουλος και τα άλλα παιδιά;

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Καραμπινάτη ΠΑΡΑΒΑΣΗ καθήκοντος τόσο για τον Δήμαρχο Τσέπελη όσο και για τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που το ΨΗΦΙΣΑΝ, η ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ της αποστολής του Δήμου Ξάνθης που πήγε να κάνει…ΤΟΥΡΙΣΜΟ στις Βρυξέλες για την ενημέρωση… των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων!
……
*Κι όσο για την τοποθέτηση του Μανώλη Τσέπελη ότι δεν προλαβαίναμε για το ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ των Βρυξελών γιατί δήθεν έπρεπε να… ενημερωθούν για τα Ευρωπαϊκά προγράμματα και δεν προλάβαιναν και οι αστειότητες που ισχυρίστηκε ενώ γνώριζε ότι ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣΑΝ όταν τους έστελναν χωρίς την έγκριση του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης..!
Θα διατυπώσω ευθαρσώς την άποψή μου.
……
*Από έναν απόφοιτο Δημοτικού σχολείου Ξάνθης, να τα ακούς όλα αυτά αδελφούλη Μανώλη… αλλά να τα ακούς από τον… Δήμαρχο; Σε ποιόν αιώνα βρισκόμαστε;
-Εδώ η Περιφέρεια ΑΜΘ κοτζάμ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ γραφείο έχει και δεν το λειτουργεί γιατί τώρα με το διαδίκτυο, όλα αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις..
……
*Καθότι και ευτυχώς για την πόλη μας και δυστυχώς για αυτούς που δεν έχουν γνώσεις να δουν το ΑΥΡΙΟ της Ξάνθης…
Υπάρχουν γραφεία σαΐνια Δήμαρχε Τσέπελη για τα Ευρωπαϊκά προγράμματα όπως για παράδειγμα το γραφείο του εξαίρετου Μιχάλη Πουσπουρίκα με τον Φίλιππα Παραστατίδη, το γραφείο του Σταύρου Αμοιρά πρώην συνέταιρου και κολλητού του Φανουράκη, του ειδικού συμβούλου του Γιαννακίδη Ηλία Λαζαρίδη κλπ
Που τα ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ρογράμματα και τα παρακολουθούν πριν προλάβει να πάρει χαμπάρι, ούτε η…Ανθή  Παναγιώτου!!! (σ.σ. Τρόπος του λέγειν…). Για να μην σου πω να ρωτήσεις το γραφείο του Δήμαρχου Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη που είναι απόλυτα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ σε αυτό…!
-Να ‘ναι καλά το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Δήμαρχε Τσέπελη και μην συνεχίζεις να εκτίθεσαι…!
(σ.σ. Και φυσικά περιμένω να δω τη στάση της Αποκεντρωμένης (Σάββας-Στυλιανίδου) αλλά και της Εισαγγελίας…Ουδείς ΥΠΕΡΑΝΩ των ΝΟΜΩΝ κύριε  Μητσοτάκη και κύριε Θεοδωρικάκο! Τελεία και παύλα)
……
*Ταξιδάκι ήθελε να πάνε με λεφτά του Δήμου Ξάνθης ο Τσέπελης Νο 3 Γιάννης Μπούτος με την πολίτη Χατζογλίδου και τους υπαλλήλους του Δήμου Ξάνθης και αυτό ήταν όλο.
(Σ.Σ. Εδώ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ακίνητο έχει στις Βρυξέλες η Περιφέρεια ΑΜΘ και δεν το λειτουργεί ακριβώς για το λόγο αυτό… Στο διαδίκτυο βρίσκεις πλέον ότι θες. Ουαί κι αλίμονο αν μέναμε στον Γιάννη Μπούτο…).

Συνάντηση του Ευριπίδη Στυλιανίδη με τον Δήμαρχο Κομοτηνής
Γιάννη Γκαράνη για τα 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ!
Με αντικείμενο τη διοργάνωση στην Κομοτηνή της συνεδρίασης της Ειδικής Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς του Ελληνικού Κοινοβουλίου επ´ ευκαιρία των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την Ενσωμάτωση της Θράκης στον Εθνικό Κορμό, συζήτησαν ο Βουλευτής Ροδόπης και ο Δήμαρχος Κομοτηναίων.
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης που ήταν και ο εισηγητής αυτής της πρωτοβουλίας, τόνισε την μεγάλη της σημασία τόσο για τον τόπο μας όσο και για το ίδιο το Κοινοβούλιο της συγκεκριμένης σπάνιας απόφασης, να συνεδριάσει στην Ελληνική Περιφέρεια η Κοινοβουλευτική Επιτροπή, τιμώντας τον ακριτικό Ελληνισμό και δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία να αναδειχθεί ο ρόλος της περιοχής μας, η εξωστρέφεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου και να συνδεθεί η Θράκη με τον Οικουμενικό Ελληνισμό χρησιμοποιώντας ως γέφυρα το Κοινοβούλιο.
Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γκαράνης ευχαρίστησε τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή Ροδόπης για την πρωτοβουλία και δεσμεύτηκε ο Δήμος Κομοτηναίων να συνδράμει με τον καλύτερο τρόπο στην άψογη διοργάνωση της συνεδρίας και στην φιλοξενία των Βουλευτών, εντάσσοντας την ως κορύφωση στο επίσημο πρόγραμμα εορτασμών.
Βουλευτής Ροδόπης συμφώνησαν επίσης να συστηματοποιήσουν τη συνεργασία τους, προκειμένου να προωθηθούν προς την Κυβέρνηση και άλλα σημαντικά ζητήματα του δήμου Κομοτηνής.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »